Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Geçtiğimiz günlerde merakla beklediğimiz açıklama yapıldı, Guitar Hero: Metallica, 2009'un ilk yarısında Xbox 360, Wii, PlayStation 3 ve PS2 platforları için piyasada olacak.SSlerVideo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ooo süper de, PC yok mu€? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 normal olarak pc'ye geç çıkıar yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2009 http://www.gametrailers.com/player/46765.html?type= Video Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2009 biryerlere düşmüş xbox Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Çıkmış galiba PS3 için gittigidiyorda satanlar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 ben siparisi verdim 29'unda play-asia'dan, 30'unda cıktı us versiyonu zaten, 1 haftaya falan gelir sanırım... bunda twin pedal olayı geliyormus diyorlar, hatta bazı yerlerde yanında free +1 pedalla satılıyormus sanırım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=r0TPodgomLs&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=TwNabJSkGUo&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2009 Kıydım paraya bugün elime geçiyor. Bütün gece oynarım artık. Gerçi hala normalda 90%larda expertte 70%lerde dolanıyordum world tourda ama olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 çook iyi olmuş, rockband den sonra alışmak zaman alıyo biraz gerçi (gh baya daha geniş zaman aralığı bırakıyo nota başına rockband e göre, solo bölümleri ve hammer-on lar rb kadar belirgin değil vs) ama eğlenceli yine de. ama beni en çok şaşırtan şey zorluk oldu, bi şarkıda normalda fail olacağım aklıma gelmezdi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 4, 2009 Abi metallica şarkıları zormuş yaaaaaaaa. Normalda oynuyorum, one da fail oldum. Bir de çabuk yoruluyorum ya uzun şarkılarda 5. dakikadan sonra ellerim başlıyor ağramaya falan : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 one'da yorulmamak elde degil ama. surekli parmaklar oynuyo hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 hangi gruplar var ne şarkılar vvar vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 gruplarmı? metallica dışında varmı başka grup? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 trailerında judas priest falan vardı o yüzden şeettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2009 bi sürü vardı grup king diamond bilem vardı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dralnu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2009 http://www.guitarheronews.com/guitar-hero-metallica/guitar-hero-metallica-full-song-list/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S_burti Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2009 Cok basarılı olmus bence. Her şarkı için ayrı çekim yapmişlar. Jamesin ahzi hareketleri felam direkt şarkıya gore hareket editor. Eşimle bunu oynamaktan gidecegimiz yerlere geç kalıyoruz. İnsan zor birakiyor. Çalması da soylemesi de ayrı zevkli :D. Bu arada gerçekten zor. Normalde hardda calabiliyorum eski parcaları metallicada medium yetio çoğunda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Ek guitar verseler, hemen alirim bu fiyata :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 S_burti said: Cok basarılı olmus bence. Her şarkı için ayrı çekim yapmişlar. Jamesin ahzi hareketleri felam direkt şarkıya gore hareket editor. bütün guitar herolarda öyleydi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 abi her kurusuna deyiyor yeminle, 59 dolar verdim, 120 dolar olsa yine veririm boyle eglenceli bi oyun olamaz DA HARDDA ALL NIGHTMARE LONG CALICAM DIYE BILEK GITTI BILEK, DOKTORLUK HALE GELDI VE SU SEREFSIZE BAKIN YA http://www.youtube.com/watch?v=xixQ58d2K1M&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2009 Oyun baya zor. Uzun şarkılar ve genelde sonda hayvani sololara kadar bilek zaten ağrıyor, fail oluyorum. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 penth, o eleman, danny mi ne adi, en iyisi zaten. guinness rekorlar kitabina falan girdi. youtube'da through the fire and flame expert fc diye arat, guitarherophenom kullanicisinin videosunu bi izle. al hatta lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2009 Öküz diyorum bunlara başka bişi demiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar