Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mutlu kaç kişi var?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Niye 2 gün üstüste mutluluk haram bana? Niye 2gün üstüste mutlu olamıyorum.Niye her mutlu olduğumun ertesi mutsuz olmam için bir sürü sebep çıkıyo off delircem artık ya harbi delircem YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mesaj tarihi:
Gayet mutluyum,elim ayağım sağlam,başımı sokabiliceğim bi evim var,biraz paramda var,daha Allah'tan belamımı istiyeyimki,dırdır edicek bi sevgilim bile yok,hatta paticik bile var,daha ne olsun.
Mesaj tarihi:
burtonesk said:
kalkınca kesip yiyecekler herhalde onu. böylece ailenin mutluluk katsayısı artacak.

bence bu kalkmış kahvaltı hazırlamış (arpa ekmeği ve çiğ yumurta var ama aile ne de olsa iyimser) masayı donatmış süslemiş falan (saman koymuş çiçek yokmuş) haydi kahvaltı hazııııır diye ötmeye geliyo. sonuçta tavuk bu erkenden uyancak. o kadar kişiye yumurta anca yetişir =/
Mesaj tarihi:
tavuk aslında psiko-sosyolojik aynı anda biyolojik ve anatomik deney yapıyo bunlar üstünde. şekil değiştirmiş sadece. ölünce cesetlerini çürümeye bırakıp kaçıcak çünkü üniversiteden atılmış ve kural/sınır tanımaz cibiliyetsiz bir bilim adamı kendisi. etik değerlere saygısı yok. vatan millet desen bilmez. iki kelime sure dua okumaz pis bi adam sonuç olarak.
Mesaj tarihi:
ha bir de bunların hepsi sanal gerçeklik içerisinde geçiyo. nöral deneyimleri verilere çeviren bir alet sayesinde tüm insanlığın imece usulü ile yapımında katkısının bulunduğu gerçek zamanlı simülasyon bu.
Mesaj tarihi:
DRaGoN_SLaYeR said:
h.sonu sınaw yapan bi üni. de okusaydım intahar ederdim.

valla cumartesi sabahlarımızı vizelere finallere ayırıyoruz :)
  • Yeni Oluştur...