burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 aquila said: dogum 13 gun surmus. ahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Scheriff said: yav said: Ortodokslar da 7 Ocak'ta yapıyor diye biliyorum. yanlış rumlar/ermeniler yapıo 7 ocakta onlar ortodoks diil mi zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 helal olsun pati be. sizin değil ya. gavurun bayram topiğinde kavga bile etmişiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Rahan said: yav said: blabla şimdi sen biraz daha saçmalarsan ben sana köpek rektumunu yakından inceletecem, kafanı çıkardıktan sonra sen bana küfür edecen sonra nolacak? en iyi ihtimalle forumdan atılacan. ne gerek var? "azını burnunu yer değiştirim" yazmasını beceren bir ergen mi beni efendi edecek? fiziksel şiddet ile tehdit etmenin hukuki sonuçların bihaber bi veletten mi korkayım¿ hani mesela ciddi gıcık olsam pazartesi sabah avukatı arasam sonra site yöneticilerine ulaşıp kayıtlı ip adresini alsam? sonra da dava açsam. ne yapacan? allasen ne yapacan? uff.. Okuduğunu anlamadığın belli, büyümüşsün ne yazar yazık valla. (büyüdüğün de hani pek belli olmuyo ya, ergen mergen diye sataştığına göre sen de büyüyüp de içinde birikenleri forumlarda ona buna sataşarak atmaya çalışanlardansın diye büyüdün farz ettim.) Tehdit ettiğim falan yok benim, gerçek hayatta böyle bir durum olsa böyle olurdu dedim sadece. Senin klavye delikanlılığının gerçek hayatta nasıl sonuçlanacağını belirttim. 2-3 defa oku anlayamıyorsan 1-2 cümleden uzun yazıları Avukatmış ahahaha lol Allaşkına gıcık ol, ben atarım sana i.p'mi öm ile sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 yav said: uff.. Okuduğunu anlamadığın belli, büyümüşsün ne yazar yazık valla. (büyüdüğün de hani pek belli olmuyo ya, ergen mergen diye sataştığına göre sen de büyüyüp de içinde birikenleri forumlarda ona buna sataşarak atmaya çalışanlardansın diye büyüdün farz ettim.) ne yaparsın işte sırf kendinden farklı inanca sahip diye millete bok atan kutlama topiğini trolleyip ona buna ezik diyen zibidileri görünce dayanamıyorum. midemi bozuluyor sataşmazsam. said: Tehdit ettiğim falan yok benim, gerçek hayatta böyle bir durum olsa böyle olurdu dedim sadece. Senin klavye delikanlılığının gerçek hayatta nasıl sonuçlanacağını belirttim. 2-3 defa oku anlayamıyorsan 1-2 cümleden uzun yazıları Avukatmış ahahaha lol Allaşkına gıcık ol, ben atarım sana i.p'mi öm ile sdfg sen kavramları da içine ediyorsun afferin. klavye delikanlılığı çıkış bulamadığında "asarım keserim" veya "gerçek hayatta olsa asarım keserim" modunda kıvranan veletler için uydurulmuş bir terim. aa direkt sana uyuyor. benim tehdit ettiğimi gördün mü? hımm?? baştan beridir 3 defa belki bu topiğin tartışma yeri olmadığını yazdım sana ve etrafındaki hazımsız zibidilere. son raddeye gelip lafı yedikten sonra da kalkıp klavye delikanlılığına başlıyorsun. "ağzını yüzünü yer değiştirirdim".. hiiiç üste çıkmaya çalışma paşa.. başka bir başlık açıp "hristiyanlık ne kadar saçma bir şey değil mi?" diye tartışsan arkanda bile durabilirim ama sen insanların en basit kutlamasına saygı duymazsan ben de senin kişiliğine varlığına saygı duymam. kısacası "gerçek hayatta olsa ağzını yüzünü yer değiştirirdim" kelime oyunu ıı yeterli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 İkinizede iyi noeller.Dışarıda kar yağıyor lan eskişehir de ahaha çok güzel heryer bembeyaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 89lu değildim?lol? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 hristiyanlar kurban bayramını kutlamıyo ama :( konuya dahil olmak istedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 DiadanLocke said: Scheriff said: yav said: Ortodokslar da 7 Ocak'ta yapıyor diye biliyorum. yanlış rumlar/ermeniler yapıo 7 ocakta onlar ortodoks diil mi zaten? 7 ocak diilmiş bu arada 6 ocakmış ermeni ortodokslar kutluo o tarihte bütün ortodokslar değil ki bütün ermeniler ortodoks da diil vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar