moriQ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2010 güzeldi. özellikle son sahne şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 bu filmden bir alıntı yaparsam "kimsenin kız arkadaşı olarak anılmak istemezdin ve şimdi birinin eşi olarak anılıyorsun öyle mi?...." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Almost Famous Guzel filmdi , tavsiye ederim. http://www.imdb.com/title/tt0181875/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 stimpak said: gençlik filmi sandım ilk başta, değilmiş. gayet güzeldi, bolca wordplay var, başroldeki hatunu da pek severim zaten :) 8 /10 bu film vizyonda değil sanırım hala varsa öm den bi torrent link plz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
snarveien Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Mr_Hand said: favorilerimden : halen heyecanlanıyorum bu filmi izlerken ya. çok güzel, jodie foster mükkembıl oynuyo. bu filmi de ayrıca yıllar önce falan izlemiştim 2 3 kere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Daesu said: binlerce film izlememe ragmen sanki ilk kez film izliyormus gibi hissettim. romandan filme aktarilmis, 6 saatlik harika bir italyan dramasıLa meglio gioventù / the best of youth 10/10 - puan kıracak hiçbirşey göremedim, görmek istemedim yada izledim, çok iyi. Baya iyi hatta. Oyunculuk süper ama biraz hüzünlü bi hava bırakıyo insanda.. matteo'nun intiharı etkliyeciydi baya.Bir de filmin sonunda oğlunun tıpkı yıllar önce kardeşler gibi aynı yerlere gitmesi falan.. edit: hatta türkçe altyazıyla bu sefer bi daha izlicem gibi. Bi kere izlemek kesmicek galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Forgetting Sarah Marshall http://www.imdb.com/title/tt0072431/ 6.5/10 Young Frankenstein http://www.imdb.com/title/tt0072431/ 7.2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 10/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Sunflower 8,5/10 benim ilgimi çekti guzel filmdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 ne saçma film lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 buna da bir alıntı yapayım filmden. "küçükken sataşmaya büyüyünce baştan çıkartmak diyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Banksy'yi bilmeyen vardır belki, street art kavramını yaratan adamlardan biri diyebiliriz. Film direkt olarak Banksy'yi anlatmıyor gerçi, street art belgeseli gibi değil gibi. ama izlenir. 7/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HolyRaider Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 @deadskin abi nasıl saçma dersin döneminin en iyi romantik filmiydi heralde ki nefret ederim bu tarz filmlerden. gerçi platonik olarak abayı yaktığım hatunla izlemiştik onun da etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 HolyRaider said: @deadskin abi nasıl saçma dersin döneminin en iyi romantik filmiydi heralde ki nefret ederim bu tarz filmlerden. gerçi platonik olarak abayı yaktığım hatunla izlemiştik onun da etkisi olabilir. Bence de iyi filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Trias said: HolyRaider said: @deadskin abi nasıl saçma dersin döneminin en iyi romantik filmiydi heralde ki nefret ederim bu tarz filmlerden. gerçi platonik olarak abayı yaktığım hatunla izlemiştik onun da etkisi olabilir. Bence de iyi filmdi.(tu):)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marv Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Bence güzel bir filmdi. Farklı bir konusu var. Aslında bir çoğumuzun yaşamış olabileceği bir şeyi fantastik boyutta anlatmış. Güzel bir çizgi roman uyarlaması. 7.4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GwindonSurion Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Surplus Terrorized Into Being Consumers http://www.imdb.com/title/tt0368314/ http://i27.tinypic.com/1zzsyv.jpg sağlam belgeseldi sevdim 7.5/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 DeadSkinMask said: 10/10 Adamın filmleri o kadar underrateddı ki adam film çekmeyi bıraktı. "Pardon" da nefisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Donnie Brasco (1997) http://www.collider.com/uploads/imageGallery/Donnie_Brasco/donnie_brasco_dvd_extended_cut_johnny_depp_and_al_pacino__large_.jpg 8/10 Çok iyiydi. Al Pacino, Johnny Depp ve Michael Madsen var zaten, nası iyi olmasın. Özetle FBI tarafından görevlendirilmiş bi adam mafyayı çökertmek için kuyumcu kılığında mafyanın içine sızıyo. Gerçek hikayeden alınma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2010 HolyRaider said: @deadskin abi nasıl saçma dersin döneminin en iyi romantik filmiydi heralde ki nefret ederim bu tarz filmlerden. gerçi platonik olarak abayı yaktığım hatunla izlemiştik onun da etkisi olabilir. saçma gelmesinin nedeni son dersten sonra izlemiş olmam da olabilir ama ne bileyim abi varmın yokmun diye diye içimi baydılar film boyunca. yeteeeeeerrr diye bağırcaktım ali rıza bey hesabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Gabriel Iglesias Hot and Fluffy Şu ana kadar gördüğüm en şahane, başarılı, komik stand up kesinlikle izlemenizi tavsiye ediyorum.Yalnız altyazı olmadığından ingilizce izleyebilirsiniz. Bunun devamı olarakta Im Not Fat Im Fluffy var oda müthiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 http://www.filmofilia.com/wp-content/uploads/2010/03/Scott-Pilgrim_poster-535x792.jpg 9/10 baya iyiydi film. sadece son elemanın olayı sevmedim pek. ayrıca ramona çokzeldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSkinMask Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 film, şifa dağıtan bi hırsızı anlatıyo. şifa dağıtma tekniği Green Mile daki John Coffey abimiz gibi asdf sermet yeşil mükkemel oynamış filmde. arka plan seslerinin ve müziklerin kullanımı da ustacaydı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 NolaxThensbane said: Bunun devamı olarakta Im Not Fat Im Fluffy var oda müthiş. uzun zaman önce izlemiştim. harikaydı. mutlaka izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2010 Aachi & Ssipak +18 diyebiliriz, çoluk çocukla izlemeyin. konusu Post apocalyptic ortam, dünyada enerji kaynakları tükenmiş, tek enerji üretimi insanların atıklarından elde ediliyor. Hükümet insanları daha fazla üretim yapmaya teşvik etmek için bağımlılık yapan juicy barlarla ödüllendiriyor tuvaletlerini yaptıktan sonra. izleyin işte yav, süper :) 8/10 verdim gitti, aslında daha fazla da verilebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar