Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 çeyrek biletinize 6.25 trilyon çıktı. neler yapar, nasıl harcardınız o parayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 çok güzel harcardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 topuyla ev alır kiralarla yaşardım ohayım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 gayrimenkul iyi bir yatırım değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karag8z Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 iyi para... %60 döviz %40 ytl taşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Önce audi q7 alır paranın geri kalanıyla ne yapacagıma direksiyon koltugunda karar veririm :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 velmez işte. olmuyo ööle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 bi villa alırdım..geri kalan parayı bankaya koyardım.faiziyle geçinir giderdim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 peder&valide el koyar zırnık koklarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
viole Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 umut işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 paticiğe bağışlarım hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ortadan kaybolurdum :) hemen bi bodrum-antalya giderim sessin sakin bi yerde.laptopumla beraber internetten ev-araba dukkan neyse işte bi araştırma yapardım.liste yapar gerekli gorusmeleri yapar döndüğümde alırdım :) ayrıca 2. arabamı bankaya aldırırdım.mini felan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 arkadaşlar boşuna umutlanmayın.. bu sene büyük ikramiye benim bi arkadaşa çıkacak. evet çıkacak ! hatta çıkacak deil, çıkıyor yani direk kesin.. bu şekilde inançlı olursak çıkacağına dair, gerçekleşmesinin daha yüksek ihtimal olduğuna karar verdik. lan ne diom ben çıkmasına inanmak fln, gerek yok, direk arkadaşıma çıkıyor boşuna bilet almayın canlar, paranız cebinizde kalsın.. ayrıca ! bilet almamanız için bir neden daha : DIKLA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Masquerade said: çeyrek biletinize 6.25 trilyon çıktı. neler yapar, nasıl harcardınız o parayı. çeyrek bilet mi? ıy fakir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rajeesh Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 önce gider 3 tane rus masör tutardım sonra para ile napcağımı düşünürdüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 piyango haram günah haydan gelen huya gider iddaa oynayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 adriana lima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ginaly said: Masquerade said: çeyrek biletinize 6.25 trilyon çıktı. neler yapar, nasıl harcardınız o parayı. çeyrek bilet mi? ıy fakir. fakirlikle alakası yok dostum. olasılık çerçevesinde yatırıyorum paramı ben. çeyrek bilete çıkma şansı %81 iken, tam bilet %9 gibi bir orandı. %81 olan tercihe 4 oynamak mı, %9'a tek mi? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chesterfield Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 çıksa şaşarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Masquerade said: ginaly said: Masquerade said: çeyrek biletinize 6.25 trilyon çıktı. neler yapar, nasıl harcardınız o parayı. çeyrek bilet mi? ıy fakir. fakirlikle alakası yok dostum. olasılık çerçevesinde yatırıyorum paramı ben. çeyrek bilete çıkma şansı %81 iken, tam bilet %9 gibi bir orandı. %81 olan tercihe 4 oynamak mı, %9'a tek mi? :P %81 ne lan? bruce almighty gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 %81 dedi adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Velev Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 velev? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 of nası bi feyktir bu omg !1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 6,25'un 25ini alırım sadece. kalanını bizimkilere veririm. 2bavul toplar ülke ülke gezerim bol bol.. hostelde, motelde, mini mini otelde kalırım. fazla para da harcamam yolda ama 3-4sene gezerim daimi. ha bi de iyi ve mini mini bi kamera ve iyi bi mini foto makinesi alırım herhal yola çıkarkene. hepsi bu. zaten fotodan filmden çok anlamam gidip de red one alacak halim yok ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 hepsini bankaya yatırırım ama 3 e böler 3 ayrı bankya yatırırım o parayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar