Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 İnsan mısın derler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 2 gun oldu ps3 u alalı. direk kaptım gh:metallicayı. şimdi medium zorlukta coğu şarkıyı çalabiliorm ama cok kasıo yahu. şarkılar cok uzun. hele sololarda cok fena yalan oluorm. bu yukardaki videolardaki insan(!)larda manyak yahu. bole bişi olmaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 yaw ben one ı easy de calamıyorum delircem :P bügün aldım oyunu 2 kere denedım 2 sindede aynı yerde yuhladılar beni =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2009 İzlerken yoruldum, bu ne olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 ben kac aydir oynuyorum daha anca sarkisina gore medium/hard calabiliyorum. bazi sarkilari (sololari asiri kastirmayan) expert.turuncu olayi cok zorluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2009 o turuncu var ya o turuncu. kafam girsin ona sdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2009 Saygı duydum adama.Oha lan.Bizde normalde çalınca havaya giroyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 beyler bayanlar nerden aldınız bu oyunu bende gitar yok oyunun kendisini 100 ytl'ye buldum alayımmı sizce sonra alsam gitarı nerden edinecem teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 gitar + oyun birlikte satılıyordu. yada sırf oyunu alıp hani ucuza eski gitar hero gitarlarından bulursan onalrda çalışır oyunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Disappear said: ben kac aydir oynuyorum daha anca sarkisina gore medium/hard calabiliyorum. bazi sarkilari (sololari asiri kastirmayan) expert.turuncu olayi cok zorluyo. yetenek işi bi yerden sonra guitar hero dostum üzülme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Metallica extra mi zor, yoksa zor diyenler Guitar Hero yu ilk oynayanlar mi ? Guitar Hero da cogu parcayi Expert de caliyordum ben ( Scream Aim Fire dahil ), Metallica daha mi zor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 bazi sarkilari zor. mesela master of puppets expertte zor. onun disinda expertte caliyosan rahat rahat calarsin metallicayida. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 degil yahu zor, l2p. guitar hero dersleri verilir uzmanından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2009 evet sen supersin biz kotuyuz :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 ben cidden kotuyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 şu oyunu istanbulda oynadım gitarda ii değildim anladım bateriye oturdum 4 5 sene baterinin başına oturmayınca biraz afaladım sonra 4 5 saatte experte geçtim baya bi coştum. alsammı almasammı gidip geliyom. bi antalyaya dönsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2009 oyunun baterisi kutudan cikan standart pedalla cok zor. pedal asiri dandik ya, surekli double kick yapip duruyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2009 peki oyun+gitar kombosunu yurtdışından alsak patlarız demi gümrükte. memur bu ne lan! der heralde. basar sonra vergiyi?_ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2009 yok oyle bisi abi. gayet catir catir getirirsin. ben yilbasina denk getirip band kit bile gecirdim gumrukten. sadece gitar bundle'i rahat gecirirsin cunku normal fiyati 100$in assasinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ya bizde metallica yokda normali var gh3 var şimdi yasakmı değilmi bilemedimde silersiniz mesajı gerekirse ekstradan şarkı nerden indiriyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 ya bendede gh: metallica var ps3te. ustteki sorunun aynısını bende soruorm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Otedengelen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2009 sonynin ps demolari cektigin mekandan cekicen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 lan olm yardım edin bana expertte nası %100 yapiyorsunuz ya... fade to black'a o kadar çalıştım solosu geldi mi %85i geçemiyorum solo bölümünde expertte :( hammer-on pull-off olmuyor zaten solosunda ben beceremiyorum daha doğrusu, her notaya triggerla basıyorum. bide one'nin solosunu nası çaliyorsunuz ya expertte yeminlen yavaş kalıyor parmaklarım. bide burdan slayer'e mesaj göndermek istiyorum. INSAN DEĞİLSİNİZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 bu oyunu online oynayan adam yok mu yaf? demin her online modda adam aradım yok kimse, enteresan. pes serverlarında boş yer bulamiyoruz, gh'yi takan yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 günde 8 saat çalarsan aynı şarkıyı anca öyle %100 olur expertte. o yüzden hiç gerek yok o kadar kasmaya. one'ı da expert %100 çalan dünyada 112 kişi falan vardır, üzülmene gerek yok anlayacagın. gh'yu da online niye oynasın adam. cok nerd değilse gh alan adam arkadaşları cagırıp takılmak için alır nette girip oynamanın zevki olcagını sanmıyorum. tek başıma 2 ya da 3 kere oynadım evde.arkadaşsız gh yalan yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar