Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Yahu dün öyle eski cd'lerimi karıştırırken fallout 1 cd'mi buldum. Sabah yükledim bilgisayara. Akşama doğru bitirdim. Ah çok zevkliydi. Ama canım aşırı derecede FO2 çekiyor şu anda. Ama CD'mi kaybettim. Ya da hacılamış birileri. Çok acelesi yok, zaten ÖSS'den sonra oynicam. Zaten butün gün FO1 oynamaktan çalışamadım. Ama ayın 15. ne Fallout 2 CD'si bulmuş olmam lazım. Ayrıca FO2'den başka, BG1 de oynamak istiyorum. Çünkü BG1'in expansion'ını oynamamıştım hiç. Tales of the Swordcoast mıydı neydi? Baştan başlar, BG1, BG1 exp, BG2, BG2 exp diye giderim. Ne güzel olur. ÖSS'den sonra ilaç gibi gelir. Özetle: Aradığım CD'ler: - Fallout 2 - BG1 - BG1 Expansion - BG2 Expansion E-donkey'den bulamadım. Silmiş millet haliyle eski diye. Sharereactor'e falan baktım. Bu Kadıköy'deki Tılsım denen yerde var mıdır? Varsa adresi nedir? Ya da bana ödünç verebilecek var mıdır? CD Writer'ım var. Kopyalayabilirim. Ya da nerden alırım yahu? İstiyorum bu CD'leri. İmdaaak. İstanbul Kadıköy'deyim bu arada.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 bg2 expansion için kadıköyde Joy var oraya bak vardır orada hatta bg 1 lerde vardır büyük ihtimalle[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 E nerde bu joy?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 fo2 bende var veririmde ankaradayım :)[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 sanırım burada hepsini bulursun[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 ya biri joy u tarif etsin ben tam hatırlayamıyorum ben tarif edeyim de büyük ihtimalle yanlıştır : fen bilimleri dersanesinden (burger king in yan binası) yukarı caddeye doğru çıkarken sağda kalan bi sokak var oraya gir ilerle sol tarafta dükkan apartmanın önünde merdivenler var joy a çıkan zaten görürsün dükkanı belli eder kendini umarım doğru tarif etmişimdir[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 eyvallah acil fizboz yardım hattı :)[hline]Filled with pain A bruised and darknened soul Spare me from the Life that's full of misery Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 fizbanın haritaya güven olmaz, Abyss e falan çıkarsın hiç belli olmaz :D[hline][i]WoW - Swg - Do I really exist? - Begin - ea Sux[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 o dediğini sokak barlar sokağı oluyor yanlış anlamadıysam?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 benkazaadan çektim.. imesh dede vardır..[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 barlar sokağının bir paraleliymiş. aradığım 2 oyun da yoktu. fallout 1 ve fallout tactics varmış. bg2 ve bg2 exp varmış. yine de iyi oldu öğrendiğim joy'u. liste aldım eski oyunların, aradığım oyunlar vardı. kazaa'dan ben bulamadım arayınca, sen nasıl arattın lethe? fallout 2'den mi bahsediyosun bu arada?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 :) sevindim bulabildiğine ben kazaa da fallout 2 yi görmüştüm vaktinde ancak bence yurt dışı çıkışı düzelmeden ümitlenme[hline]Craven, 31 May 2003 10:16 tarihinde demiş ki: silin o balon u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 arcane asıl aradığm oyunları bulamadım ki uhu. full throttle, fate of atlantis gibi oyunlar varmış çok sevindim de. bana bg1 ve fo2 lazım. kazaa'da fo1 bir kişide var, fo2 kimse de. olsa da indiremesem gam yemicem. yok yok uhuhu.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Tılsım da da var..ben ordan alıyorum cdleri Bogadan yukarı çıkarken..Sol tarafta sanatkarlar sokagı var. Sokaka giriyosun,ilerde sagda bi sokak var,girmeyip devam sonra ilerde sagda gorursun zaten dukkanı...Sanatkarlar sokagında bi esnafa sorsan da gosterir zaten[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 ok bakarım tılsım'a, pazar açık mıdır?[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 evet açık Tılsım pazar günleri de[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 teşekkürler, bakcam yarın.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
black_rider Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 eger ankarada olsaydın maltepe pazarında bg1 f2 surusuyle var :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2003 valal ben çekti mfalluot 1 2 yi... tabiki fallout sersi BG yi nası çekiyim 5 cd :) uydu dayanmaz.. (sabırsızlık)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 black nerede var fallout 2 ? ben arıyorum bulamıyorum sırf tactics var.. tam olarak tarif edersen bana çok büyük iyilik yapmış olursun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 bugün 12.30'da gittim tılsım'a. kapalıydı. rahatça buldum yerini tarifiniz üzere. artık haftaiçi tekrar giderim, umarım bulurum aradıklarımı. bu arada biz senle görüşmüştük di mi bi ara? maltepe bi uo buluşması yapmıştık. eğer uo oynayan lethe sensen tabii.. gris peg arthon falan epey kalabalıktır. hatta burger'a mı mc'e mi öyle tiki bi mekana gitmiştik. :p[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Nasıl kapalıydı ya? Daha geçen pazar gittim ben..belki yemge falan gitmişlerdi o saatte bekleseydin biraz... Kusra bakma bu arada.[hline]Madalyam yok ama,para bende. Fizban bilmemne tarihinde demişki: lol yerim senin gitarist parmaklarını ben de basketçi parmagı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 bugün (pazartesi) saat 11 ve 12.30'da tekrar gittim tılsım'a. yine kapalıydı. sanırım geç açılıyor. eğer öyleyse pazar da açıktır muhtemelen, çünkü pazar da 12'e doğru gitmiştim. kapanmış olma ihtimali yoktur inşallah. neyse yarın daha geç saatte uğrarım.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ben izmirliyim yaw...[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 bugün saat 3 civarı gittim tılsım'a ve açıktı. tılsım'da aradığım her oyunu buldum. hatta fazlasıyla buldum. joy ve tılsım'dan toplam 10 cd aldım bugün. hepsi de çatır çatır çalışıyor. çok mutluyum. fallout 2 fallout tactics bg 1 ve bg1 expansion 'u aldım. woohoo.[hline]Pretty women makes us buy beer, Ugly women makes us drink beer. [Al Bundy] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar