Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Guitar Hero: Metallica

Öne çıkan mesajlar

• 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
ben siparisi verdim 29'unda play-asia'dan, 30'unda cıktı us versiyonu zaten, 1 haftaya falan gelir sanırım... bunda twin pedal olayı geliyormus diyorlar, hatta bazı yerlerde yanında free +1 pedalla satılıyormus sanırım...
Mesaj tarihi:
Kıydım paraya bugün elime geçiyor. Bütün gece oynarım artık.

Gerçi hala normalda 90%larda expertte 70%lerde dolanıyordum world tourda ama olsun
Mesaj tarihi:
çook iyi olmuş, rockband den sonra alışmak zaman alıyo biraz gerçi (gh baya daha geniş zaman aralığı bırakıyo nota başına rockband e göre, solo bölümleri ve hammer-on lar rb kadar belirgin değil vs) ama eğlenceli yine de.

ama beni en çok şaşırtan şey zorluk oldu, bi şarkıda normalda fail olacağım aklıma gelmezdi :(
Mesaj tarihi:
Abi metallica şarkıları zormuş yaaaaaaaa.

Normalda oynuyorum, one da fail oldum.

Bir de çabuk yoruluyorum ya uzun şarkılarda 5. dakikadan sonra ellerim başlıyor ağramaya falan : /
Mesaj tarihi:
Cok basarılı olmus bence. Her şarkı için ayrı çekim yapmişlar. Jamesin ahzi hareketleri felam direkt şarkıya gore hareket editor. Eşimle bunu oynamaktan gidecegimiz yerlere geç kalıyoruz. İnsan zor birakiyor. Çalması da soylemesi de ayrı zevkli :D. Bu arada gerçekten zor. Normalde hardda calabiliyorum eski parcaları metallicada medium yetio çoğunda :D
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
S_burti said:
Cok basarılı olmus bence. Her şarkı için ayrı çekim yapmişlar. Jamesin ahzi hareketleri felam direkt şarkıya gore hareket editor.

bütün guitar herolarda öyleydi zaten.
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
abi her kurusuna deyiyor yeminle, 59 dolar verdim, 120 dolar olsa yine veririm boyle eglenceli bi oyun olamaz

DA HARDDA ALL NIGHTMARE LONG CALICAM DIYE BILEK GITTI BILEK, DOKTORLUK HALE GELDI

VE SU SEREFSIZE BAKIN YA

http://www.youtube.com/watch?v=xixQ58d2K1M&feature=related
Mesaj tarihi:

penth, o eleman, danny mi ne adi, en iyisi zaten. guinness rekorlar kitabina falan girdi. youtube'da through the fire and flame expert fc diye arat, guitarherophenom kullanicisinin videosunu bi izle.
al hatta lol.

• Yeni Oluştur...