cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 şimdi kendinizi öğrenciler yerine koyarak nası bi ödevi hem eğlenerek hem öğrenerek :P yapardınız ,konuyla ilgili tavsiyelerinizi alayım lütfen.böyle internetten indirip de getirilicek 10 sayfa yazı istemiyorum.yok bilmemnereyi anlat,yok kitap oku özetini çıkar falan..biliyorum kendileri yapmıycak bari eğlenceli bişiler olsun da şööle yaparken öğrenciler de eğlensin,bikaç da bişi öğrensin(çok diil 2 kelime öğrensinler) yeter:) fikri olan varsa geyiğe vurmadan alıyım lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kardeşime sordum, kolay ve bol not verebileceği bişey olsun, insanüstü boyutta elbecerisi falan gerektirmesin dedi =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zaten dönem ödevinin amacı o yaa.dersi kötü olan öğrenciye becerileri doğrultusunda notunu yükseltsin diye verilen şans:D kafamda bikaç fikir var ama onlar grup çalışmasıydı.dönem ödevini bireysel vermem gerekiyo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 herkes bi hobisini tanitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bizim içimden çok küfür ettiğim bi öğretmenimiz vardı, dönem ödevini not yükseltmek için alıcaksanız almayın daha iyi derdi. gerizekalıydı o öğretmen ya =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hmm hobi iyi fikir,tabi ilginç bi hobisi varsa:D ya not yükseltmek için diil de ne için alınır..tabi almak isteyen notu ii öğrencilere de veriyorum ama öncelik kötü olanların.e zaten kötü olana da ben bilmemnerenin tarihçesini yaz dersem ne anlamı var:D acaba bööle bi futbol sahası çizdirip kocaman bi kartona,sahadaki nesnelerin(tribün,kale,futbolcu vs.)ve futbol terimelrinin ingilizcelerinin falan türkçe açıklamalırı mı istesem:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ne dersi? ingilizce mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Drall said: bizim içimden çok küfür ettiğim bi öğretmenimiz vardı, dönem ödevini not yükseltmek için alıcaksanız almayın daha iyi derdi. gerizekalıydı o öğretmen ya =D bu arada öğretmene gerizekalı denmez taş olursun taş:D :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: ne dersi? ingilizce mi? ha evet ya onu belirtmemişim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dünya ekonomik krizi hakkında detaylı rapor hazırlasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bence, herkes sevdiği konuyla ilgili çıkıp sunum yapsın. tabi öyle profesyonel düzeyde hazırlanma falan değil, sevdikleri konu ile ilgili sınıfa bilgi vermek mahiyetinde. ödev de sunumun raporu gibi bişey olsun. sınıfın da dinlemesi için, yarışma şeklinde olsun. öğrenciler birbirine puan versinler, birinci olana çikolata falan verilebilir hatta. konu sınırlaması hiç olmasın. kimi gelsin bi bilgisayar oyununu anlatsın, kimi gelsin güncel bi olaydan bahsetsin. çocuklar puanlama yaparken de direk hadi 1 ile 10 arasında puan ver şeklinde olmasın da, böle önlerinde bi değerlendirme kağıdı olsun, işte akıcılık, konunun çekiciliği, dil kullanımı vs. kriterler olsun. zaten en son notlama öğretmene kalacağı için sorun değil, yine öğretmen istediği notu verir. maksat öğrenciler önemli bir şey yapıyormuş hissine kapılsınlar. learning outcomes: - topluluk önünde konuşabilme yeteneğini geliştirmek - dinleme alışkanlığı kazandırmak - kendini ifade edebilme becerisini geliştirmek - rekabet hissini yaşatmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 valla apla de ki onlara aman son güne bırakmasınlar. en önemli tavsiye ve iyilik bu olur onlara yapacağın (hatta aydan aya gelişmelerin olduğu dönem ödevlerinin devam eden halini iste bence) ne olursa olsun öğrenciler bişiler öğrenir. onun dışında bence farklı konular seç ve seçimi onlara bırak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oha ingilizceymiş. fail oldum. türkçe hocasına bu dediklerimi fw ediver sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 şey yapabilir, mesela tarihi asansöre gider, fotoğraf çeker veya olan fotoğrafları bulur, kendi gözünden anlatır şurası şudur burası budur diye basit cümlelerle. böylece benim gibi asansörü 19unda gören İzmirli olmaz sdf. Ya da mesela sene içinde Desem'de gösterilen filmlerden üçünü izler, çok kısa görüşlerini yazar, film afişlerini koyup. kitap okumasından daha güvenilir, çünkü sana gittiği haftaların haftalık programı getirmesini şart koşarsın ödevin içinde d: hem maliyeti de düşük bir ödev olur, Desem ucuz. aynı şekilde bir sergi, bir tiyatro oyunu, bir sinema filmi şekline kombinler, ne bileyim öyle bir şeyler. ilk aklıma gelenler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Herkes herhangi bir şeyin nasıl yapıldığını anlatsın gösterek, hem sınıfta yapsın hem de o sırada ingilizce anlatsın biz öle yapmıştık orta 1 de mi ne,Bazıları yemek yapmıştı basit bişey salata falan. ben Uçurtma nasıl yapılır onu anlatmıştım sonra pencereden salmıştım uçmamıştı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zaten teslim edene kadar sürekli dönütler vericem,yapamadığı noktalarda yardımcı olucam.. işte bu sunum yapmak,hobiler,işte el becerisi gibi bikaç alanda konu bulabilrisem ilgi alanlarına göre aralarından kendileri seçicekler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mortis said: Herkes herhangi bir şeyin nasıl yapıldığını anlatsın gösterek, hem sınıfta yapsın hem de o sırada ingilizce anlatsın biz öle yapmıştık orta 1 de mi ne,Bazıları yemek yapmıştı basit bişey salata falan. ben Uçurtma nasıl yapılır onu anlatmıştım sonra pencereden salmıştım uçmamıştı . a bak bu güzel fikir ,hem bütün sınıf bişiler kapabilir belki.ve de eğlenceli olur.. uçurtmanın uçmaması da fena olmuş hani:D hoca not kırmamıştır umarım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kuantum mekaniği anlatsınlar.... yok lan şaka bence okudukları ingilizce bir kitapla (kitaba kısıtlamaya gerek yok tabi, müzik, şiir, tiyatro vs) ilgili poster yapıp posteri anlatsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 4-5 kişilik gruplar kurarak her gruba bir proje verip sınıf önünde uygalatabilirsin mesela. Mesela biz 5 kişi haber bülteni tarzında bişi yapmıştık lisede. hatta abd&ırak savaşı sıcak olduğu zamanlar olduğundan ben savaş muhabiri olmuştum. call of dutyden çatışma sesleri kasede kaydetip, ıraktan(?) canlı yayın yaparken arkadan çaldık falan süper oldu ahah. kızın biri hava durumu, diğer elemanda spor haberleri sunmuştu. savaş muhabirliği çok yaratıcıydı diyip baya yüksek puan kaldırmıştık ehueuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 bilgisayar oyunlarından bahsetsinler işte. oynamayan mı var.kız öğrencilerde yemekteyiz hakkında konuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 farklı ülkelerin resimlerini 2li 3lü gruplara verip hayal kurmalarını sağla. oraya tatile giderler mi, gösterdiğin resimlerdeki yerlerin en çok nelerini beğenmişler onu yazsınlar diyecektim ama çok salak sepet oldu. zihnim çok dumanlı lam! yaratıcılık 0 şu an PUF! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Sınıfını gördüm albümde de sınıfındaki bir kısım erkek öğrencin kurtlar vadisine ingilizce dublaj yapabilir :P Şaka bir yana ben olsam ödev teslim zamanına kadar ingilizce günlük tutmalarını isterdim. Hem günlük çalışmayı gerektirir, hem de senin açından takip etmesi kolay olur. Onlar da baymaz kısa kısa birşeyler yazarak koca bir defter doldurunca vay be ne kadar çok şey öğrenmişiz derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 4 sayfalik bir gazete yapmistim ingilizce donem odevi olarak; gundem, guncel, kultur ve dunyadan sayfalari vardi. pek bir begenilmisti. bir de istiklal caddesiyle ilgili ingilizce donem odevim vardi ama onu yapmadim lise sonda. edit: tabi bunlar 7. ve 8. sinif seviyesi konular degil sanirim. aklima baska bisi gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 ingilizce kitap okuyup özetleme ödevi olsun. böylece ödev sitelerinin kullanımına aşina olup araştırmacı yönler gelişir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 valla süper fikirler çıkmış saolunuz:) devamını bekliyorum,bi sürü lazım.not ettim üsttekileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar