prot paladin ile pvp h,ç zevkli olmadığı için girmiyorum... gelsin şu özellikte retri yi de ekleyeyim bg falan yaparım heroic ararken :D
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.
Dual-Spec
gelsin artık yeter ya, şehir içinde tek tıkla değiştirebilelim trainer vs konuşmadan
WoW'un ilk çıktığı zamana kıyasla tembel oyunu haline geldi diyebiliriz.
easy mode oldu
level 60 da naxx çok zoooeeer diye ağlayan insanlara oranla şimdi oyun çok kolaaeey diyenlerin sayısı daha az, bu halde wow gelişmiş diyebilir miyiz?
wotlk bana feci zor geliyor. aptal oldum yemin ederim.
Benim oyunda gördüğüm tek zorluk, iki boyutlu düşünmeye alışmış zihinlerimizde bir tokat etkisi yapan zindanlar (oculus ve malygos). İkisinde de kafam allak bullak olmuştu başlarda. :)
Ben çok "easy mode" olduğunu sanmıyorum oyunun ama. Ulduar'la birlikte zorluk belirgin ölçüde artacak.
Ben çok "easy mode" olduğunu sanmıyorum oyunun ama. Ulduar'la birlikte zorluk belirgin ölçüde artacak.
Bence content inanılmaz basit 3 drake sarthi de dahil olmak üzere.
Bu arada 25m raidleri temizlemek adına konuşuyorum yoksa hiç achieve falan kastırmadım bazılarını okudum gerçekten kazık gibi duruyorlar zordan kasıt bunlarsa başladığımda cevaplarım ancak =P
Bu arada 25m raidleri temizlemek adına konuşuyorum yoksa hiç achieve falan kastırmadım bazılarını okudum gerçekten kazık gibi duruyorlar zordan kasıt bunlarsa başladığımda cevaplarım ancak =P
heroic bile yapamıyorum abi ben ne bilim. guild salak galiba birz
O faktörü saymıyorum ben bir kaç kez random heroic denedimde saçlarıma karlar düştü.
Öne çıkan mesajlar