SPectre88 Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 hafta sonu için 2-3 film indiriyordum bunuda ekledim listeye. bakalım nasılmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2009 her filmden başyapıt beklemeyin yahu eğlencelik güzel film işte bukadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Güzel film izleyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 ben sevmedim ya. Uydu görüntüleri çok güzeldi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arnis Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 sir said: gayet "eli yüzü düzgün" bi film, herşey yerli yerinde, güzel kurgu, güzel oyunculuk, güzel senaryo. ama o kadar. başyapıt da beklememek lazım yani. katiliyorum, iyi bir film hersey dozajinda diyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Ben de bu akşam izledim. Film gerçekten çok başarılıydı. Hikaye çok karışıktı ama artık nasıl yaptılarsa sıkılmadan izledim, iç içe, geçişler falan, süperdi gerçekten. Ama birinin dediği gibi amerikan propagandası bana da çok battı gerçekten. Adamlar bu işi çok iyi yapıyorlar. Araya bir iki tane de ufak kendilerini yeren söz koydular mı, izleyenler sanıyor ki film tarafsız. Halbuki filmin tamamı amerikan propagandası neredeyse. Amerika güçlü evet. Gerçekten güçlü. Hücrede kamera karşısında parmaklarını kırarlarkenki sahnede, arabın burası guantanamo, kimse seni bulamaz demesi çok iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2009 filmle ilgili tamam da bence bu filmde amerikan propagandasından çok amerikanın çaresizliği var.Yani adamların elinde bir ton teknolojik imkan var,uyduları istedikleri gibi kullanıyorlar ama "ilkel" olarak adlandırdıkları istihbarat yöntemleri ve küçümsedikleri ülkelerin müftefikliği olmasa ne kadar çaresiz kalacaklarını gösteriyor Ridley Scott,daha doğrusu David Ignatius (moderatörrrrr) Yani ben şu filmi izlerken Amerika'nın ne kadar çaresiz olduğunu gördüm tabii eğer gerçekte böyleyse ki bence de böyledir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMarvelous Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 ya "terörist bile amerikada olmak istiyor" gibi bi mesajdan başka propagandalık bi durum yoktu. Bir de iranlı kızın yiğenlerine di caprio "ne yemek seversiniz?" dediğinde "hamburger" falan dediler ya, onun dışında öyle amerika şanlıdır kodu mu oturtur durumu yoktu. Aksine yukardaki spoiler da yazan durum vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 üstteki spoilera yani teroristinki de beni buradan çıkarında nereye koyuyorsanız koyun durumuydu bence,ha amerikalı bir ajanla konuşuyorsan bende beni amerika'ya alın derim şahsen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar