-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ekmegin konuyla ilgili bi imzası vardı da hatırlayamadım. mage tam anne işi diye başlıyodu.
-Neiloth- Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 forme özge özberkin fotoğrafçısı diil de özge özberk formenin modeli galiba. :) site şahane bu arada.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 no offence fakat tanıdığım bütün kız oyuncular ya warlock ya mage benim de ^^
Forme Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kimse kimsenin bişeyi diil ben fotoğrafçıyım o oyuncu :)
zaidral Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 harika olmus site, tebrik ederim. merak ettim de portrait 16 gulhan mi?
Deptlypo Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benimde şimdi inceleme fırsatım olduda site mükemmel yaaa.. Ama hala özge özberk wow oynuomuş /care modundayım
Laurelin Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benim su anki guildde 7 kiz var 3 mage 1 holy priest 2 warlock 1 shadow priest kizlar clothie seviyor genelde >< ha ama istisnalarda var tabiki her classi oyniyan kizla arkadasligim oldu simdiye kadar shaman haric inanmasi zor ama eski guildumun prot warrior offtank i hatundu ve son oalrak CEKUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUuuu
Forme Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zaidral said: harika olmus site, tebrik ederim. merak ettim de portrait 16 gulhan mi? teşekkürler yok gülhan değil :)
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Kursad abi ciragin olmak istiyorum, tripodunu tasirim, isik ayalarim, lensleri temizlerim, cay yaparim iceriz.
Pyro Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Wispy said: xunn said: Pyro said: Mage zaten kiz class i resmen, sasirmadim. Oğuz çarpıcam ağzına o olacak. Warlock yandan yemiş 17 yaşında goth kız classı bence. Xunn kızma ama yandan yemiş goth kız tanıyordum Mage oynuyordu. Ben de tbc öncesi wow oynuyordum o da başka bir hikaye. Yorum yapmama gerek yok.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 belki de mage oynadigi icin sakali cikmiyo
Phyxantar Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Pyro said: Wispy said: xunn said: Pyro said: Mage zaten kiz class i resmen, sasirmadim. Oğuz çarpıcam ağzına o olacak. Warlock yandan yemiş 17 yaşında goth kız classı bence. Xunn kızma ama yandan yemiş goth kız tanıyordum Mage oynuyordu. Ben de tbc öncesi wow oynuyordum o da başka bir hikaye. Yorum yapmama gerek yok. demorah da mage idi
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 HANTIR oynayan tanidik hatun da var, en hayvanlisindan, bm specializationlisindan hemideh. Gokcen'in en delikanli class VARIYORDUR demesine de katiliyorum, kaslarimiz var bizim, boyle en parildayanindan. BS+Mining, yillarca suren amelelik sonucunda cok daha sertiz mesela. Ha ayriyetten gardimi da alayim, eger xunn ya da baska birisi gelip ''ama kizlar artik sert erkek sevmiyooorrr =((('' gibi birsey diyecek olursa, iki cinsiyet arasinda kalmis carsafli elfleri de sevmiyorlar demeliyim.
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yeri gelince cicek de toplariz ama.
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Keçi bokundan kiraz topladık arkadaşlar hepimiz, hiç delikanlı tribi çekmeyin şimdi.
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Spidee said: Keçi bokundan kiraz topladık arkadaşlar hepimiz, hiç delikanlı tribi çekmeyin şimdi. Topik burada bitti yalniz, diyecek cevap bulamiyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 inatla Rogue oynayan bi kız arkım var, hiç bi zaman 80leyemicek gerçi =)
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Phyxantar said: Pyro said: Wispy said: xunn said: Pyro said: Mage zaten kiz class i resmen, sasirmadim. Oğuz çarpıcam ağzına o olacak. Warlock yandan yemiş 17 yaşında goth kız classı bence. Xunn kızma ama yandan yemiş goth kız tanıyordum Mage oynuyordu. Ben de tbc öncesi wow oynuyordum o da başka bir hikaye. Yorum yapmama gerek yok. demorah da mage idi ahah şimdi demorah'a yandan yemiş goth mu diyosun
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Arif diye Troll char açıcam ben o realmde. Acc frozen şu an. :/
Öne çıkan mesajlar