OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 nesi kötü anlamadım resmen kızlar teklif ediyomuş orda
PZero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 aga bu bişeymi ben bi kere geneleve gitim gezmek için orda durum içler acsısı . ama ankara genelevindki kızalar süper :D
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 benide abim ve arkadasları götürdü pavyona :) ben rakıyı içince geyigine dedim abi su kızı istiyorum diye.rasgele bi tane kons gösterdim.abimin bi arkadası gitmis konusmus.kadın mı desem kız mı desem bilemiom 20-23 yaşlarında en fazla, geldi öptü yanagımdan aklımı basımdan aldı gitti :) artık ne dediler kadına bilmiyorum büyük ihtimalle 2 ay ömrü kaldı felan demişlerdir :D
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 tuzla'da çok vardır kendilerinden..yazlarınız da tersaneer bölgesinde geçince gidiliyordu arada bir bizde..başlarda aynı kermit gibi düşünceler beslerdim,sonradan alıştım =) alışınc agayet komik geliyor içerisi insana,bi de oralardaki ender güzel hatunlarla etrafındaki insanın entrikaları oluyorsa ki oyoyoyoy
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konya'da pavyon tarız bir yer vardı, alt kat Rock Bar dı. Aklıma geldi ne hikmetse. sf
Öne çıkan mesajlar