fizban Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 2 hafta kadar önce başladığım bond serisinde 6. filme geldim; http://www.scenicreflections.com/files/On%20Her%20Majesty%60s%20Secret%20Service%20Wallpaper%201.jpg you only live twice'tan iyidir, ama george lazenby olmamış. 6.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Quel-Thul said: http://filmswords.com/images/arn/arn_poster_eng.jpg Arn - The Knight Templar 8/10 bu film bu film mi? http://www.imdb.com/title/tt0950739/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 vermiş ya zaten imdb linkini http://www.imdb.com/title/tt0837106/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Music And Lyrics 7/10 Eğlenceli bir ormantik komedi. Komediden çok ormantik kısmı ağır basıyor, ona göre izleyin. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Eoteyn said: 3 saat kadar sürdü ama deydi, keşke normal halini hiç izlememiş olsaydımda ilk kez bu şekilde izliyo olsaydım. oyy nerden buluruz o "director's cut" edition ı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 reyou said: hikaye gercek bir olaydan esinti ise 9/10 degilse 7/10 Gerçek bir olayı hayvanlar gibi çarpıtmışlar, bu filmin tarihle alakası budur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 |Joker| said: Eoteyn said: 3 saat kadar sürdü ama deydi, keşke normal halini hiç izlememiş olsaydımda ilk kez bu şekilde izliyo olsaydım. oyy nerden buluruz o "director's cut" edition ı? bir ara piyasaya sürülmüştü orjinal olarak,ucuzdu da,bende sonra alırım diyip 2 hafta sonra gittiğim de DR'deki 4 tanesininde alındığını görmüştüm ... İnternetten bulunur sanırım birde, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 yav bu HOT FUZZ a yukarlarda biri 7/10 mu vermşişti neydi. iyi güzel film falan demişti.. hayatımın 2 saatine aşırı şekilde acıdım ben ya.. sonu bile iğrençti herşeyi irençti.. göndermeler hoş gibiydi.. okadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hot fuzz kötü bi film değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben hiç beğenmedim ama. film son 15 dk sına kadar ne olduu belirsiz bi şekilde ilerledi.. eğlencelik bir film için bile çok az eğlence vardı bence :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 begenmemek senin problemin, filmin degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 noluyo lan! arkadaşım filimde problem mi var dedim. amacın neki saldırıya geçiosun?? beğenmedim evet. ne var. zevkimi mi tartışıcaz burda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 zevkinden bize ne birader, film kotu degil diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dragonmax said: ben hiç beğenmedim ama. film son 15 dk sına kadar ne olduu belirsiz bi şekilde ilerledi.. eğlencelik bir film için bile çok az eğlence vardı bence :)ya şu posttan ne anladın bi de bana anlatsana! bi de biraderli konuşma. doru düzgün konuş benimle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ingliz mizahı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben ve bence diye yapılan yorumlara laf sokmaya çalışma nedir ya?? harbi bıktım senden aquilamısın nesin. sıkıldım artık haberin olsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Dragonmax said: sonu bile iğrençti herşeyi irençti =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 bence demiş zaten,kimine göre kötü kime göre iyi boşuna tartışmaya gerek yok,sakin olalım. İyi filmdi ama çokta iyi değildi kendi yorumumu da yaparsam,Shaun of the Dead 10 basar buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 aquila said: Dragonmax said: sonu bile iğrençti herşeyi irençti =( e ama bana göre. demedim ki ben filmin çekimi kötü, sahneler kötü, oyunuculuk kötü, efekler kötü. aksine film çok kaliteli çekilmiş. sadece büyük bi heyecanla aradım buldum oturdum izledim. patladı.. harika bi komedi bekliodum. böle baştan sona gülebileceğim. demekki bana göre bir mizah anlayışı yokmuş, fede nin de dedii gibi ingiliz mizahı. aslıdna garip olan ingiliz mizahını severim. ingiliz komedi dizilerini takib ederim hep. sonuç olarak "bana göre" işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 run fatboy run da iyiydi gibi kalmis aklimda, bi de how to lose friends and alienate people var, ama o otekiler gibi degil, o da guzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 DarKRideR said: Shaun of the Dead 10 basar bunaShaun of the Dead ne yav :O gidip alim izliim (o da patlarmış asda) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 hiçbir şey anlamayan insanların her şeye yorum yaptığını görmek ne yanlış meslek seçmişim ulan of dememe sebep oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 eyvah niyan, naptin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 evet ya of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2009 ben mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar