eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 PHI (fi) SAYISI:1,618 boy ve göbek deliği-ayak, dirsek-parmak ucu ve omuz-parmak ucu, vs. mesafelerinin bölümünden çıkan sonuç die çok ilginç ve garip bir geyik vardı... en şaşırtanı doğru çıkıo ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Maedhros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Kitabı okumaya fırsatım olmadığı icin anca "Nasssı yanee?" diyebilirim biraz daha açıklayıcı olsa (:[signature][hline]The Gelroth http://www.magicofwar.com/yap.php?bilgi=kim&kim=g9a2bbl423741 Tahmin edin (:
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 E zaten o kitaptaki bir çok şey gerçek :) Önsöz'ü de okursan farkediyorsun :) Ben esas Pentagram ve Şeytan özdeştirilmesinin aslında ne olduğuna çok şaşırmıştım :) Hmm böyle bir kitap daha vardı. Unuttum adını. Hatırlayınca söylerim, o da çok güzelmiş.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. seviyeli muhabbet icin ozelime gelin bekliyorummm
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Maedhros, 04 Mayıs 2004 19:36 tarihinde demiş ki: Kitabı okumaya fırsatım olmadığı icin anca "Nasssı yanee?" diyebilirim biraz daha açıklayıcı olsa (: evet abi biz yabancı kaldıq :)[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 1,618 die bi sayı var buna fi sayısı diolar bu sayı: senin boyununla, göbek deliğinden asağısındaki mesafeyi birbirine bölünce çıkan bi sayısı ayrıca omuzdan-parmak ucu mesafenle dirsekle parmak ucu arasındaki mesafeni bölünce de çıkıo ve bunun gibi bikaç şey daha[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Bikaç şey mi? Doğadaki hemen hemen her şey demek istedin heralde ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
UltraPsycho Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ulen insanlar nelerle uğraşıo desene...[signature][hline]C'mon baby light my fire Try to set the night on fire the doors
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Rewendor, 04 Mayıs 2004 19:46 tarihinde demiş ki: Bikaç şey mi? Doğadaki hemen hemen her şey demek istedin heralde ;) fazla kafa karıştırmak istemedim öle diince örnek istencek ama ben hatırlamıorum kitapta arkta bakamıorum ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Forseti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 HAni hepsi aynı sayıyo çıkıyo hoş güzel de ne işimize yarayacak bu orda takıldım[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 paranoyaklaşırız, yeni yaradılış teorileri uydururuz vs vs ;P[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ya senin okulda işlediğin modüler aritmetik falan bi işine yarıomu mu sanki her yaptığımız şey işimize yarıyomu? bi yerde anlatıp bilgiliymiş havası yaratırsın sadece ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Evrenin sırrı nedir diyodunuz alın işte, macro her zaman microda gizlidir ;)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Sacros Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 ufalta ufalta b.kunu çıkardılar ;P hiç bitmiyor mübarek, aynı şeyler tekrarlanıyor sürekli[signature][hline]I see angels burning, falling down in ruins Looking down I see myself, I'm my own enemy
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Fraktal işte naparsın.. :)[signature][hline]Quidquid latine dictum sit, altum viditur.
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Benim bildiğim bu Fibonacci sayılarının limitinin oluşturduğu bir sayıydı. "Altın Oran" diye geçer ve doğada bir sürü canlıda bulunur diye biliyorum... Güzel sanat yapıtlarında bu orana sıklıkla rastlanır.
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Fibonacci bi dizilim değilmiydi: 1-2-3-5-8-13-21-34 ...[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 04 Mayıs 2004 20:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mino Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 34/21= 55/34= 89/55=... Sonsuza doğru gidersen 1.618.... diye bir sayı çıkıyor. İşte bahsettiğin sayı... :)
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hmm... doğru ;)[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 E insan vücudu biraz orantılı sanki....[signature][hline]Computer games don't affect kids; I mean if PAC-MAN affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
wanderer Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 altin oran = (1+sqrt(5))/2[signature][hline]raki asmis biseydir
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 o fi sayısı dediiniz şey aynı zamanda mısırda kullanılan kutsal kübitti yanlış hatırlamıyosam.[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: horacegoesskiing, 04 Mayıs 2004 20:26 tarihinde demiş ki: o fi sayısı dediiniz şey aynı zamanda mısırda kullanılan kutsal kübitti yanlış hatırlamıyosam. o nedir?[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 kutsal kübit[signature][hline]Intellectual is the person who found something more interesting than sex...
Batilc Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hayır 1.618 deil 0.618 cıkar fibonacci diziliminden... ben bu kitabı okuyunca direk donem odevi konusu aldım altın oranı... ve beni acaip derecede şaşırtan bişi farkettim... 1/1.618=0.618 ve 1/0.618= 1.618 bu tip bi olay yanlızca bu iki sayıda var... ayrıca altın oran muthiş bişi en guzel sayıdır kendisi... o kadar cok seyde varki aklınız durur, biraz araştırınca milyon tane şey geliyo mesela dunyanın herangı bır yerindeki bi arı kovanındaki dşi arı sayısı/erkek arı sayısı = 1.618 imiş.. ve deişmez bu... ayrıca bu kitapda pentagramın kadın erkek eşitliğinin hatta kadın ustunlugunun sembolizesinin altını ciziyolar... diyebilirim ki; ben bu kitaptan sonra da vincinin gelmiş geçmiş en buyuk dehalardan biri deil, en buyuk deha oldugnu kabul ettim ki, eger discovery de leonardos dream machines i biiki kere izlerseniz hsktr olursunuz :=)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Deli Etmeyin Beni
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 hah ewt arı kovanındaki dişi ekek oranı da doğru[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Öne çıkan mesajlar