Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Annem aradı biraz önce, sınıfında ders verirken projeksiyon cihazıyla kullanmak için bir notebook alacakmış bugün. Ben de netbook alabilitsin belki dedim ama doğru mu dedim? Bunların projeksiyon performansları nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bilgisayarin projeksiyon performansi diye bisey olur mu ki? benim bildigim kadariyla monitor portuna takiyosun aleti iste. bi tek cozunurluk sorun olabilir, ama o da cok onemli degil sanirim cunku zaten cogu projeksiyon aletinin cozunurlugu 800x600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 en en en fazla 1280 1024 olur o çözünürlük, ki onda bile dert olacağını sanmıyorum. genelde 1024 768 falan olur zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Video falan gösterecek, ağır flash programları çalıştıracak. Olur ama sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Yok bir problem olmaz, o aletlerin kendilerine has başka problemleri var. Yeter ki laptopun rahat çalıştırabileceği şeyler olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Mr_Hand said: en en en fazla 1280 1024 olur o çözünürlük, ki onda bile dert olacağını sanmıyorum. genelde 1024 768 falan olur zaten... Netbook için çözünürlük dert değil. Extended desktop ayarlayınca iki ekrana farklı çözünürlük verilebiliyor. 10"'lik Samsung NC10'umu evdeki 22" LCD'ye bağlayınca netbook 1024x600, diğer monitör 1680x1050 olarak kullanabiliyorum mesela. Aynı şekilde projektöre bağlayınca da extended desktop ayarlayıp projektöre vereceğiniz görüntü için 1024x768 falan ayarlayabilirsiniz. Extended yerine klon kullanmak isteyenler için: Klon modunda çalışırken iki ekran da aynı çözünürlükte çalışıyor. O yüzden projektör wide screen olmasın diye 800x600'e düşürmek gerekebilir çözünürlüğü. Dün okulda bir iki saatlik bir sunumum vardı netbook'umu kullandım. Gayet rahat. Şarj aletini bile almadım yanıma. :D EDIT: Yalnız bir sorun var. Şöyle ki, sunum yaparken sunumu yansıttığınız ekrana bakmak haliyle hoş karşılanmıyor. O yüzden normalde sunum yaparken illa ekrana bakmanız gerekirse arkanızı seyirciye dönmek yerine çaktırmadan laptop ekranına bakarsınız. Netbook ekranı da çok küçük olduğu için ekrandakileri görmek biraz zor olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar