Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 evet galatasaraylı arkadaşlara bir önerim var.. bu sezon sonun kadar bayraklarımızı ts bayrağına döndürelim..bir destek de bizden olsun.... lütfen burda gereksiz ve anlamsız tartışmalar olmasın.. sadece bir öneri katılmayan katılmaz.. said: hadi ben başlattım..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: [Bu mesaj Cthulhu_ tarafından 23 Nisan 2004 14:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 işte... galatasaray trabzonspor taraftarların kardeşliği hiçbir yerde yok bende galatasaraylı taraftarlı cok severim[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char [Bu mesaj Erutan tarafından 23 Nisan 2004 18:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yakışır büyük taraftara .... :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 hadi black chaos sende destek ver seç trabzon bayrağını www.paticik.com/forum/unvan.php[signature][hline]morning morning where are you going? Sabah sabah nereye gidiyorsun? Cable Mail Aysikyu My Char Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Yok abi saol ben almıım.Benim takım küme düşmeye oynasada biz bayrağımızı hep yanımızda taşırız. :) Konuşturmayın beni hade bakkem tartışma çıkmasın[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Büyük galatasarya taraftarını elalelim bayrağıyla yarışa girdiği için kutluyorum :P[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 kötü gün taraftarı budur :)[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kronos Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 boş uraşlar bunlar :)[signature][hline]Unlive Online Gaming www.unlive.net Ultima Online değişiyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 [b]Bende Katılıyorum Sezon Sonuna kadar Kalbımızde Gs Aklımızda Ts :)[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 [b]Ve Eklıorum Tum Galatasaray'lı Arkadasları da Cagırıyorum Gelın Destekleyelım .[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ah garipler delirdi tabi sen koca UEFA şampiyonu yayla kupasına bile gideme malatyayı yenince sevin falan kötü tabi[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 ilerleyen yıllarda herhangi bir gsli yönetici topçu taraftar teşvik primi şike ve benzeri bir şeyden şikayetçi olursa bu günleri hatırlatacağımdan şüpheleri olmasın.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 said: Azmodai, 23 Nisan 2004 18:57 tarihinde demiş ki: bu kadarda olmaz kınıyorum baba kınıyonda elimizde fb şeyli resimlerin var[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Ve birde Gençler olayı var. İlhan Cavcav "Gönlümüzden ts geçiyor.Çünkü avrupaya gitmemiz buna bağlı" eğer ts kupayı alırsa gençler Tükiye Kupası 2.si olarak Uefa ya gidicek rezillik rezillik...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pascal Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Abi ne yatmaya meyilli yöneticiler varmış türkiyede Allah düşürünce muhtaç edince kaliteleri ortaya çıkıyor. Allahtan bizim kötü günlerimizde yatmaya meyilli yöneticilerimiz yoktu ki miletin maskarası olmadık.[signature][hline]PASCAL ERA QUA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 trabzonspora a desteğimiz sonsuz. dualar ediorum dualarr bakın yaptım hemen bayrağımı bordo-laciwert[signature][hline]a.k.a "bay bomba" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Alem buysa kral hamsi!!! şunu anladımki daha gs taraftarıyla muhattap olmıcam.Önce gslı olmaları gerekiyormuş çünkü :) yazık vallahi bu gençliğe yazık...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2004 şu 3 takımdan en fazla şampiyonluğunu istediğim trabzondur ama yine de o da trabzon da galatasarayın bi rakibidir. o daha az rakip (?!) diye tuttuğum takım yerine onun bayrağını koymak mantıklı gelmez bana[signature][hline] Cem Uzan bi tarihte demiş ki: Sen şeytanın babasıysan ben beybabasıyım, kare babasıyım, ona göre [Bu mesaj Kenderleme tarafından 23 Nisan 2004 23:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stan-marsh Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 yıllardır trabzon yatıo bi kerede g.s yatsın bi zararı olmaz. hatta çok ta şahane olur.tek yakışan takım trabzon şu anda.ne lucescunun gevelemeleriyle beşiktaş nede fener.[signature][hline]alea iacta est... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Trabzonlu federasyon başkanın mahalle maçı oynar gibi oynattığı Süper Ligin tek yakışanı tabiki Trabzonspor. Bi maç söyleyin ban Ts hakem hatalarından yakındığı tek bir maç istiyorum sizden...[signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 bjk fb yi yensin ts de şampiyon olsun istiyorum ben ehe ts yavas yavas 1. lige yaklasıyo bu hafta çözülcek olay hadi yavrum ts go go go :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Fener şampiyon olmasında kim olursa olsun. Viva La TS[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 [b]ya herhalde bole tepkıler gelıcek alan yetkılısı bıle bır gs dusmanı fb lı (normalde butun fb lıler gs dusmanı oldugu ıcın ole yola cıktım dıılsen uzerıne alınma) o yuzden boyle gelmesı normal[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 sanki fb gecen sene inonu de yatmadi bjk ye... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2004 valla zeka yaşını ortaya koyanlar var...bu sene şamp. olamıycamıza göre bize en çok yarayacak takıma destek vermemizin nesi var allah aşkına?¿ yöneticilerden bahsetmiyorum biz taraftarlar...[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar