Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

türkler neden her yerden banlanır?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
gece mp3 indirmek için undernet mp3passion kanalına girdim.
mutlu mutlu find yapacaktım.
birden kick yedim

sebep:
* You were kicked from #Mp3passion by FrnchMaid (banned:tr banned for abuse)

off offf![signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır.
GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki:
Kovalara internet dolduralim o vakit.
Mesaj tarihi:
şimdi daha reel yaklaşmak gerekirse ( :P ) osmanlı zamanında biz diğer devletleri banlardık çünkü onlar eğitim, kültür yönünden geri kalmışlardı bizden. tavır ve davranışları altımızdaydı.
şimdi ise banlanan taraf oluyoruz. eğitim ve kültür seviyemiz bla bla bla... :)
enteresan topic, enteresan mesajlar ve enteresan Türkler ;)
[pek genelleme yappmamak lazım. hadi yaptık diyelim, bunu bir toplumun karakteristik özelliğine mal etmemek lazım][signature][hline]bu bilgisayarda runuo var mı?
Mesaj tarihi:
yapmısındır bır turkluk sen orda hadı soyle bakayım ne yaptın :)[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Yok yaw,çocuk yapmadım diyo.[signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
kompleksli olduğumuz için

komplekslerimiz yüzünden saçmalıyoruz, saçmaladıkça banlanıyoruz, banlandıkça hem komplekslerimiz daa bi kabarıyor, hem de yabancılara daha zıt oluyoruz, sonra daha çok saçmalıyoruz.[signature][hline]Everybody knows.. That's how it goes..
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 08 Mayıs 2004 02:29 tarihinde demiş ki:
yazarsan oraya
Ajdar-Nane Nane varmı die banlarlar seni...

Heheh :-)

NAAANE NAANE NAANE NAANE NANNAAAA NANNAAANEEE

TEY TEY TEY TEEEY![signature][hline]
_o_ _o_ _o_ _o_
..| ....|.....|.....|
./ ./ ../ ../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..
Powered bY Korax & Pascal.
Pati halay ekibi kurucuları ve başları..
Mesaj tarihi:
Turkiyede olan hacker-wannabe yogunlugu tum dunyadan daha cok da o yuzden. Herkes heryeri hacklemeye calisiyo, bu yuzden ICQ dan bile banlendik siz dusunun.
Mesaj tarihi:
Türklerin osmanlı zamanından pek bi farkı yok açıkçası. Tek fark osmanlı zamanında avrupa ile ilişki içinde olan, osmanlının aydın kesimi idi. Padişahlar, jöntürkler, aydınlar, yazarlar vs. Dolayısıyla Osmanlılar adam yerine konurdu ama o zamanda bile Türklerin ne olduğu ortadaydı. Devlet İstanbuldan ibaret değildir ki. İstanbul dışındaki Türkler yine şimdiki gibiydi. Birazda belki göçebe ve barbar geçmişimize dayanıyor bu halimiz.[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Mesaj tarihi:
aramizdaki kendini bilmezlerin yaptiklarini geçmişe mal etmekte nedir bugunde yaşiyoruz bugunun egitimini aliyoruz yok osmanlidada boleydi filan falan sakada olsa sacma bi laf bence.. gidin adamlara sorun dolandirici kimdir die direk turkler diorlar.. aramizdaki pislikler yüzünden öle bir yargilaniyoruzki gecenlerde isvecli bi arkadasla konusurken adamin bizi arablarla aynı kefeye koydugunu görünce nasil sasirdim.. isin ilginci biz arablarla alakasi olmayan bi milletiz ne alaka dedigimde verdigi tepkiyi görmenizi isterdim.. adamlarda o kadar büyük ön yargilar oluşmuşki.. bunu nasil onaricaz bilmiyorum
gerci aklima gelmioda deil.. onarsak nolcak gene cikicak bir kac bin pislik.. gene baticaz..[signature][hline]
Crean Frostfel Master Medic on Eclipse / Frostfel Dark Elf Mystic/Fighter On Bartz
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Mesaj tarihi:
1-> o sayfalarca yazan yazıyı 1 kere okumayaa tenezzul etmeyip de direk aşağıdaki KABUL EDİYORUM yazısına klikleyip sonra da orada yazan kurallri birer birer ihala ettikleri için

2-> her an ve her şekilde ezikliklerini ortaya koyup ,hissettikleri ezikliklerini başkalarını ezmeye çalışarak giderme arzusunda olduklari için

3-> kendileri dışında herhangi biri olmadığını sanıp "rab bana hep bana " diye dolaştıkları ve hayatlarında 1 kere bile saygı gösteremedikleri için

4-> hepsi + adam olamadiklari için

örnek mi ?? alın size örnek ;
http://www.paticik.com/forum/view.php?id=72688[signature][hline]Now it's time to say :
Save your tears for the day when our pain is far behind,
On your feet,come with me,we are soldiers
STAND or DIE
Save your fears take your place, save them for the judgement day
Fast and free,follow me,time to make our sacrifice
We RISE or FALL
Mesaj tarihi:
* You were kicked from #Mp3passion by FrnchMaid (banned:tr banned for abuse)

Abuse: Rahatsız etmek.

Önüne gelenle kavga etmekten çekinmeyen lamer'larımız büyük çoğunluğumuzu oluşturduğu için. :]
Mesaj tarihi:
Turkun turkden baska dostu yoktur..
Dost başa bakar, dusman ban atar
gibi atasozleriyle durumu ozetlemek bence mumkundur.[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
yaw aynı şekılde alışveriş siteleri turkıyeye yollamıyor neden adamalrı dolandırdıgımız için yada sahte kredı kartı numaralarından bıktıkları için yada ne bılıyım haxxor dude ler yuzunden 15 yaşındakı velet ben hacker ım osman abının makınasına trojan atıp hackledım ehehehe dıye dolaştıgı için yada ICQ hacklemeyi kendimize hobi yaptıgımız için korsancılıga verdıgımız onem için yabancılara turkce kufur edıp aldıgımız haz yuzunden daha mılyonlarca var mısal UO da yabancı gorunce ogrendı yabancı kufurlerı sayan genclık yada sanal mahır e ozenen adamlar vs vs vs[signature][hline] Zed, 06 January 2004 02:54 tarihinde demiş ki:
oside gmler yeşile boyanıp "ciem bonepart the hulk" adını alıp bankanın önünde "beni döven yok mu?" diye bağırıp sonra da rp only demiyolar

Mesaj tarihi:
- Gerçek dünyada yapamadıklarını sanal ortamda yapmaya çalışan h@ck3r b@|> lar yüzünden.
-Mmorpglerde ve iletişimin yoğun olduğu yerlerde yabancı hayranlığı yüzünden ortama yeni gelen Türkleri aşşağılayan,bilimum sefil kendini 'Türk' zanneden insanlar yüzünden.(bkz: ragnarok onlinedaki forgotten kişisi)
-Kendini bilmemezlik..

vs vs[signature][hline]|apache the taksimetre|
have no fear,vlad is here! -vlad
iki+iki=dört hehe -Einstein
allah allah deyip geçer genç osman..
  • Yeni Oluştur...