Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Ansızın açılmamaya karar veren sevimli vistam yüzünden eytere diyip Ubuntu indirip yükledim. şimdi yüklerken "/" ve "/home" için 50şer GB ilk diskte, swap bölgesi için 10gb 2. diskte yer ayırdım. 2 harddiskinde geri kalan bölgeleri kendimce isimlendirdim. Ama onlara erişemiyorum şimdi. Ben bunları Windows'daki gibi direkt bilgisayarım altında gösterecek sanıyodum. Mesela oralara bişey yedeklemek istiyorum ne yapmam lazım. Partisyon hedesini mi yanlış yaptım? bir de bu topiği babamın tarlası ilan etmek istiyorum karşıma bi şeyler çıktıkça introdakşın to linux tadında sorular sorucam müsaade ederseniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Panel'e sağ tıkla ve oradan Disk Mounter applet'ini yükle. O halleder. Bu arada 10 GB Swap nedir ya ?!?!? 1 GB kullanıyorum ben. Düşür onu. / içinde bir 10 GB yeter. Ben Arch'ımda 7.5 GB kullanıyorum. Fazla yer göz çıkarmaz ama gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 konsola girip komutlar yazıyordun pardusda öyleydi yani pardus-linux diye bi site var onun forumunun üst taradınfa sohbet linki var irc tarzında, oradan anında yardım yapıyorlar elemanlar bi araştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 O gerikalan bölümleri NTFS yaptıysan görmez bilgisayar native olarak, ya da root altında bir yere bağlamadıysan. HAL ve ntfs-3g(NTFS ise) kullanılarak mount edilecekler. O applet onu hallediyor iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 yok ext3 yaptım herşeyi. bakıcam şimdi çok saolun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 permission problemimiymiş terminalden chown yaptım oldu yihu o/ bir de eve-onlineı yükleyebilirsem dönmem windowsa artıkın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sypro Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Abi 1 gb swap ne ya? Ben 256mb ya da en en fazla 512 mb kullanıyorum. Ram neye yetmedi de 10 gb yaptın abi sen:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 İdeal swap boyu için ram * 2 deniyor bir çok yerde. Mesela https://help.ubuntu.com/community/SwapFaq Edit: Birçok yerde de 2GB fazlası gereksiz deniyor. Sanırım 1-2GB yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 //link için saol Mirage pek cahilim şimdilik ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar