Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero: Metallica

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 gun oldu ps3 u alalı. direk kaptım gh:metallicayı. şimdi medium zorlukta coğu şarkıyı çalabiliorm ama cok kasıo yahu. şarkılar cok uzun. hele sololarda cok fena yalan oluorm. bu yukardaki videolardaki insan(!)larda manyak yahu. bole bişi olmaz :D
Mesaj tarihi:
Disappear said:

ben kac aydir oynuyorum daha anca sarkisina gore medium/hard calabiliyorum. bazi sarkilari (sololari asiri kastirmayan) expert.turuncu olayi cok zorluyo.

yetenek işi bi yerden sonra guitar hero dostum üzülme.
Mesaj tarihi:
Metallica extra mi zor, yoksa zor diyenler Guitar Hero yu ilk oynayanlar mi ?

Guitar Hero da cogu parcayi Expert de caliyordum ben ( Scream Aim Fire dahil ), Metallica daha mi zor ?
Mesaj tarihi:
şu oyunu istanbulda oynadım
gitarda ii değildim anladım
bateriye oturdum 4 5 sene baterinin başına oturmayınca biraz afaladım
sonra 4 5 saatte experte geçtim baya bi coştum.
alsammı almasammı gidip geliyom.
bi antalyaya dönsem.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
lan olm yardım edin bana
expertte nası %100 yapiyorsunuz ya... fade to black'a o kadar çalıştım solosu geldi mi %85i geçemiyorum solo bölümünde expertte :(

hammer-on pull-off olmuyor zaten solosunda ben beceremiyorum daha doğrusu, her notaya triggerla basıyorum.

bide one'nin solosunu nası çaliyorsunuz ya expertte yeminlen yavaş kalıyor parmaklarım.

bide burdan slayer'e mesaj göndermek istiyorum. INSAN DEĞİLSİNİZ!!!
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bu oyunu online oynayan adam yok mu yaf?
demin her online modda adam aradım yok kimse, enteresan.
pes serverlarında boş yer bulamiyoruz, gh'yi takan yok :)
Mesaj tarihi:
günde 8 saat çalarsan aynı şarkıyı anca öyle %100 olur expertte. o yüzden hiç gerek yok o kadar kasmaya. one'ı da expert %100 çalan dünyada 112 kişi falan vardır, üzülmene gerek yok anlayacagın.
gh'yu da online niye oynasın adam. cok nerd değilse gh alan adam arkadaşları cagırıp takılmak için alır nette girip oynamanın zevki olcagını sanmıyorum.
tek başıma 2 ya da 3 kere oynadım evde.arkadaşsız gh yalan yani.
  • Yeni Oluştur...