Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 wotlk pve content gayet sefil çıktı. Diyorum ki Şöyle ulduar direk sunwell muru ayarında bosslar ile başlasa... sizin düşünceniz nedir ? varmı blue post gören felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Wotlk raidleri sefil çıktı çıkmasına da, Türk Telekom sayesinde Türk Guildleri yeni yeni bitiriyor. Başa mücadele etmek imkansız artık. TT GG. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 zorluk seviyesi sunwell ayarında olacak diye bekliyorum ben de. ama zaten bu content beta'da temizlenmisti. ön hazırlık gibi bisey yani, cok cabuk temizlenmesi normal. bakalım ulduar'da ne ile karsılasıcaz kimse bilmiyor, ptr'da belli olur sanırım ne kadar komplike oldugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ulduar kesinlikle Sunwell derecesinde olmaz. MC - BWL geçişi gibi olacağını sanıyorum şahsen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ulduar'dan sonra hangi yüzleri görebiliriz? tabi en son LK hariç yani bir Deathwing patlatırmı 2009 içerisinde Blizz. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ARtık Arthas'ı tokatlamak farz oldu. Zaten küçücük bişey bi vuracaksın ölecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 grim batol gelebilir, ulduar ı aq 40 gibi yapsınlar da ağlasın biraz insanlar, ctuh veya level 80 naxx kesmemiş insanlar kolay demesin wow a karazhanda wipe mı yiyordunuz bc geldiğinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Masquerade said: Ulduar'dan sonra hangi yüzleri görebiliriz? tabi en son LK hariç yani bir Deathwing patlatırmı 2009 içerisinde Blizz. (:P) Loken'ın "Father" diye nitelendirdiği birşey var, Ulduar son bossu olabilir. Ahn'Kanet ile alakalı bir Old God da gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
draedan Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Darkthrone said: wotlk pve content gayet sefil çıktı. Diyorum ki Şöyle ulduar direk sunwell muru ayarında bosslar ile başlasa... sizin düşünceniz nedir ? varmı blue post gören felan alper, bir blue post okudugumu hatirliyorum , kesinlikle sunwell zorlugunda bir daha mekan, boss gelmiycek demislerdi. ama ayni zamanda bu naxx25 vs de kesinlikle baslangictir, bunlarin kolayligina aldanmayin, bizde farkindayiz , daha zor olacak dediler. yazan ghostcrawler di sanirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Deathwing taraftariyim ben de, olmadi Emerald Dream gelsin once, MALfurion'u uykusundan uyandiralim uc bes tokat atip, sonra yallah Neltharion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 gundrak a bi troll instance ı daha gelebilir, chamber of aspects de de baya portal var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Emerald Dream 3. ex gibi okuduydum bi yerlerde ama, sallama da olabülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Nihilum TBC content temizlediğinde insanlar çok fazla ağladi.Gear farkı yüzünden blizzard wotlk aynı hataya düşmedi.Şubatın başına kadar süre verdi oyunculara casual takılan adam ile hardcore oynayan adamı eşit seviyeye getiricek.Böylece 3.1.0 Ulduar ile tüm herkez eşit gear ile aynı anda progress başlıcak. Ulduar'ın kanımca TBC oranla SSC/TK seviyesinde combatlar olacağını düşünüyorum. Bir blue post da "naxx oranla biraz daha zor olucak" diyip gülerek biten bir cümle görmüştüm ayrıca. Gangren said: Masquerade said: Ulduar'dan sonra hangi yüzleri görebiliriz? tabi en son LK hariç yani bir Deathwing patlatırmı 2009 içerisinde Blizz. (:P) Loken'ın "Father" diye nitelendirdiği birşey var, Ulduar son bossu olabilir. Ahn'Kanet ile alakalı bir Old God da gelebilir. İşte beklediğim güzel bir cevap. The Storm Peaks quest yapmışsınızdır. Etrafınızda Valkyri , Buz devleri quest veren buz dev elitleri, yerleşim merkezi isimleri. Bunların hepsi old norsk mitolojisinden araklamadır. Mesela Loken "loki, loke" , Thorin "Thor" gibi. Father diye bahsedilen ise Old God Father "Odhin" olucaktır. Benim fikrim son boss Odhinn olucağıdır. Diğer bossların Titan,golem, viking savaşcıları gibi şeyler bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quarantine Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 bence ulduar son boss lokenin serbest kalacak dedigi yogg-saron. c'thun gibi o da eski bi old god(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Yanlız Loki benim 10 senedir kullandığım nick. Wow içerisinde görmek acayip heyecanlandırmıştı. Süper yaşasın kötülük ya!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hayret, nerden geldi loki gibi orjinal bi nick acaba :) şubat çok iyimser, en erken nisan mayıs ulduar bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Ulduar Raid ilk screenshot diyor. Fake olabilir ss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 1st boss tactics: The entrance portal to the Ulduar raid has been reduced to increase the difficulty of entering. The first trash packs are sleeping in the corner and if your raid needs to they can just skip them. The very first boss Algalon the Observer has several special abilities. He has a thunderclap that deals 200-400 damage within it's range. He has a frontal cleave and no one should be in it's range. He summons adds that have 5k health and do 100-200 melee damage. Once the adds are dead he will use his thunderclap ability on a one min cooldown. Once he reaches 10% he emotes "NOOOOOO" and then he dies. Spend the next 10 minutes arguing over your dkp for your haste mail bracers and horrible haste trinket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 The Hall of Never-ending Trash Consists of 20 packs of trash. These packs must be killed in a pre-determined order that is generataed randomly each week when the instance resets. The moment 1 pack is not killed in this order, you will immediately aggro the rest of the packs. At the other side of the hall, there is a chest that contains 2 heroic badges and last year's pvp items. /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Gundrak'ın bulunduğu yere kesinlikle bir raid dungeon gelecek. Zul'xXx gibi birşey olur adı da kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 You forgot Speechmaker and Retardcheck 1. Watchkeeper Lootbag - 10 Million HP. 30 minute enrage timer. Sometimes requires raid to move 2. The Resist Check Guardian 11 million HP 15 minute enrage timerRaid wide Resisted Element dot. 3. Ironheart, Destroyer of Tanks Randomly 1 shots Anything over 30k hp. 3 minute enrage timer 4. The fought on vehicles harbinger Raid must decide of what 5 types of vechiles to use to kill. Waves of 5000 adds. 5. Sigurdur the Retard Finder. Super Big Titan-tech Iron Dwarf that spams fire. Will kill pugs. 50 million HP. Drops T8 tokens 6. Heimdall the viciously overtuned but gets nerfed in two weeks 7. CORRUPTED THORIM OMG Obligatory 30 minute fight before last boss. Drops t8 gear 8. Yogg-Saron 500 billion HP. Raid assisted by Uncorrupted undead Thorim and Brann Bronzebeard. Drops t8 helm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahahah komedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkthrone Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Dworgian said: You forgot Speechmaker and Retardcheck 6. Heimdall the viciously overtuned but gets nerfed in two weeks OMG HEIMDALL!!! Hani combatlar baya farklı olucak gibi geliyor. Ayrıca 500milyon hp nedir lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 500 milyar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redo Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Konuyla alakasız olacak ama, 10m ve 25m raidler hangi günler resetleniyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar