sesu Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 said: bütün o seni seviyorum, ömrümün sonuna kadar sevecegim lafları yalanmıdı? benim biliçaltımda "nasıl olsa günün birinde beni terkedicek bırakıcak beni" düşüncesi yatıyodu tadaa! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 dertli olmasa bile 3 dubleden sonra dert sahibi olur merak etme : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 küfür etmen yanlış tabi ama seven insan en fazla 1 ay falan uzak kalır o kafada bitirmiş zaten sende bitir hiçbir ikizler geri dönmez ayrıca haberin olsun o çoktan başka denizlere yelken açmıştır değişikliği sever ikizler. hadi kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 laraken canımı rakı çektirdin anasonsuz kal inş:D her post'da rakıdan bahsedilir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ulan o değil kendi canımı da çektirdim iyi mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bide troll olmıyalım üzülme geçer 2 yıla kalmaz unutursun matematik dersine giricem şimdi çıkışta bi ufak açsam mı ya:d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Ulan o değil herşey düzelmşti yine üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 2 yıla kalmaz ne abi 1 ay hadi bilemedin 2 aya geçer dert etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sen de başkasının kalbini kır, en kolay çözüm : ) gayet merhem gibi geliyo valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 kalp kırarsan kalbini kırarlar unutma bunu.Burda demen gereken şey ne biliyo musun gerçekten o kadar çok seviyorsan.Benim olmasını istemiyorum mutlu olmasını yüzünün gülmesini istiyorum diceksin, onun adına seviniceksin.Yapması zor ama bunu yapacak kadar sevmiyorsan ztn bencilsin ve aşık değilsin.Tabi bu benim görüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 En geçerli kural, her ne kadar uygulamak gerekir desekte uygulayamadığımız ss or ss. Duygusal erkek = looser. Ya yok abi falan diyenler olacaktır ama, bence kızların son limanı olursanız anca yok abiler oluyor, ilklerdeyseniz ezip geçiyolar hiç acımadan, yaşanmışlık oluyorsun, tecrübe oluyorsun. Yorulunca da evliliğe gidiyorlar ki bu da bence yaş olarak 25 sonrasına denk geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Sadece kız olayında değil, duygusal erkek hayatın her safhasında ezilir ve kullanılır. Hele kızlar lafta duygusal deselerde realitede onlarda ezik gözüyle bakarlar bence. Bide laf meclisten dışarı, hoşlanmasamda doğru olduğunu düşündüğüm bi laf var; Seveni s.kerler, s.keni severler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ss or ss yazdım kibarca ama adam direk yardırdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Sorun deil:D Söylemek isteyipte söyleyemedikleriniz itinayla dile getirilir:D:D:D (bu arada ss ss derken ne demek istediğini anlamamıştım, şimdi anladım:D:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 İlk sayfadaki postlarıyla verdikleri hayat derslerinden ötürü ginaly ve Dynun'a saygı ve sevgilerimi borç bilirim . B planı her zaman önemlidir , çok fazla önemlidir hatta. emin olmadığınız adımları atmayın. Gözünüz yükseklerde olsun,ayaklarınız yerde. felsefe yardırıyoruz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ben de seni seviorum bebeem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 beni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 çağırdık belediyeyi =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 vaaayy... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 fedaykinin bi lafı vardı bu konuda şimdi dediklerini bir sonrakine de diyeceksin bu böylr gider gibisinden,doğru. alışmak lazım normal bir süreç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Bitmiş bu ilişki,artık zarar vermeye bile başlamış,kesinlikle görüşme haftasonları telefon bekliyeceğine çık kendi arkadaşlarınla takıl en olmadı bir spor aktivitesine yazıl,yanlız kalmaman gerek şu dönemde,zamanla zaten geçiyor.Büyük ihtimal o zaten senden ayrılacaktı bir bahaneye ihtiyacı vardı bu belki unuttuğun ay dönümünüz bile olabilirdi:S Ben de zamanında "Aldığım nefes kadar seviyorum seni" demiştim o zaman söylerken seviyordum da ama şimdi düşününce sevimli bulsamda kendimi keşke bir B planım olsaydı diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 pogodi said: beni? en birinci aşkımsın sen. (L) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 http://i21.photobucket.com/albums/b272/aadvark241/T.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 geçer yahu bence herkesin bi kere yaşaması lazım :) bi süre daha üzülürsün sora bakarsın işine. tamamen unutursun demiyorum ama etkilemez artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ginaly said: insanın elinde bir iki yıllık datayla 40-50 yıllık forecastlerde bulunması sallamanın daniskasıdır. İşte mevzu burda çözülmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar