Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Özge Özberk, Level 80 Mage

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

TrGamer said:
Ünlü oyuncu Özge Özberk, geçtiğimiz saatlerde katıldığı Habertürk'te yayınlanan Kısa Devre programında ilgi alanları üzerine açılan konu üzerine bilgisayar oyunları ve kendisinin World of Warcraft bağımlılığı hakkında konuştu. Oyuncu, oyundaki rumuzunu vermek istemezken oyunun ne kadar eğlenceli ve dünya çapında ne kadar yayılmış olduğu hakkında bilgiler verdi. Özge Özberk, oynadığı ilk video oyunlarından birisinin WoW olduğundan, oyunda 80. seviyeye ulaştığından, Mage karakterle oynadığından ve WoW: Wrath of the Lich King için geçtiğimiz haftalarda satıcılar önünde oluşan kuyruklardan da bahsederken programın sunucularından Mor ve Ötesi solisti Harun Tekin de FM oynadığını ve oyunun içeriğini anlattı.

Görüyoruz ki ülkemizde büyük bir çoğunluk oyunlar ile iç içe durumda. Bu tarz söyleşi programlarında bile oyunlardan bahsedildiğini duymak Türk oyuncu kitlesinin ne kadar genişlediğini kanıtlıyor. Televizyon programlarında oyunlardan daha fazla bahsedildiğini ve oyun temalı yeni TV programlarının başladığını görmeyi umut ediyoruz.
Mesaj tarihi:
dory said:
ben de mageim
ben de alch herbim lan niye oyle diyosunuz?!!

Sparkcaster said:
alch herb, evet tam kız prof u

e tmm işte. :D

lan bi dakka

ben de ilk başladığımda ben de aynısını yapmıştım. :/
Mesaj tarihi:
Ben şüphelenmiştim zaten. Bilgisayar başından kalkamadığından AROG da bile tüm rolü bilgisayar başında geçti nerdeyse . Bi ara kalktı onda da önce bi table hazırladı party e yemek yediler bir de PORTAL Açtı 2 kere tam mage olduğunu gösterdi
Mesaj tarihi:
adamınbiri said:
kişisel'e bişi yazmazsan doryden tırsmak için bi neden yok bence :D

o da mümkün değil benim için:( dory ile dalaşmanın sonucu :D (kişiselde postum yok ama banlıyım)
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...