vodbones Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bir kaç post attım ondan sonra yazıyorum ama olsun. Chastise adlı arkadaşın tavsiyesiyle geldim buraya. Gönderdiği bazı screenshot'ların da etkisi büyük tabi. İstanbul'danım, öğrenciyim. Bu kadar. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Yalan. hege Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 wilkommen. ich komme aus turkei. ich fike danke. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hoşgel Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 baha burdan +150 sevap point. kendisi yeni olmasına rağmen dini vecibelerimizi uygulayıp allahın selamını almıştır. 10 puan kırmızı köşeye gidiyor. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 vodbones said: İstanbul'danım, öğrenciyim. Bu kadar. wotlk kuyruğundaki çocuk :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bak sen hoşgeldin. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hoşgeldin Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Hello mello tello Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 sipeyskeyk said: vodbones said: İstanbul'danım, öğrenciyim. Bu kadar. wotlk kuyruğundaki çocuk :D WoW oynamıyorum henüz ama başlamak lazım tabi. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hoşgeldin :] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hoşgeldin vb. bişey diyen herkese teşekkürü borç bilirim. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 hoşgeldin cubbab heey Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 nabiyn lâ hg... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Fransuxa said: wilkommen. ich komme aus turkei. ich fike danke. välkommen.jag kommer ifrån turkiet och jag skulle vilja tacka er för att du är här. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 vodbones said: Bir kaç post attım ondan sonra yazıyorum ama olsun. Chastise adlı arkadaşın tavsiyesiyle geldim buraya. Gönderdiği bazı screenshot'ların da etkisi büyük tabi. İstanbul'danım, öğrenciyim. Bu kadar. o zaman sayılmaz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Hosgelmisen seflara getirmisen Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 başlık negzelmiş Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 geç bakalım içeri Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 asdfasf başlığı merhabayan diye okudum :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Korax said: Fransuxa said: wilkommen. ich komme aus turkei. ich fike danke. välkommen.jag kommer ifrån turkiet och jag skulle vilja tacka er för att du är här.laipni lūdzam. Es iznāku no Turcijas. Es pateicos fike. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vodbones Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 DoruK said: Korax said: Fransuxa said: wilkommen. ich komme aus turkei. ich fike danke. välkommen.jag kommer ifrån turkiet och jag skulle vilja tacka er för att du är här.laipni lūdzam. Es iznāku no Turcijas. Es pateicos fike. добре дошли.ние сме от турция.да ейба благодаря. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 sipeyskeyk said: vodbones said: İstanbul'danım, öğrenciyim. Bu kadar. wotlk kuyruğundaki çocuk :D zuhahaha Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 aaa yeni gelenler vardı lan post falan kasılıyodu en son 75 senesinde uğradım buralara. hoşgeldin yiğenim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2008 Post kasıyorum ama balon gitmio, yeni ıl hediyesi hep benle kalcak sanırım :P Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.