Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hepiniz haklısınız bence münazara şükrüye ayakkabı alsın problem çözülsün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu sene bok gibi modeller var. gittim baya dolaştım ben beğenemedim mesela. abidik gubidik şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 llama da fedenin dediğine örnek göstermiş teşekkürler llama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lacoste dan alacaksan şu ayakkabıyı öneririm ben almayı düşünüyorum çok güzel bi ayakkabı. http://www.lacoste.com/tur/main.html?collection=ah2008/1/sport/2/16spm1171 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Sly-One said: llama da fedenin dediğine örnek göstermiş teşekkürler llama dfgdh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aquila said: abi cik carsiya, git ayakkabicida begendigini al, buneya. takdir ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 YKM ye gittim, nayklarda bi alana bi bedave olayı var. ha gittim, 2 nayk beğendim, kasada elimde patladı gerçi orası ayrı. hepsi dahil demişlerdi 148 liralık nike plus running dahil değil galiba pomp dediler. çok moralim bozuk. 2 saat ayakkabı denedim lan yapılır mı bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 oha lan millet lakos dizel ayakkabı alıyo. pis elitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 lacoste ayakkabılar kadar itici gözüken başka ayakkabı yok bence. Şıklıktan uzak, sadece reklam panosu gibiler. Marka olur, pahalı marka olur, çok pahalı marka olur ama şık ve nitelikli olsun sırf üstünde ikonu var diye pahalı olmasın yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ben adidas severim,ayakkabi dedimmi.Bide pumalar guzeldi gecen sezon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yav said: lacoste ayakkabılar kadar itici gözüken başka ayakkabı yok bence. Şıklıktan uzak, sadece reklam panosu gibiler. Marka olur, pahalı marka olur, çok pahalı marka olur ama şık ve nitelikli olsun sırf üstünde ikonu var diye pahalı olmasın yani. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 konuyla alakası yok ama ykm ye çemkirdim. YKM Cevahir ve Nike 1+1 Kampanyası Bugün öğle saatlerinde spor ayakkabı satın almak üzere mağazanızın Cevahir şubesine uğradım. Reyonları dolaşırken Nike'ta bir alana bir bedava kampanyası olduğunu fark ettim. Oradaki bir görevliye sorduğumda kampanyanın aksesuarlar dışında tüm Nike markalı ürünleri kapsadığını öğrendim, hatta özellikle spor ayakkabıların da dahil olduğunu teyit ettirdim. Bunun ardından, reyondan bir ürün beğendim. Modelini şu anda hatırlamamakla birlikte, siyah Nike Running olduğunu hatırlamaktayım. Fiyatı 148 lira olmalı. Ürünü internet sitenizde bulamadığımdan tam modelini yazamıyorum. Sıra 2. bir model seçmeye geldi. Almayı planladığım 2. model olarak da Nike Court Tradition 2 modelini seçtim. Seçim aşaması oldukça sıkıntılı geçti, zira reyondaki modellerin çoğunun numarası bitmişti. Zaten yoğun olan mağazada, görevlinin ayağıma uygun numarayı bulması oldukça uzun sürse de, alacağım 2 ayakkabıyı seçtim. Bu süreç yaklaşık 2 saat sürdü, 2 saat sonunda kasaya geçtim. Kasada ise bizi garip bir sürpriz bekliyordu. Kasa görevlisi, bir aksilik var sizi biraz bekleteceğim dedi ve birkaç arkadaşı yanına çağırdı. Konuştuktan sonra, 148 liralık siyah ayakkabıyı kastederek o ayakkabının kampanyaya dahil gözükmediğini söyledi. Tüm Nike spor ayakkabıların kampanyaya dahil olduğunu farklı görevlilere iki defa sorarak teyit ettirmiştim. Kasada da durumu hatırlattım ve tüm Nike spor ayakkabı modelleri kampanyaya dahil demiştiniz dedim. Kasa görevlisi bu ürünün kampanyadan geri çekildiğini belirtti. Kalabalık mağaza, yavaş servis vb. yüzünden görevlilerinize güvenerek 2 saat boyunca numarası ayağıma uyan bir ayakkabı bulmaya uğraştık. Yanımdakiler de 2 saat boyunca beni bekledi. Sonuç olarak ise elimizde zaman kaybı dışında hiç bir şey yok. Müşterilerinizi aptal yerine koyup, gerekli açıklamayı yapmadan "tüm Nike spor ayakkabılar dahil deriz, sonra kasada koyarız fiyatı, alan alır" yaklaşımınızı kınıyorum. Bir müşteriniz olarak, sizden bir özür beklediğimi açıkça belirtmek isterim. En azından, müşterinizin mağduriyetini gidermek için yapacağınız ufak bir jest bekliyorum. Roket Adam. -rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogahBoogah Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eralp said: yav said: lacoste ayakkabılar kadar itici gözüken başka ayakkabı yok bence. Şıklıktan uzak, sadece reklam panosu gibiler. Marka olur, pahalı marka olur, çok pahalı marka olur ama şık ve nitelikli olsun sırf üstünde ikonu var diye pahalı olmasın yani. (tu) aynı zamanda sağlam da deiller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 biz nike'da çalışmıyoruz roketadam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Rezil edicem olm hepsini. Tüm ayakkabılarını bana verecekler, kabul etmicem. Süründürücem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Lacoste öyle çok pahalı bi ayakkabı değil.Bilinçli alışveriş yapıyorsanız gayet ucuza alırsınız ben lacoste beyaz aldım 2 sene önce 90ytl indirimden hala bembeyaz duruyor.Tek kötü yanı taksit olmaması zaten taksitte iyi birşey değil. Seviyorum lacoste un ayakkabıları. Çok pahalı olmamak şartıyla tabi ki =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bence sansini fazla zorlama,enson "yuru git la" diye bi mesaj alabilirsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi ben mi kazıklanıyorum yoksa siz 20-30 ytl ye spor ayakkabı buluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben lacoste'u çok pahalı diye eleştirmedim, ayakkabı tasarımlarında kullandıkları timsahın çok göze battığını ve estetik duygu yerine başka duyguları sömürdüğü için eleştirdim. Yoksa tabi ki hiçbirimiz ucuza mal alacak kadar zengin değiliz =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 roket adam said: konuyla alakası yok ama ykm ye çemkirdim. YKM Cevahir ve Nike 1+1 Kampanyası Bugün öğle saatlerinde spor ayakkabı satın almak üzere mağazanızın Cevahir şubesine uğradım. Reyonları dolaşırken Nike'ta bir alana bir bedava kampanyası olduğunu fark ettim. Oradaki bir görevliye sorduğumda kampanyanın aksesuarlar dışında tüm Nike markalı ürünleri kapsadığını öğrendim, hatta özellikle spor ayakkabıların da dahil olduğunu teyit ettirdim. Bunun ardından, reyondan bir ürün beğendim. Modelini şu anda hatırlamamakla birlikte, siyah Nike Running olduğunu hatırlamaktayım. Fiyatı 148 lira olmalı. Ürünü internet sitenizde bulamadığımdan tam modelini yazamıyorum. Sıra 2. bir model seçmeye geldi. Almayı planladığım 2. model olarak da Nike Court Tradition 2 modelini seçtim. Seçim aşaması oldukça sıkıntılı geçti, zira reyondaki modellerin çoğunun numarası bitmişti. Zaten yoğun olan mağazada, görevlinin ayağıma uygun numarayı bulması oldukça uzun sürse de, alacağım 2 ayakkabıyı seçtim. Bu süreç yaklaşık 2 saat sürdü, 2 saat sonunda kasaya geçtim. Kasada ise bizi garip bir sürpriz bekliyordu. Kasa görevlisi, bir aksilik var sizi biraz bekleteceğim dedi ve birkaç arkadaşı yanına çağırdı. Konuştuktan sonra, 148 liralık siyah ayakkabıyı kastederek o ayakkabının kampanyaya dahil gözükmediğini söyledi. Tüm Nike spor ayakkabıların kampanyaya dahil olduğunu farklı görevlilere iki defa sorarak teyit ettirmiştim. Kasada da durumu hatırlattım ve tüm Nike spor ayakkabı modelleri kampanyaya dahil demiştiniz dedim. Kasa görevlisi bu ürünün kampanyadan geri çekildiğini belirtti. Kalabalık mağaza, yavaş servis vb. yüzünden görevlilerinize güvenerek 2 saat boyunca numarası ayağıma uyan bir ayakkabı bulmaya uğraştık. Yanımdakiler de 2 saat boyunca beni bekledi. Sonuç olarak ise elimizde zaman kaybı dışında hiç bir şey yok. Müşterilerinizi aptal yerine koyup, gerekli açıklamayı yapmadan "tüm Nike spor ayakkabılar dahil deriz, sonra kasada koyarız fiyatı, alan alır" yaklaşımınızı kınıyorum. Bir müşteriniz olarak, sizden bir özür beklediğimi açıkça belirtmek isterim. En azından, müşterinizin mağduriyetini gidermek için yapacağınız ufak bir jest bekliyorum. Roket Adam. -rep Zaten bu tip kampanyalarda hep biyerlerde "firmamız kampanya sürecinde kuralları değiştirme hakkına sahiptir" falan yazar böyle bir durumdan hukuken yırtmak için. Çok ayıp etmişler ama. İşin gücün yoksa tüm şikayet sitelerine gönder bunu, hatta müşteri hakkı bilmemneysini ara ihbar et yani istemeden çift gönderdim affınıza sığınıyorum :x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 yav said: ben lacoste'u çok pahalı diye eleştirmedim, ayakkabı tasarımlarında kullandıkları timsahın çok göze battığını ve estetik duygu yerine başka duyguları sömürdüğü için eleştirdim. Yoksa tabi ki hiçbirimiz ucuza mal alacak kadar zengin değiliz =p tamam, mesela tommy nin vardır kocaman yazılı tshirtleri polarları ayakkabıları keza lacoste da var. Benim gösterdiğim ayakkabı bana göre son derece şık ve zarif. Marka gözükmüyor zaten pantalonla giyilince. Ayrıca lacoste indirim günleri var yılda 2 kez düzenleniyor.Onlara denk gelirseniz çok ucuza harika şeyler alabiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 affetmiyorum seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bLackcha0s said: Lacoste dan alacaksan şu ayakkabıyı öneririm ben almayı düşünüyorum çok güzel bi ayakkabı. http://www.lacoste.com/tur/main.html?collection=ah2008/1/sport/2/16spm1171 Yazın lotodan 5 tutturup 2000 kazanınca bu ayakkabıdan aldım...her lacoste magazasına gırdıgımde hosuma gıdıyor ama alamıyordum...Ama aldım ve pısman oldum ...Hıc lacoste ayakkabası gıymedıgım ıcın bılmıyordum kalıtesını abım fln alma sakın dıyordu ...4-5 kere gıydım ve nasıl dıyım boyle o ılk durusundan eser kalmıyor on tarafta cızgıler olusuyor yarık gıbı.cızgıler belırıyor fln..Ilk aldıgım ayakkabı bumuydu dıyorum resmen...Ayda 1 kere fln gıyıyorum cok ozel zamanlarda artık ...Yanı sureklı gıymek ıcın dıyorsanız almayın http://www.belindasport.com/nike_blazer_low_spor_ayakkabi.html bu lınktekının bende beyaz olan cızgıler bordo olarak bı degısıgı var cok memnunum tavsıye ederım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar