Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TTnet son kağıt fatura hedesi


bliywig

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar bu ay faturası eline geçenler farkettilermi bilmiyorum . ''ağaçları koruma'' falan filan dan dolayı artık fatura ödeme olayı internetten yapılacak anladığım kadarıyla.
faturaya son kağıt faturanızdır diye yeşil bir kağıt iliştirmişler

gören duyan biri biraz ayrıntılı bi şekilde anlatabilir mi?

2 gündür kafama takıldı bu konuya
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

otomatik olarak yeni yıldan itibaren fatura yollamıcaklar,ttnetin sitesinden yönlendirilerek girebildiğin bir site var oradan gereken ayarlamaları yapabiliyorsun istersen cep teline mesaj attır,yada istediğin bir mail adresine göndertebilirsin son olarak istersen gene kağıt fatura seçebiliyorsun
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ADSL abonesi olmayana öyle göndermiyorlardır.

(Şu cümlenin sonuna "belki" eklemek istedim, sonra "umarım" daha uygun olur gibi geldi, ikilemde kaldım. Bu bile TT'nin ne kadar top olduğunu belgeliyor aslında :p)

Hiç olmadı sen alır dediklerini yapar kağıt fatura seçersin bu seferlik, sonra normal gitmeye devam eder gene. Seçim işlemini yapmayana da ya bir şekilde ulaşırlar ya da kağıt göndermeye devam ederler zaten bence en kötü ihtimal.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

abonelik baslangıcındaki ilk faturada gelecek ayın faturasını ayın 1 ine getirme bahanesiyle 13 günlük kullanım ücretini bile tam ay yerine sayıp duble fatura kösen bi sirketten müşteri memnuniyeti safsatasını yemek embesillik olur zaten

ttnet sana..

30 lira fatura bekleyip 75 lira gelmesi cok fena koyuyo bee faturanın niye böyle geldiğini merak edip sorunca, ttnet görevlisinden retarde muamelesi görmek te cabası...



Doğa sevicileri sizi...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 2 hafta sonra ...
1mbps - 4gb kotalı adsl kullanıyorum. normal ücreti (kdv ve öiv dahil) 29 tl diyor sitesinde.

ama faturalarım hep 29 tl üzerinde geldi.. e-faturaya baktığımda kota aşımı boş görünüyor. e-faturada bir problem var sanırım? (nitekim kotayı aştım)

bir de 1 mbps sınırsız yaptırmayı düşünüyorum; 49 tl diyor. güvenemiyorum tt'ye.. gerçekten "tam" 49 tl mi geliyor? yoksa hedehöde vergisi, bilmemne harcı falan gibi ek ödemeler oluyor mu?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
×
×
  • Yeni Oluştur...