4Ever Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Bugün işin icine Samsung ve Teknosa'da girdi onlarada telefonda bagırdım cagırdım dedim 3 firmayıda mahkemeye verecegim. Teknosa ve Samsung Başarıyı arıyacaklarını ve işlemleri hızlandırmalarını istiyeceklerini söyledi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Lopeth said: http://www.sikayetvar.com/ bunu yazacaktim ben de, hakikaten abartmislar dava acmak ne kadar faydali olur bilmiyorum, yani hirs yaptiysan sana maliyeti olmaz herhalde o isin kazanacagin garanti oldugu icin ama sonucta telefonunu verirler kapanir olay muhtemelen sormakta fayda var bir hukukcuya, vardi birkac tane patide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Şikayetvar'a yollarsan muhtemelen çözerler. Dava açıyorum dersen gene çözerler, çünkü işlerine gelmez. Dava açma noktasındaysan ve çözüm önerirlerse kabul et derim, uğraşma boşu boşuna. Ama muhtemelen davaya kalmaz iş. Ha kalırsa tüketici hukuku konusunda baya iyi bir hocam var, ona sorar sana geri dönüş yaparım. Ama ben burdan görebiliyorum gayet kazanacağını =). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 http://www.tuder.net/tuder/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 arcane said: http://www.tuder.net/tuder/index.php?option=com_content&task=view&id=21&Itemid=32 telefon degeri 800 YTL geciyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Daha iyi işte, hakem heyeti işini çözer. Çözemezse de tüketici mahkemesine elin dolu gideceğinden orada kesin çözersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bu yüzden bozuk olan hiçbirşeyim servise verilmiyor öyle kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 reddiye said: bu yüzden bozuk olan hiçbirşeyim servise verilmiyor öyle kullanıyorum bende uzun süre kullandım arada bi bozuluyordu ekran beyaz oluyordu. bembeyaz son zamanlar öyle kaldı :D ondan sonra verdim birde yeni almıştım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 2 hafta önce aynı durumdan muzdariptim. telefonumu Teknosa'da garantiye verdim ve 44 iş günü olmasına rağmen adamlar telefonumu iade etmediler çünkü telefonumda fiyat farkı oynaması olmuş 9 ay önce aldığım telefon 160 ytl pahalı hale gelince fiyat farkından dolayı telefonumu iade edemediler ve aradaki fiyat farkını halletmek için mağazaya özel bir fiyat açılıcağını ve bunun uzun bir süre sürüceğini söylediler.Bu sırada telefonu almaktan vazgeçmem için hediye çeki önerdiler.Telefonum gelene kadar bekledim. Sonra da bana hediye çeki vermelerini sağladım başka telefon ve bir sürü şey aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 benim hatam teknosa ya teslim etmedim gittim kendim başarıya teslim ettim teknosa'ya verseydim diger magazadan telefon alır gelirdim. Cunku benim aldıgım teknosa magazası kapanmıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Bana verdikleri 1 hafta sürede geçti yine haber yok yine telefon ettim gelmesini bekliyoruz dediler. Pazartesi Kaymakamlıktaki Tüketici Haklarına gideceğim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2008 Farklı bir teknosa mağazasına da verebilirdin. Ankara dan mp3 çalar alan arkadaşım izmitteki teknosa mağazasına verdi bozulan mp3ünü, yenisini de izmitteki mağazadan aldı direkt. ayrıca çok geç bile kalmışsın tüketici mahkemesi için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Teknosa magazasına gittim. Kendileri ben verirsem daha erken alabilcegimi söylediler. Zaten ben şikayette bulundum. Şikayette bulunduktan sonra Teknosa'dan aradılar, Yasemin adında bir bayan bu konu ile ilgili bizzat ilgilenceğini söyledi. Aynı gün içide beni 5 kere aradılar ve Cuma günü gidip telefonumu alabilcegimi söyledi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 bide sen aradıktan gittikten sonra arkandan laf çeviriyolardır.. benim de var sorun da dükkan kapanmış kvknin kendisine götürücem sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Neyse arkadaşlar bugun aldım telefonumu sonunda. telefonu almam bile işkenceydi 1,5 saate yakın sıra bekledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 benzer bi durum banada oldu, tuş takımındaki tuşların bi kaçı basmıyo diye vermiştim, pilde bozukluk tespit etmişler extradan. benq siemens avrupadan çekilince türkiyede pil mil bulunmaz olmuş bi pil için 3 ay bekledim, sonra bi pil için benim telefonumdan 2 sene sonra çıkan modeli verdiler(2 senelik garantinin bitmesine bi kaç ay vardı). başarı servis konusunda çok kötü, beklediğin süre için sana bi telefon vermeleri gerekiyo normalde ama elimizde telefon yok napalım diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Benmde telefonum şuanda arızalnmaya başladı sesim çok az gidiyor karşı tarafa yani bağırarak konuşmam gerekiyor ama korkuyorum.Çünkü aynı 3lü karşımda Samsung,teknosa ve başarı muhteşem 3lü.Verdiğim gün yazıcam bakalım kaç senede geri gelcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2009 Servisteki herkese anlattım olayı :D adamlar korktular telefonu vermekten vazgecen bile oldu böyle iyi ya dedi gitti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2009 Geldik maceranın 2. bölümüne 1. bölümde 3 ay bekleyip yeni bir telefon verdikten sonra aradan gecen 6 7 ay sonunda telefon yine bozuldu ekrana görüntü gelmiyor bu sefer ne yapsam bilemiyorum tekrardan garantiye verip 3 ay beklemek istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar