Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Selamlar; Şimdi garip bir durum var hack benzeri bir şey mi diye bakmadan önce bir kontrol edeyim dedim herkeste var mı bu durum diye. Dün gece 3:15 sularında çıktım oyundan. Şu anda giremiyorum, şifre yanlış diyor. Ayrıca guildimden 2 arkadaşa da aynı hatayı veriyor. Hemen Armory'den karaktere baktım, itemleri duruyor ve serveri değişmemiş. Questhelper, Cartographer ve Atlas dışında hiçbir add-on yüklemedim son 2 aydır. Ayrıca ne gold alımı satışı yaptım ne de benzeri "illegal" aktivite. Genel bir durum mu bu herkeste mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 genel heralde acc management sayfasına girebiliyorum oyuna giremiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bugun çarşamba? ondan olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Çarşambaları böyle demiyodu ki ama. Bağlanmaya çalışıp bağlantı kurulamadı diyordu. Bu sefer şifre yanlış diyor ilk defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 denedim de aynı olay bende de var. oyunda yanlış diyor, acc manage sorun yok. bakımla ilgili sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 valla wotlk zamanında ben de bir kez aynı hatayla karşılaştım, korktum şifre değiştirdim falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dün ilk 3 denememde bana da yanlış şifre dedi, hemen armory kontrol ettim, bir sorun yok gibi görünüyordu. Bir daha denedim ve oyuna girdim :s Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Şifreyi 1. kez yanlız giriyosun bişi yok .. Hemen 2. kez giriyorsun yine yanlış .. Kalp atışların hızlanıyo Anında 3. kez giriyosun ve yine yanlış .. O zmn böyle karakterinin çıplak hali gözünün önüne geliyo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 gelmez olur mu? vistayı da yeni yüklemiştim, anti-virüste yok zaten. kendime sövmeye başladım direk, tabi armory yüklenince sevindirik oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spessnat Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 panik yapmayi seven bi milletiz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 aramil said: dün ilk 3 denememde bana da yanlış şifre dedi, hemen armory kontrol ettim, bir sorun yok gibi görünüyordu. Bir daha denedim ve oyuna girdim :s oyuna nası girdin serverlar kapalı :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ilk kelime dün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 nie böle *panik* modda herkes ehe alın bi tane geceleri rahat uyuyun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QoS Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Norak said: nie böle *panik* modda herkes ehe alın bi tane geceleri rahat uyuyun :) bu alet türkiyeye geldi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kargo parasını bayılınca oda bayıla bayıla geliyor Türkiye'ye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Norak said: nie böle *panik* modda herkes ehe alın bi tane geceleri rahat uyuyun :) bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Trinket. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kargo parası neki yaw, o alet çıkalı aylar oldu, o zamandan bu zamana 5tl koysanız kenara ayda, şimdiye 2 tane almıştınız :) ben öle yaptım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Masquerade said: Trinket. ehehe :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar