Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

noeliniz kutlu olsun :) herkese mutlu yıllar!

thelegbra

Öne çıkan mesajlar

Rahan said:
yav said:
blabla

şimdi sen biraz daha saçmalarsan ben sana köpek rektumunu yakından inceletecem, kafanı çıkardıktan sonra sen bana küfür edecen sonra nolacak? en iyi ihtimalle forumdan atılacan. ne gerek var?

"azını burnunu yer değiştirim" yazmasını beceren bir ergen mi beni efendi edecek? fiziksel şiddet ile tehdit etmenin hukuki sonuçların bihaber bi veletten mi korkayım¿ hani mesela ciddi gıcık olsam pazartesi sabah avukatı arasam sonra site yöneticilerine ulaşıp kayıtlı ip adresini alsam? sonra da dava açsam. ne yapacan? allasen ne yapacan?

uff..

Okuduğunu anlamadığın belli, büyümüşsün ne yazar yazık valla. (büyüdüğün de hani pek belli olmuyo ya, ergen mergen diye sataştığına göre sen de büyüyüp de içinde birikenleri forumlarda ona buna sataşarak atmaya çalışanlardansın diye büyüdün farz ettim.)
Tehdit ettiğim falan yok benim, gerçek hayatta böyle bir durum olsa böyle olurdu dedim sadece. Senin klavye delikanlılığının gerçek hayatta nasıl sonuçlanacağını belirttim. 2-3 defa oku anlayamıyorsan 1-2 cümleden uzun yazıları

Avukatmış ahahaha lol
Allaşkına gıcık ol, ben atarım sana i.p'mi öm ile sdfg
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:
uff..

Okuduğunu anlamadığın belli, büyümüşsün ne yazar yazık valla. (büyüdüğün de hani pek belli olmuyo ya, ergen mergen diye sataştığına göre sen de büyüyüp de içinde birikenleri forumlarda ona buna sataşarak atmaya çalışanlardansın diye büyüdün farz ettim.)

ne yaparsın işte sırf kendinden farklı inanca sahip diye millete bok atan kutlama topiğini trolleyip ona buna ezik diyen zibidileri görünce dayanamıyorum. midemi bozuluyor sataşmazsam.

said:
Tehdit ettiğim falan yok benim, gerçek hayatta böyle bir durum olsa böyle olurdu dedim sadece. Senin klavye delikanlılığının gerçek hayatta nasıl sonuçlanacağını belirttim. 2-3 defa oku anlayamıyorsan 1-2 cümleden uzun yazıları

Avukatmış ahahaha lol
Allaşkına gıcık ol, ben atarım sana i.p'mi öm ile sdfg

sen kavramları da içine ediyorsun afferin. klavye delikanlılığı çıkış bulamadığında "asarım keserim" veya "gerçek hayatta olsa asarım keserim" modunda kıvranan veletler için uydurulmuş bir terim. aa direkt sana uyuyor. benim tehdit ettiğimi gördün mü? hımm??

baştan beridir 3 defa belki bu topiğin tartışma yeri olmadığını yazdım sana ve etrafındaki hazımsız zibidilere. son raddeye gelip lafı yedikten sonra da kalkıp klavye delikanlılığına başlıyorsun. "ağzını yüzünü yer değiştirirdim".. hiiiç üste çıkmaya çalışma paşa..

başka bir başlık açıp "hristiyanlık ne kadar saçma bir şey değil mi?" diye tartışsan arkanda bile durabilirim ama sen insanların en basit kutlamasına saygı duymazsan ben de senin kişiliğine varlığına saygı duymam.

kısacası "gerçek hayatta olsa ağzını yüzünü yer değiştirirdim" kelime oyunu ıı yeterli değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...