Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Bana böle zaman zaman geliyorlar, yine geldiler... Sebepleri belli aslında: Yapılmamış askerlik, bitmemiş AÖF(2. sınıf) ki bitirmek istemiyorum, askerede o yüzden gitmiyorum okul biticekte öle gidicem kısa dönem çıkarsa diye. Muhtemelen bitincede 29 yaşında olucam askere gitsem gelsem 30 yaşındayım. 1 sene ödemem gereken kredim var her ay 650ytl. 5 senedir bi şirkette çalışıyorum ve inanılmaz sıkıldım.. işte böle geldiler yine... şeytan diyoki sat arabayı git askere 15 ay yap gel hem tatil yaparım hem kafa dinlerim seneye yazında burda olurum... işte böle geldiler yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 29 yaşına kadar okul bitse de bitmese de tecil düşüyor (lisans öğrenimi için) yaşın şu an kaç bilmiyorum ama bir an önce okulu bitirmeye çalış. iyi kötü bir işin de varmış, 5 senedir de çalışıyorsun. e daha ne ? millet iş bulamadığından, çıkarıldığından yakınıyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 arabayı sat borcunu öde işe devam ederken okulu bitir keyifle oku keyifle çalış keyifle yaşa borçsuz falan gelirinle, en güzel bi hayat. araba niye ki yani o yaşta, ilerde alırsın boşver, rahatına bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 askere gidip gelsemmi diyorum bazen şimdi herşeyi bırakıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 şimdi gitsen işini kaybedeceksin, okula çok büyük ihtimal dönünce devam etmeyeceksin, edemeyeceksin, liseyle kalacaksın. kaçış olarak görüyosun onu anladığım kadarıyla, ama kaçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 yok yaw lise mezunu değilim bilg prog. bitirdim zaten bitane bu okul sadece askerden kaçış benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben de hayat standardı yükselsin mantığıyla aöf'den bir diploma almak istiyosun gibi düşünmüştüm. neyinden kaçıyosun yürü git yap gel paşalar gibi, dön kur hayatını düzenini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Şükretmelisin. Beterin beteri var. Askerlik = Tatil? :) Şaka yapıyor olmalısın. Her şeyi bırakıp askere git, döndüğünde her şey bıraktığın yerde olmayacınca nereye gideceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 erteleyince ne olcak? herşeyi belki şimdi gidip geldikten sonra bulamıycam ama 2-3 sene sora bulabilecekmiyim sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ben böyle durumda direk askere gitmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 AthleT said: Askerlik = Tatil? :) Şaka yapıyor olmalısın. 1.ordu komutanı komutan konutunda yaptım askerliğimi iç haberci olarak evin içinde direk resmen tatildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Askerlik=tatil kesinlikle katılıyorum. Benim için tatildi kafam boş ve rahattım huzurluydum, mutluydum, mental bir tatil oluyor. Boş boş oturup sağı solu izleyecek bir çok zamanınız oluyor ve inanın bu çok büyük bir lüks. Geri dönünce geride bıraktıklarınız aynen sizi buluyor merak etmeyin, gelecek endişesi, iş endişesi v.s. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Askerliğe tatil gözüyle bakmak biraz hayal gibi geliyor bana niyeyse. Kayak yapıyorum, buz hokeyi antrenörüyüm, buz pateni yapıyorum, beden eğitimi mezunu olacağım + spor yöneticisi olarak. Onun dışında tüm takım sporlarında öğretim tekniğine ve bazılarında belgeye sahibim. - Buna Korfbol dahil - Muhtemelen Uludağ veya Ilgaz'da yapacağım askerliği. Ama bana tatil gibi gelmiyor. Bende bir tuhaflık var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Zaten değişir içinde bulunduğunuz duruma göre kimisi gider gece koğuşda ağlar(ayıpladığımdan değil gayet insancıl bir davranış), kimiside geride bırakdıkları bir kayıp olmadığı için ve kaçırdığı birşeyler olmadığı için, askerliği yeni ve ilginç deneyimler kazancağı bir yer olarak görür. Durum normal olup olmama durumu değil. Durum aslında bir nevi kaçış oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Law said: Zaten değişir içinde bulunduğunuz duruma göre kimisi gider gece koğuşda ağlar(ayıpladığımdan değil gayet insancıl bir davranış), kimiside geride bırakdıkları bir kayıp olmadığı için ve kaçırdığı birşeyler olmadığı için, askerliği yeni ve ilginç deneyimler kazancağı bir yer olarak görür. Durum normal olup olmama durumu değil. Durum aslında bir nevi kaçış oluyor. evet ben askerliği sanki ilginç bir deneyimmmiş gibi görüyorum en azından belki gidip görmediğim için böyle söylüyorum, sonuçta milyonlar gidiyo gelio çok zor bişey olsa ne biliim herkes manyak gibi korkardı. şimdi askerliğini halen yapan ve yapmışlar "görürsün ebenin örekesini gidince" diyolar bana duyar gibiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 insanlar hayatının ilk 20 senesini hizaya girmemiş geçirdiyse, 1 sene hizada durmak "zorunda" bırakılmak zor tabi ki, sana da çok zor gelecektir eminim :) ama olay o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Ebenin örekesi de biraz göreceli bir durum, şimdi beni yazıcı yaptılar karşıma yine sivilde yaptığım iş çıkdı yani bürokrasi getir götür felan, bölükden ayrı kalıyordum halbuki bütün geyik ve eğlencede orda dönüyor. Ben ne yapdım ordan çıkdım bölüğe geri döndüm bölüklede yaptığımız faaliyet fiziksel güce dayanan amelilikler oluyordu. Spor, koşu, yat kalk, atış duruma göre hazır kıtaya gidiyordum ve anladımki askercilik oynamak daha eğlenceli zaten sivildede aktif olarak spor yaptığım için rahat geliyordu bu tür faaliyetler. Ha seni zorluyordur bu tür amelelikler ona göre bir görev istersin. Aksi halde ebesinin örekesini görüyorsun gerçekden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkasokak Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 valla iş vs. ciddi değilse aynen hiç bekletme git askere derim. 2009 ölü yıl kaçırma. senin gibi nice askerliği öteleyen tanıdık bu sene başvurdu 2009'da kafa dinlicem gibilerinden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 ben şark gönüllüsü olarak yazıcam askerliği. tatili öbür tarafta yaparız gerekirse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 askere vicdani red.. kimsenin bana canlı öldürmeyi öğretmesini istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 poligon öldürmeyi öğretiyolar zaten sorun değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2008 Estel_Anorien said: askere vicdani red.. kimsenin bana canlı öldürmeyi öğretmesini istemiyorum. Emin ol gidip askerlik yapmak, vicdani redci olup ardından başına geleceklerden daha az zarar verir sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar