Astral Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Yeni yasayla neler geldi şu an nasıl oluyor bildiklerinizi yazar mısınız paticikler? 2009'da kaç model arabalar hurdaya çıkacak? Vergi indirimi vs. neye göre hesaplanacak ?
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 20 ve 20 yaşından büyük araçlar hurdaya çıkacak deniliyordu dün.
Horizon Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 said: Devlet, 20 yaş üzerindeki 2 milyon aracı ilgilendiren önemli bir düzenlemeye gidiyor. İhracat ve iç pazarda satışların düşmesinin ardından harekete geçen Maliye, hurda araç indirimi için çalışma başlattı. Bu kapsamda hazırlanan düzenlemeyle 20 yaşını dolduran hurda araçların toplanması, buna karşılık araç sahiplerinin biriken motorlu taşıtlar vergisi borcunun silinmesi planlanıyor. Böylece aracını elden çıkaranların piyasadaki talebi yükseltmesi bekleniyor. Önemli nokta şu ; Taslağa göre, aracın değerinin vergi borcunu karşılayıp karşılamayacağına bakılmayacak. Yani hurda araç sahibi hem vergi borcundan kurtulacak hem de elindeki aracı değerinin üzerinde bir fiyatla elden çıkarmış olacak. HaberTürk Haber bu , ayrıntısına bakmadım. Merak edenler bi zahmet baksın :)
necmi Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bi dünya şey yazmıştım hiç kasmıcam şimdi o yüzden sildim hepsini ama bizim politikalrımız kendimizdem verdiğimiz tavizlerle dolu
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 necmi said: bi dünya şey yazmıştım hiç kasmıcam şimdi o yüzden sildim hepsini ama bizim politikalrımız kendimizdem verdiğimiz tavizlerle dolu Nasıl vardığını bu noktaya bu haberde pek anlamadım?
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 valla muayene yapmak çok zorlaşmış. aracın far ayarına bile bakıyorlarmış. benim jipin barları ruhsata kayıt lı değil. söktürücez heralde...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 2006 model araç muayneden geçemedi. Almanlar'daydı değil mi bu? Pek bi titizler
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Arabanın sağını solunu, işte filmdi plakaydı geçirmek mümkünmüş bir derece. "Dışarı çıkıp söktürücem, muayeneyi geçip gene taktırıcam, söküp takanlara vericeğim harçlığı sana vereyim idare et seni de kandırmayalım" gibisinden konuşmuş babam, kabul etmişler mesela. Teknik aksaklık varsa kesinlikle çaresi yok ama, gayet de güzel birşey. Hayatında bakım yaptırmadığı, en son 6 sene önce balata görmüş arabayla trafiğe çıkıp, kendini geçtim milleti bile tehlikeye atan ayılar 1-2 sene sonra olamayacak.
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 doğuş grubu satın almış diye duydum özelleştirilince.. bende 2006 araç götürcem inşallah arıza çıkarmazlar..
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Greeny said: valla muayene yapmak çok zorlaşmış. aracın far ayarına bile bakıyorlarmış. benim jipin barları ruhsata kayıt lı değil. söktürücez heralde...yerden yere değişiyor o maalesef. mesela izmirde çok kasıntı ama balıkesirde o kadar da kasmıyorlardı bu sene. bu sanırım muayene tarihleri ile alakalı. izmir ve çevresinin muayene zamanı sona ermiş, etrafta tek balıkesir kalmıştı sanırım ve kaçıran herkes oraya götürünce acaip bi bolluk oluşmuş, dolayısıyla çok incelenirse bitecek gibi durmayan muayeneler 2 dakkada şipşak tamamlanmış çok üzerinde durulmamıştı.
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Baggio said: Arabanın sağını solunu, işte filmdi plakaydı geçirmek mümkünmüş bir derece. "Dışarı çıkıp söktürücem, muayeneyi geçip gene taktırıcam, söküp takanlara vericeğim harçlığı sana vereyim idare et seni de kandırmayalım" gibisinden konuşmuş babam, kabul etmişler mesela. Teknik aksaklık varsa kesinlikle çaresi yok ama, gayet de güzel birşey. Hayatında bakım yaptırmadığı, en son 6 sene önce balata görmüş arabayla trafiğe çıkıp, kendini geçtim milleti bile tehlikeye atan ayılar 1-2 sene sonra olamayacak. O tip arabalar için öyle tabi ama kurunun yanında yaş da yanıyor. Ben şimdi arabamdaki barlar yüzünden muayeneden geçemiyeceğim. Ne alaka yani kime ne zararı var, ruhsata işlenmedi diye olay çıkacak. Mecburen söktürtmek zorundayım.
Öne çıkan mesajlar