Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 TrGamer said: Ünlü oyuncu Özge Özberk, geçtiğimiz saatlerde katıldığı Habertürk'te yayınlanan Kısa Devre programında ilgi alanları üzerine açılan konu üzerine bilgisayar oyunları ve kendisinin World of Warcraft bağımlılığı hakkında konuştu. Oyuncu, oyundaki rumuzunu vermek istemezken oyunun ne kadar eğlenceli ve dünya çapında ne kadar yayılmış olduğu hakkında bilgiler verdi. Özge Özberk, oynadığı ilk video oyunlarından birisinin WoW olduğundan, oyunda 80. seviyeye ulaştığından, Mage karakterle oynadığından ve WoW: Wrath of the Lich King için geçtiğimiz haftalarda satıcılar önünde oluşan kuyruklardan da bahsederken programın sunucularından Mor ve Ötesi solisti Harun Tekin de FM oynadığını ve oyunun içeriğini anlattı. Görüyoruz ki ülkemizde büyük bir çoğunluk oyunlar ile iç içe durumda. Bu tarz söyleşi programlarında bile oyunlardan bahsedildiğini duymak Türk oyuncu kitlesinin ne kadar genişlediğini kanıtlıyor. Televizyon programlarında oyunlardan daha fazla bahsedildiğini ve oyun temalı yeni TV programlarının başladığını görmeyi umut ediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Nicki Ceku'ysa banlansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Spidee said: Nicki Ceku'ysa banlansın. vallahi bunu yazmaya gelmiştim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bu olmasın; http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Scarshield+Legion&n=Ceku AHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ooof yapmış yaaaa :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 alch herb, evet tam kız prof u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben de mageim ben de alch herbim lan niye oyle diyosunuz?!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 17 total wave-8hug var baya namuslu edik : dory sen de kız deil misin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dory said: ben de mageim ben de alch herbim lan niye oyle diyosunuz?!! Sparkcaster said: alch herb, evet tam kız prof u e tmm işte. :D lan bi dakka ben de ilk başladığımda ben de aynısını yapmıştım. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aynen benim de aynıydı. :/ mage, alch&herb. ama tip tam bir coşkundu ordan yırtmışız. (ud male) :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lan bi de benim orc warriordu. iğrenç bi orc çiçek topluyo. nası olur lan öyle bişey. özge ablaya da selamlarımı iletirim burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 druidim var alc ve herb var ne alaka kız profu :P ama bu istesin bütün northrend onun olsun xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ben şüphelenmiştim zaten. Bilgisayar başından kalkamadığından AROG da bile tüm rolü bilgisayar başında geçti nerdeyse . Bi ara kalktı onda da önce bi table hazırladı party e yemek yediler bir de PORTAL Açtı 2 kere tam mage olduğunu gösterdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Hanginiz Özge ablasınız, söyleyin hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 3 3 3 3 3 3 3 3 ALT TAB "ne yapıyosun gene cekü" "işte dünyayı öğreniyorum ariif" idare ediver Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 . 2 kere yolladigimdan deiştirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 istisnalar kaideyi bozmaz, dory 1 mesaj sora onayladı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bunu odiyceksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben yerinizde olsam bu laftan sonra ciddi tırsardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 kişisel'e bişi yazmazsan doryden tırsmak için bi neden yok bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zehirli su dağıtımına başlayacak. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 dory said: bunu odiyceksiniz. bs mining rerolla o zaman konuşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
endless_night Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 size bida table yok diyomuş asdasfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adamınbiri said: kişisel'e bişi yazmazsan doryden tırsmak için bi neden yok bence :D o da mümkün değil benim için:( dory ile dalaşmanın sonucu :D (kişiselde postum yok ama banlıyım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 meaşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar