caramel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Arkadaşlar merak ettigim birşey var yaklaşık 15 senedir haberlerde hep mevsim normallerinin üzerinde oluyor hava sicaklıklari ya bu hava sicaklıgı bikere mevsim normallerinde seyretmezmi ? 15 yildir mevsim normallerinin üzerinde. ya 15 yıldır ayni olan hava demekki normali o bıkmadılarmi üstünde demekten :S :S :S :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 çocuk küresel ısınma var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 geçen sene yaşadığım yer mevsim normallerinin altındaydı, -28 görmüştüm bir gün. öeh. volatilitysi yüksek : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 caramel said: 15 yildir mevsim normallerinin üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Greeny said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 necmi said: Greeny said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 piramit yapmayın ban yersiniz. şahsen yedim geldim ordan biliyorum : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Jadelith said: piramit yapmayın ban yersiniz. şahsen yedim geldim ordan biliyorum : ) ben de onu diyecektim.. açıklama için de teşekkür ederim ^_^ mevsim normalleri dediklerini en az 50-100yıllık datalara göre hazırladıklarını göz önüne alırsak 10-15sene çok dert olmayacaktır. Kaldı ki farklı zamanlarda mevsim normallerinin altında seyrettiği de oluyor. mesela 2006için sanırım bu:http://www.meteoroloji.gov.tr/2006/kurumsal/ekitap/4mevsim4/s272829.pdf marmara bölgesi mevsim normallerinin altındaymış. küresel ısınma ile ortalama sıcaklığın arttığı bir gerçek ama bu her daim ısınma demek de değil. yani ortalama sıcaklık artarkene bazı bölgelerde hava sıcaklıkları ani düşüşler gösterebiliyor. las vegas'a kar yağması gibi falan. http://turkish.wunderground.com/wximage/viewsingleimage.html?mode=singleimage&handle=vegasdealer&number=3 http://www.theage.com.au/environment/rare-snow-makes-las-vegas-fabulously-frigid-20081218-71l5.htmledit:piramitleri siliyorum. bilim tekniğe yolluyorum. devamı gelirse ardeth banlasın. ben kötü olmayım bu sefer.. keh keh keh keh! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 gec yazmısız olmamıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
caramel Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 haberleri ortalamaya gore yaparsan olacagi budur. her senenin gidisini grafige dokup turevini alsalar dank edecek kafalarina ama... sorsan "lisede psikopat bi matematikci vardi bize bosu bosuna calculus gostermeye calisti" derler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Jadelith said: piramit yapmayın ban yersiniz. şahsen yedim geldim ordan biliyorum : ) senin yüzünden 1 hafta ban yedik zaten senmiydin o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 caramel said: 15 yildir mevsim normallerinin üzerinde. 15 yıldır dövize en yüksek faizi veren banka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ginaly said: caramel said: 15 yildir mevsim normallerinin üzerinde. 15 yıldır dövize en yüksek faizi veren banka. Cem uzan ben geliyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 riglous said: haberleri ortalamaya gore yaparsan olacagi budur. her senenin gidisini grafige dokup turevini alsalar dank edecek kafalarina ama... sorsan "lisede psikopat bi matematikci vardi bize bosu bosuna calculus gostermeye calisti" derler.. ahah abi onla kim ugrasicak hava durumu sunarken, meteorolojide filan yapiyolardir her turlusunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar