Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Body Of Lies (2008)

sg-1

Öne çıkan mesajlar

Ben de bu akşam izledim. Film gerçekten çok başarılıydı. Hikaye çok karışıktı ama artık nasıl yaptılarsa sıkılmadan izledim, iç içe, geçişler falan, süperdi gerçekten.

Ama birinin dediği gibi amerikan propagandası bana da çok battı gerçekten. Adamlar bu işi çok iyi yapıyorlar. Araya bir iki tane de ufak kendilerini yeren söz koydular mı, izleyenler sanıyor ki film tarafsız. Halbuki filmin tamamı amerikan propagandası neredeyse.

Amerika güçlü evet. Gerçekten güçlü.

Hücrede kamera karşısında parmaklarını kırarlarkenki sahnede, arabın burası guantanamo, kimse seni bulamaz demesi çok iyiydi.

Sosyal ağlarda paylaş

filmle ilgili

tamam da bence bu filmde amerikan propagandasından çok amerikanın çaresizliği var.Yani adamların elinde bir ton teknolojik imkan var,uyduları istedikleri gibi kullanıyorlar ama "ilkel" olarak adlandırdıkları istihbarat yöntemleri ve küçümsedikleri ülkelerin müftefikliği olmasa ne kadar çaresiz kalacaklarını gösteriyor Ridley Scott,daha doğrusu David Ignatius (moderatörrrrr)

Yani ben şu filmi izlerken Amerika'nın ne kadar çaresiz olduğunu gördüm tabii eğer gerçekte böyleyse ki bence de böyledir.
Sosyal ağlarda paylaş

ya "terörist bile amerikada olmak istiyor" gibi bi mesajdan başka propagandalık bi durum yoktu. Bir de iranlı kızın yiğenlerine di caprio "ne yemek seversiniz?" dediğinde "hamburger" falan dediler ya, onun dışında öyle amerika şanlıdır kodu mu oturtur durumu yoktu. Aksine yukardaki spoiler da yazan durum vardı

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...