Kanuni Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://movienews.ro/posters/wp-content/uploads/2010/11/true_grit_ver4.jpg 6/10 nedense pek begenmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bende 720p izledim dün, 8.5/10 veriyorum gene yapmış coenler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://4.bp.blogspot.com/-Gn_8Sso8D4o/TbgD-zK4w7I/AAAAAAAAALY/UdoVnkBUQAY/s1600/watch-no-strings-attached-online.jpg 8/10 eğlenceli bi film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 bir filmde ustunde sadece gomlek olan bir hatun varsa o film guzel olmak zorunda zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 eğlenceli baya, fuck buddy den sevgiliye dönme sürecini anlatıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 9 falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 6/10 daha iyi bir film bekliyordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2011 http://www.turkcealtyazi.org/images/poster/0040897.jpg 9.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 küheylan said: http://4.bp.blogspot.com/-Gn_8Sso8D4o/TbgD-zK4w7I/AAAAAAAAALY/UdoVnkBUQAY/s1600/watch-no-strings-attached-online.jpg 8/10 eğlenceli bi film. abi... bir ilişkimi direk filme çekmişler, sonu böyle bitmiyo tabi hehe. yalnız natalie ya, tekrar tekrar aşık oluyorum, nasıl bir tatlılık, nasıl bir sevimlilik güzellik, canım natalie muck muck, seviyorum seni bayılıyorum. şirin cici güzel seksi hatun, ufak tefek oh mis tatlı süper canım benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 abi bi sigara yak hadi sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Vendy said: 9 falan en fazla 3,14 veririm ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 küheylan said: abi bi sigara yak hadi sen çok tatlı yaa, ufak tefek bastı bacak, böyle saf temiz, akıllı zeki, ama çılgın ciddi komik falan, istediğim her özellik var, istiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ayak parmaklarını ısırırım onun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 http://www.obsessedwithfilm.com/wp-content/uploads/2011/03/lock-stock-and-two-smoking-barrels.jpg 11/10 edit: adam gibi bi poster bulamadım asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 nomsaR said: küheylan said: abi bi sigara yak hadi sen çok tatlı yaa, ufak tefek bastı bacak, böyle saf temiz, akıllı zeki, ama çılgın ciddi komik falan, istediğim her özellik var, istiyorum :) valla da zeki ama şimdi!!!harvard psikoloji mezunu,assitanlık yapmış mezun olunca..master'ı da neuro-science üzerindeydi sanırım çeşitli üniversitelerde konuşmalara davet edilmiş çalıştığı alan üzerine..üstelik fransızca,japonca,arapça ve az ispanyolca biliyormuş...repect! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 gideri var diyorsun yani ajfbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 8/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 I Saw The Devil Abi çok sağlam film olmuş 9 veriyorum 10 üzerinden. Çok başarılı, pek çok sahnede kafamı çevirdim azıcık gore var uyarayım. Ama çok iyi yani, filmde inanılmaz bir süreklilik var. Konusu; bir Kore FBI (salladım FBI'yı tabi ajan işte) elemanı var. Bir de seri katil var aşırı piskopat bir herif. Bu mal bu ajanın hamile nişanlısını öldürüyor, haliyle ajan bunun peşine takılıyor. Gerisini izleyin inanılmaz olmuş. Sonu fln harika. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2011 Esnaf said: 6/10 daha iyi bir film bekliyordum 8.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 9/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Filmin kendine has bir havası var bence.Müzikler,oyunculuk gayet iyi..kız arkadaşla izlenesi bir yapım 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 jurgen vogel kral adamsın.. zaten die welle mukemmel bi kitaptı harika da bi film olmus.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Revenge said: Filmin kendine has bir havası var bence.Müzikler,oyunculuk gayet iyi..kız arkadaşla izlenesi bir yapım 7/10 sezai,inanılmaz ses,bir parça yapmış zaten yamuluyorsun filmde lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bayadır film izlemiyordum 8/10 bu filme laf eden filmi aşk filmi korku filmi yada belgesel beklentisiyle izlemiştir.uzaylı blakchawkdown film 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Revenge said: Filmin kendine has bir havası var bence.Müzikler,oyunculuk gayet iyi..kız arkadaşla izlenesi bir yapım 7/10 film iyiydi de... aids olayını aşırı bulaşıcı ve ölümcül göstermeleri, hadi bunu da es geçelim sen babasını nasıl sevgilisi sanarsın allahın salağı? tüm filmde halil sezai çıkıp şarkı söylese gene kurtaramaz bunlar harici çok iyi bir film... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar