bliywig Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 arkadaşlar bu ay faturası eline geçenler farkettilermi bilmiyorum . ''ağaçları koruma'' falan filan dan dolayı artık fatura ödeme olayı internetten yapılacak anladığım kadarıyla. faturaya son kağıt faturanızdır diye yeşil bir kağıt iliştirmişler gören duyan biri biraz ayrıntılı bi şekilde anlatabilir mi? 2 gündür kafama takıldı bu konuya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 faturada senin şifren falan yazıyo giriyosun siteye o şifre ile bakıyosun faturanın ne kadar olduğuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 faturanı eve yollamıyorlar sadece. internetten bi siteden bakabiliyorsun faturana. google'da aratın işte ttnet fatura diye çıkıyor. fatura bilgilerinle oradan bakabiliyorsun. hepsi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 otomatik olarak yeni yıldan itibaren fatura yollamıcaklar,ttnetin sitesinden yönlendirilerek girebildiğin bir site var oradan gereken ayarlamaları yapabiliyorsun istersen cep teline mesaj attır,yada istediğin bir mail adresine göndertebilirsin son olarak istersen gene kağıt fatura seçebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
münazara Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 HANGİ CESARETLE BENİ ARARLAN BUNNAR! hatundan tel bekliyordum bi actım karı sesi duyunca heyecanlandım ttnetmis :( ÜSTELİK ROBOT! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Bir süredir "e-Fatura'ya geçin ayda bilmemkaç YTL bedava konuşun" diye geliyor zaten zarflar, yeterince ilgi görmedi herhalde ki zorla yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reogmar Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 telekomun agacları dusundugunu sanmıyorum epey bi masraftan kurtulacaklar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desqpio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Peki Zeki Müren de bizi görecek mi? Ehm, yani bu adamlar e-fatura olayından büyük kar yapcaklar sanırım, kullanıcıya yansıyacak mı bu, yoksa aynen devam mı bızıklanmaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Tabii ki devam. İnadına kağıt fatura seçesi geliyor insanın şu şerefsizlere inat da çevre var bir yanda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Online hizmet veriyoruz diye bide faturaya extra yansima ihtimali var lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 e ananem nası bakcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ADSL abonesi olmayana öyle göndermiyorlardır. (Şu cümlenin sonuna "belki" eklemek istedim, sonra "umarım" daha uygun olur gibi geldi, ikilemde kaldım. Bu bile TT'nin ne kadar top olduğunu belgeliyor aslında :p) Hiç olmadı sen alır dediklerini yapar kağıt fatura seçersin bu seferlik, sonra normal gitmeye devam eder gene. Seçim işlemini yapmayana da ya bir şekilde ulaşırlar ya da kağıt göndermeye devam ederler zaten bence en kötü ihtimal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abonelik baslangıcındaki ilk faturada gelecek ayın faturasını ayın 1 ine getirme bahanesiyle 13 günlük kullanım ücretini bile tam ay yerine sayıp duble fatura kösen bi sirketten müşteri memnuniyeti safsatasını yemek embesillik olur zaten ttnet sana.. 30 lira fatura bekleyip 75 lira gelmesi cok fena koyuyo bee faturanın niye böyle geldiğini merak edip sorunca, ttnet görevlisinden retarde muamelesi görmek te cabası... Doğa sevicileri sizi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
conanx Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bnce ii olmuş neyin ne oldğnu görcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 KESİNLİKLE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seyh-hulud Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 o robot kadin aradiginda, annem telasli bir sesle telefonu bana verdi...hem kazikliyorlar hemde korkutuyorlar nasi is bu nasi bi anlayis.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 beni de aradılar bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bliywig Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 beyinsizlerin sitesine girmiyoki . çük kadar alt yapılarıyla bu dallamalar böyle bişeye kalkışıyolar işte canımı sıkan buydu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 1mbps - 4gb kotalı adsl kullanıyorum. normal ücreti (kdv ve öiv dahil) 29 tl diyor sitesinde. ama faturalarım hep 29 tl üzerinde geldi.. e-faturaya baktığımda kota aşımı boş görünüyor. e-faturada bir problem var sanırım? (nitekim kotayı aştım) bir de 1 mbps sınırsız yaptırmayı düşünüyorum; 49 tl diyor. güvenemiyorum tt'ye.. gerçekten "tam" 49 tl mi geliyor? yoksa hedehöde vergisi, bilmemne harcı falan gibi ek ödemeler oluyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2009 vergili hali 49 onun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2009 bu kadar hızlı olmaması gerekiyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2009 22.4 mb fatura mı olur lan. nasıl bi teknoloji kullanıyor bu adamlar. ha adobe yükleyin o 22 mb diomuş. yeni uyandım sry. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar