Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout 2 ve Baldur's Gate 1 CD'si aranıyor

Mirage

Öne çıkan mesajlar

Yahu dün öyle eski cd'lerimi karıştırırken fallout 1 cd'mi buldum. Sabah yükledim bilgisayara. Akşama doğru bitirdim. Ah çok zevkliydi.

Ama canım aşırı derecede FO2 çekiyor şu anda. Ama CD'mi kaybettim. Ya da hacılamış birileri. Çok acelesi yok, zaten ÖSS'den sonra oynicam. Zaten butün gün FO1 oynamaktan çalışamadım.

Ama ayın 15. ne Fallout 2 CD'si bulmuş olmam lazım. Ayrıca FO2'den başka, BG1 de oynamak istiyorum.

Çünkü BG1'in expansion'ını oynamamıştım hiç. Tales of the Swordcoast mıydı neydi? Baştan başlar, BG1, BG1 exp, BG2, BG2 exp diye giderim. Ne güzel olur. ÖSS'den sonra ilaç gibi gelir.

Özetle: Aradığım CD'ler:
- Fallout 2
- BG1
- BG1 Expansion
- BG2 Expansion

E-donkey'den bulamadım. Silmiş millet haliyle eski diye. Sharereactor'e falan baktım. Bu Kadıköy'deki Tılsım denen yerde var mıdır? Varsa adresi nedir?

Ya da bana ödünç verebilecek var mıdır? CD Writer'ım var. Kopyalayabilirim. Ya da nerden alırım yahu? İstiyorum bu CD'leri. İmdaaak. İstanbul Kadıköy'deyim bu arada.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

ya biri joy u tarif etsin ben tam hatırlayamıyorum

ben tarif edeyim de büyük ihtimalle yanlıştır :
fen bilimleri dersanesinden (burger king in yan binası)
yukarı caddeye doğru çıkarken sağda kalan bi sokak var oraya gir ilerle sol tarafta dükkan
apartmanın önünde merdivenler var joy a çıkan zaten görürsün dükkanı belli eder kendini
umarım doğru tarif etmişimdir[hline]Filled with pain
A bruised and darknened soul
Spare me from the
Life that's full of misery
Sosyal ağlarda paylaş

barlar sokağının bir paraleliymiş. aradığım 2 oyun da yoktu.

fallout 1 ve fallout tactics varmış. bg2 ve bg2 exp varmış. yine de iyi oldu öğrendiğim joy'u. liste aldım eski oyunların, aradığım oyunlar vardı.

kazaa'dan ben bulamadım arayınca, sen nasıl arattın lethe? fallout 2'den mi bahsediyosun bu arada?[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

arcane asıl aradığm oyunları bulamadım ki uhu.

full throttle, fate of atlantis gibi oyunlar varmış çok sevindim de. bana bg1 ve fo2 lazım.

kazaa'da fo1 bir kişide var, fo2 kimse de. olsa da indiremesem gam yemicem. yok yok uhuhu.[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

Tılsım da da var..ben ordan alıyorum cdleri

Bogadan yukarı çıkarken..Sol tarafta sanatkarlar sokagı var.
Sokaka giriyosun,ilerde sagda bi sokak var,girmeyip devam sonra ilerde sagda
gorursun zaten dukkanı...Sanatkarlar sokagında bi esnafa sorsan da gosterir zaten[hline]Madalyam yok ama,para bende.
Fizban bilmemne tarihinde demişki:
lol yerim senin gitarist parmaklarını
ben de basketçi parmagı var
Sosyal ağlarda paylaş

bugün 12.30'da gittim tılsım'a. kapalıydı. rahatça buldum yerini tarifiniz üzere.

artık haftaiçi tekrar giderim, umarım bulurum aradıklarımı.

bu arada biz senle görüşmüştük di mi bi ara? maltepe bi uo buluşması yapmıştık. eğer uo oynayan lethe sensen tabii.. gris peg arthon falan epey kalabalıktır. hatta burger'a mı mc'e mi öyle tiki bi mekana gitmiştik. :p[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün (pazartesi) saat 11 ve 12.30'da tekrar gittim tılsım'a. yine kapalıydı.

sanırım geç açılıyor. eğer öyleyse pazar da açıktır muhtemelen, çünkü pazar da 12'e doğru gitmiştim.

kapanmış olma ihtimali yoktur inşallah. neyse yarın daha geç saatte uğrarım.[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün saat 3 civarı gittim tılsım'a ve açıktı.

tılsım'da aradığım her oyunu buldum. hatta fazlasıyla buldum. joy ve tılsım'dan toplam 10 cd aldım bugün. hepsi de çatır çatır çalışıyor. çok mutluyum.

fallout 2
fallout tactics
bg 1
ve bg1 expansion 'u aldım.

woohoo.[hline]Pretty women makes us buy beer,
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...