BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Elime bi para geçti üzerinde tek anlıyabildiğim sözcük mockba :D onada netten baktım moskova imiş anlamı. Moskova parası sanırsam, diğer yazılardan bişi anlamadım çünkü. Netten baktımda bulamadım değerlimidir bu para ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 buldum rus parasıymış 100 geçti elime ne kadar eder acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 28Ruble 1 dolar gibibişi işte. 5.4 YTL falan olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 evet değersizmiş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
necmi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 o değilde türkmenistanda para ve askerin karşılı efsane türkçede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 yaşın küçük heralde yoksa üstünde moskova yazan parayı moskova parası diye adlandırmazdın di mi? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 can said: yaşın küçük heralde yoksa üstünde moskova yazan parayı moskova parası diye adlandırmazdın di mi? =) bizi bilgilendirdiğin için sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ruble Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sende saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 BeIlow said: Elime bi para geçti üzerinde tek anlıyabildiğim sözcük mockba :D onada netten baktım moskova imiş anlamı. Moskova parası sanırsam, diğer yazılardan bişi anlamadım çünkü. BeIlow said: buldum rus parasıymış 100 geçti elime ne kadar eder acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 mahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Alexi (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snefru Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Hahaha fotoya bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 BeIlow said: Elime bi para geçti üzerinde tek anlıyabildiğim sözcük mockba :D onada netten baktım moskova imiş anlamı. Moskova parası sanırsam, diğer yazılardan bişi anlamadım çünkü. Netten baktımda bulamadım değerlimidir bu para ? Mockba diye okuduğun şey aslında tam olarak Maskva diye okunuyor kiril alfabesinden. Rusçada ses kuralları nedeniyle ilk "O" a olarak okunmakta, bizim latin alfabesindeki C onlarda S, B ise V olduğundan MOCKBA diye okunmuyor, senin anlayacağın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ahahahahah foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 offffff win olmus resim sadffds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 beyler atatürk parası buldum. http://www.sonerorhan.com/siteresimler/TL/slides/TL20000000.JPG şimdi araştırmalara başladım, birkaç saat içinde hangi ülkenin parası olduğunu bulurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 dünya parası o, veya eski yunan parası da olabilir kafam karıştı fdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 resimdeki tanıdık ama çıkaramadım.söylesn hatırlıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Alexi_Septimus said: BeIlow said: Elime bi para geçti üzerinde tek anlıyabildiğim sözcük mockba :D onada netten baktım moskova imiş anlamı. Moskova parası sanırsam, diğer yazılardan bişi anlamadım çünkü. BeIlow said: buldum rus parasıymış 100 geçti elime ne kadar eder acaba (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 bir ara sql 2005 kitabi okuyordum, kitapta iste sql da gecen veri turlerinden falan bahsediyo, iclerinden biri money mis, adam anlatirken bazi ulkelerin parasinda cok fazla sifir var ona gore sole cast edebilirsiniz, bole saklayabilirsiniz falan diyodu ve ornek olarak turk lirasini vermis :D dedim ulen database kitaplarinda ismimizin gectigi duruma bak. uzulsemmi sevinsemmi. sanirim appress in kitabiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 ahah moskova parası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar