Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

terkin bedeli agır mı olmalı

Schwarzkopf

Öne çıkan mesajlar

kalp kırarsan kalbini kırarlar unutma bunu.Burda demen gereken şey ne biliyo musun gerçekten o kadar çok seviyorsan.Benim olmasını istemiyorum mutlu olmasını yüzünün gülmesini istiyorum diceksin, onun adına seviniceksin.Yapması zor ama bunu yapacak kadar sevmiyorsan ztn bencilsin ve aşık değilsin.Tabi bu benim görüşüm
Sosyal ağlarda paylaş

En geçerli kural, her ne kadar uygulamak gerekir desekte uygulayamadığımız ss or ss. Duygusal erkek = looser. Ya yok abi falan diyenler olacaktır ama, bence kızların son limanı olursanız anca yok abiler oluyor, ilklerdeyseniz ezip geçiyolar hiç acımadan, yaşanmışlık oluyorsun, tecrübe oluyorsun. Yorulunca da evliliğe gidiyorlar ki bu da bence yaş olarak 25 sonrasına denk geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

İlk sayfadaki postlarıyla verdikleri hayat derslerinden ötürü ginaly ve Dynun'a saygı ve sevgilerimi borç bilirim .

B planı her zaman önemlidir , çok fazla önemlidir hatta.
emin olmadığınız adımları atmayın.

Gözünüz yükseklerde olsun,ayaklarınız yerde.

felsefe yardırıyoruz :P
Sosyal ağlarda paylaş

Bitmiş bu ilişki,artık zarar vermeye bile başlamış,kesinlikle görüşme haftasonları telefon bekliyeceğine çık kendi arkadaşlarınla takıl en olmadı bir spor aktivitesine yazıl,yanlız kalmaman gerek şu dönemde,zamanla zaten geçiyor.Büyük ihtimal o zaten senden ayrılacaktı bir bahaneye ihtiyacı vardı bu belki unuttuğun ay dönümünüz bile olabilirdi:S

Ben de zamanında "Aldığım nefes kadar seviyorum seni" demiştim o zaman söylerken seviyordum da ama şimdi düşününce sevimli bulsamda kendimi keşke bir B planım olsaydı diyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...