OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 nesi kötü anlamadım resmen kızlar teklif ediyomuş orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 aga bu bişeymi ben bi kere geneleve gitim gezmek için orda durum içler acsısı . ama ankara genelevindki kızalar süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 gezmek için hmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 benide abim ve arkadasları götürdü pavyona :) ben rakıyı içince geyigine dedim abi su kızı istiyorum diye.rasgele bi tane kons gösterdim.abimin bi arkadası gitmis konusmus.kadın mı desem kız mı desem bilemiom 20-23 yaşlarında en fazla, geldi öptü yanagımdan aklımı basımdan aldı gitti :) artık ne dediler kadına bilmiyorum büyük ihtimalle 2 ay ömrü kaldı felan demişlerdir :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 valentino@ankara eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2008 tuzla'da çok vardır kendilerinden..yazlarınız da tersaneer bölgesinde geçince gidiliyordu arada bir bizde..başlarda aynı kermit gibi düşünceler beslerdim,sonradan alıştım =) alışınc agayet komik geliyor içerisi insana,bi de oralardaki ender güzel hatunlarla etrafındaki insanın entrikaları oluyorsa ki oyoyoyoy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konya'da pavyon tarız bir yer vardı, alt kat Rock Bar dı. Aklıma geldi ne hikmetse. sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar