pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ardeth said: pogodi said: yok ben o bile olamadım. niye öyle diyosun belki çok güzeldir trabzonlu kızlar ondan olamamışındır tabi ki ben en güzelim de 96da taşındık ordan. katılamadım yarışmaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Breedan said: bLackcha0s said: benim dedemin babası türkiye'den yugoslavya ya göçüyor.Dedem orda doğuyor.Babam tekirdağ da ben istanbul'da ben nereliyim? :( türkiyeden nerden? malatya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Kostantinapol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oralısın ozaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben kendimi yugoslav göçmeni istanbul burjuvası hissediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben de maslak merkezli nobel adayıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sivastopoluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 cebel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 idi amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aslen 3m migros u? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ne zaman "ADANALIYIK" diyen çıkacak acaba? 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 alın bi de burdan yakın.. kuwait de doğdum, kuwait-bahrein-UAE-eskişehir-ankara da yaşadım. babam eskişehirli. ben de eskişehirliyim. en güzeli ise, aslen kafkasyalıyız ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irenikus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eskişehir'e de oldcity deseydin bare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi sen dunyaliyim de gec. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 karşındaki sana faydası olan, ya da olabilecek biriyse, o nereliyse sende oralısın. nerelı oldugunuda bılmıosan aksağandan bölgeyi anlayıp bi yer sallican. karadeniz şivesindeyse rize de mesela. doğu aksağınındaysa diyarbakır olabilir. herşeyi tutturdun neresindensin sorusu gelecek saçma sapan bi köy adı salla bilmeyecektir ya işte kuzeyde kalıo ufak bi yermiş ben gıtmedım babam oralı falan de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Voys said: karşındaki sana faydası olan, ya da olabilecek biriyse, o nereliyse sende oralısın. ozaman yaza kadar bi ukrayna nüfus cüzdanı çıkarttırayım..:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yuh sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lan ukraynalı bi adamla tanışmıştım. adam çatır çatır türkçe konuşuyordu, rus pasaportu vardı ve batumda taksiciydi.. global çalışıyor eleman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 huun said: asıl bazıları var, istisnasız herkesle hemşeri çıkabiliyor. benim itirazım bunlara. otostop taktiği bu :) aslen şuralıymışız ama babamlar da şurdan gelmiş demek çok mu zor allasen. özellikle şehir dışındayken istanbulluyum dedikten sonra hemen eklerim arkadan. istanbullu şu ülkenin yüzde 80 ine uzak bi olgu çünkü. cyborg gibi davranıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim anne batıdan bana kuzeyden kardeşim doğudan.. bi sürü de yer gezdik. hakikaten herkeş ile hemşeri çıkabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Babam ve dedem izmir doğumlu ama gerisini sordugum zaman hep gecistirdiler bilmiyorum ıvır zıvır diye,cünkü kütükte babamın babası ilk kisi ötesi belirsiz, soyumuzun gerisi yok kıllanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bilmiyorlarsa giritten göçülmüştür sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dasaaa said: lan ukraynalı bi adamla tanışmıştım. adam çatır çatır türkçe konuşuyordu, rus pasaportu vardı ve batumda taksiciydi.. global çalışıyor eleman ex-KGB Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bir ara böyle parasiyla soy agacı arastiran sirketler falan vardi. Bulana veya getirene 100 bin lira veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ancalagan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ülkemizde insanımızın fazla bi insansevgisi taşımasından dolayı Nerelisin diye sorar . soran kişiye 2 3 şehir yakınsan Senle muhabbeti koyu tutar.üstüne kıyak geçmeye çalışır.Hatta ve hatta aynı şehirdensen ki En güzeli bu olur.Kanka moduna girer. Özellikle belirli geniş bir kesim böyle.Yurtdışından gelen bi arkadaşım bu olayı öprendiginde ^Bu ne kadar iğrenç bişey siz ne kadar ırkçı faşistsiniz demişti^ama aslında bu tamamilen halkımızın insan sevgisinden kaynaklanıyor zuahha.^^ Ayrıca Amerikada bile var .filmlerde fln askerde komutanlar hep sorar Where you from son? ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar