adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 PCyi tamir'e götürmüştüm sistem'i yeniden kurdurttum ama sahte yazılım yüklemiş sayın abimiz hazır sahtecilik işine girmişken bunu para vermeden nasıl düzeltebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ahoy! I’ve sailed the seven seas, and you’re the sleekest schooner I’ve ever sighted. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Yeni sistem kurdurturken yükleyeceği yazılımların ücretini verdin mi? Yani sen yazılım lisansı için para verdiğin halde sahte yazılım mı yüklemiş? Aksi taktirde şikayet etmeye pek hakkın olmaz çünkü. Ücretli olan bir yazılımı para vermeden almanın yasal bir yolu yok ne yazik ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yok ben yasal program yükle yada yükleme demedim ki zaten tanıdık para falanda vermedim hayrına yaptı ama hayrına olunca böyle bişi yapmış:D yani ben illa 149 dolar verip satın mı almak zorundayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yok rica ediyorsun mikrosofttan veriyorlar. bill gates'i ara benim adımı ver beleşe bi tane xp bi de vista yollar sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 vista kasar pcyi şimdi yani daha ucuz'a bulabilceğim bi yer yok mu? nebilim 149 dolar vermem şuan imkansız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 xp 149 olmamali, ben vista home premiumu 99a aldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bilmiyorum ki ben hiç uyarı çıktı işte 149 dolara hemen temin edebilirsiniz falan diyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 abi anlamadım ki ne diyon? para vermeden adam yükledi diyon, korsan diyon. tamam o zaman git al bi XP, korsanı sil, aldığını yükle? para vermeden düzeltmek nedir onu anlamadım? para vermeden orjinal mi istiyon? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Aynen öyle ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ya kırek olayları falan varya onları soruyorum işte ben şimdiye kadar hiç orjinal yüklemedim para verip yüklemedim yani hep kırekli falan hallettiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 orjinal xp rpgsi yapıyorlar forum kuralları gereğince sende öyle yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 öfff bumuydu. gugıla windowsu orjinal yapmak yaz o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yok zaten para verip satın alıcam merhaba bill abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 öğrenci felansan vermiyorlar mı orjinal windows ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 legal xp diye bi program duydum ben. hatta bi arkadaş kullanıyodu. işe yaradığını söylüyodu. ne işe yaradığını falan söylemedi ama. legal xp işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 FromTheHell said: legal xp diye bi program duydum ben. hatta bi arkadaş kullanıyodu. işe yaradığını söylüyodu. ne işe yaradığını falan söylemedi ama. legal xp işte legal xp'yle cracklemiştim gayet güzel çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Para vermeden bunu düzeltme imkanın yok ne yazik ki. Konu da "ne yapsam da forum kurallarına uyaraktan crack tavsiye alsam" yolunda ilerlediği için kitliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar