Syn Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Nessarien said: Vay canına ne yaygara kopardınız ya alt tarafı wow oynuyor ne var bunda onlarda insan ünlü/popüler kişileri kafanızda büyütmeyin bu kadar. Benim bildiğim 2 ünlü bayan haber spikeri var wow oynayan 1 tane çok popüler olmayan bir manken ve yurt dışında futbol oynayan milli bir futbolcu. Herkes gibi onlarda oynayabilir anormal birşey değil ki :) Epic mountun olayım üzerime bin anam demediğiniz kalmış peh ^^ (üstte bir tane tankın olayım vardı he he bak o da yaratıcı bir söylem) özge kadar güzellerse selam =P manken default güzeldir de spikerleri merak ettim eheh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Nessarien said: Vay canına ne yaygara kopardınız ya alt tarafı wow oynuyor ne var bunda onlarda insan ünlü/popüler kişileri kafanızda büyütmeyin bu kadar. Benim bildiğim 2 ünlü bayan haber spikeri var wow oynayan 1 tane çok popüler olmayan bir manken ve yurt dışında futbol oynayan milli bir futbolcu. Herkes gibi onlarda oynayabilir anormal birşey değil ki :) Epic mountun olayım üzerime bin anam demediğiniz kalmış peh ^^ (üstte bir tane tankın olayım vardı he he bak o da yaratıcı bir söylem) kışt kışt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ahah tezgahin onunu kapama der gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Torondor Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 özge özberk... horde char açsın.. VAYAK gültüne girsin.. yabancılar ağlasın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 amma büyüttünüz he sanki adriana lima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 O karı makyajsız feci çirkin ama. Viktorya sikrıt filan kandırıyorlar seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 pekaziz said: O karı makyajsız feci çirkin ama. Viktorya sikrıt filan kandırıyorlar seni. hee eminim öledir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 pekaziz said: 2 gün önce mesaj atmıştım biliyorsunuz. O günden bu yana epey sıkıştırdım kendisini, bugün bebekte buluştuk sohbet ettik, artık çıkıyoruz ;) şaka maka bebekte cafesi var kendisinin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 pekaziz said: O karı makyajsız feci çirkin ama. Viktorya sikrıt filan kandırıyorlar seni. VUCUDUDA MI MAKYAJ HA, VUCDUDA MI??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Kılları keseyim de sen benim vucüdumu gör hele :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 hele hele, nereden nereye geldik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Greeny said: pekaziz said: 2 gün önce mesaj atmıştım biliyorsunuz. O günden bu yana epey sıkıştırdım kendisini, bugün bebekte buluştuk sohbet ettik, artık çıkıyoruz ;) şaka maka bebekte cafesi var kendisinin :) bi çayını içmeye gideriz heralde.Bi mage bi mage e hesap ödettirmez sanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 abi bi table açarsın bitti gitti. ne hesabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 pekaziz said: 2 gün önce mesaj atmıştım biliyorsunuz. O günden bu yana epey sıkıştırdım kendisini, bugün bebekte buluştuk sohbet ettik, artık çıkıyoruz ;) /lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar