soulberry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu nasıl bi soru anlamadım. gelen giden soruyo. ben kimseye sormadım, sorma ihtiyacı da hissetmedim, hissetmiyorum da. ilerde de işime yaricağını sanmıyorum. garip bi ısrarla soruyolar bi de, "istanbu'luyum kardişim" diyip atmama rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bunu bana sormayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ŞAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Şuralıyım deyip cevaplamak çok zor bir şey olmasa gerek. Ailemin geldiği yer kişisel hayatımda utanacağım son kısım olur herhalde, mal mıyız alasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 "İstanbul" dedin miydi o soruya battın, eğer soran İstanbul'dan değilse hemen babanın babasından İstanbul dışı bir cevap alana kadar çıkmaya başlıyor. Ha niye yapıyorlar ben bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 grizwıld tamamlamış demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 grizwıld doğru diyor başıma geldi ama bir kaç kuşaktan gerisini bilmediğim için tartışma çabuk bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 nerde dogup buyuduysen aslen oralisindir, babanmis dednmis hikaye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 peki doğupta belli periyotta farklı yerlerde yaşayanlara ne demeli ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yani şimdi ben soranlara gölcükte doğdum, trabzon, samsun ve antalyada büyüdüm mü dicem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: nerde dogup buyuduysen aslen oralisindir, babanmis dednmis hikaye. orası bir nebze öyle ama bence buna bir limitasyon koymak yanlış. kendini nereli hissediyorsan oralısındır, herkes doğduğu vatanın vatandaşı olma sorumluluğunu üstlenemez, üstlenmek de istemeyebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 karışık de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 pogodi said: yani şimdi ben soranlara gölcükte doğdum, trabzon, samsun ve antalyada büyüdüm mü dicem? trabzon merkez ilçe güzeliyim diyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sidi ifniliyim. Ardeth said: pogodi said: yani şimdi ben soranlara gölcükte doğdum, trabzon, samsun ve antalyada büyüdüm mü dicem? trabzon merkez ilçe güzeliyim diyeceksin yok ben o bile olamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu soru normal aslında, muhabbet açmak için falan işte sorulur hava bugünlerde soğudu gibisinden. asıl bazıları var, istisnasız herkesle hemşeri çıkabiliyor. benim itirazım bunlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim dedemin babası türkiye'den yugoslavya ya göçüyor.Dedem orda doğuyor.Babam tekirdağ da ben istanbul'da ben nereliyim? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 vazgeçtim sen de sidi ifnilisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hep oraya daha yakın hissettmiştim kendimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ;);););););));););););; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 sidi ifni'nin içinden mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben avustralyali hissediyorum kendimi, sydney merkez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 pogodi said: yok ben o bile olamadım. niye öyle diyosun belki çok güzeldir trabzonlu kızlar ondan olamamışındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: ben avustralyali hissediyorum kendimi, sydney merkez. mektup yaz bize ordan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bangladeşliyim gibi hissediyorum bazen evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bLackcha0s said: benim dedemin babası türkiye'den yugoslavya ya göçüyor.Dedem orda doğuyor.Babam tekirdağ da ben istanbul'da ben nereliyim? :( türkiyeden nerden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar