burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kalkınca kesip yiyecekler herhalde onu. böylece ailenin mutluluk katsayısı artacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 aynen öyle:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hiç öyle bi yatağa giremedim. hep dışardan izleyen tavuk oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Niye 2 gün üstüste mutluluk haram bana? Niye 2gün üstüste mutlu olamıyorum.Niye her mutlu olduğumun ertesi mutsuz olmam için bir sürü sebep çıkıyo off delircem artık ya harbi delircem YETER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Gayet mutluyum,elim ayağım sağlam,başımı sokabiliceğim bi evim var,biraz paramda var,daha Allah'tan belamımı istiyeyimki,dırdır edicek bi sevgilim bile yok,hatta paticik bile var,daha ne olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ben mutluyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bende bende!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 herşeye rağmen,mutluyum 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 eisenheim said: yokum VE YOKUM DİYOR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 adamınbiri said: eisenheim said: yokum VE YOKUM DİYOR hacı adam 50 cent i getirdi.valla helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 burtonesk said: kalkınca kesip yiyecekler herhalde onu. böylece ailenin mutluluk katsayısı artacak. bence bu kalkmış kahvaltı hazırlamış (arpa ekmeği ve çiğ yumurta var ama aile ne de olsa iyimser) masayı donatmış süslemiş falan (saman koymuş çiçek yokmuş) haydi kahvaltı hazııııır diye ötmeye geliyo. sonuçta tavuk bu erkenden uyancak. o kadar kişiye yumurta anca yetişir =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ayrıcana aile uyumuyo orda aslında çiğ yumurta yemekten hepsi cırcır olmuş su kaybı ve böbrek yetmezliğinden gg olmak üzereler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 tavuk aslında psiko-sosyolojik aynı anda biyolojik ve anatomik deney yapıyo bunlar üstünde. şekil değiştirmiş sadece. ölünce cesetlerini çürümeye bırakıp kaçıcak çünkü üniversiteden atılmış ve kural/sınır tanımaz cibiliyetsiz bir bilim adamı kendisi. etik değerlere saygısı yok. vatan millet desen bilmez. iki kelime sure dua okumaz pis bi adam sonuç olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ha bir de bunların hepsi sanal gerçeklik içerisinde geçiyo. nöral deneyimleri verilere çeviren bir alet sayesinde tüm insanlığın imece usulü ile yapımında katkısının bulunduğu gerçek zamanlı simülasyon bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 tamam anladık, o tavuk sensin ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 hayır benim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 NO U Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yarın sınavım yok mutluyum saatlerce uyuyabilcem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taenaron Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Aynen hehe . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 h.sonu sınaw yapan bi üni. de okusaydım intahar ederdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
logcupasa Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 cok mutsuzum cok of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: h.sonu sınaw yapan bi üni. de okusaydım intahar ederdim. valla cumartesi sabahlarımızı vizelere finallere ayırıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Red said: DRaGoN_SLaYeR said: h.sonu sınaw yapan bi üni. de okusaydım intahar ederdim. valla cumartesi sabahlarımızı vizelere finallere ayırıyoruz :) /pat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 acayip mutsuzum (buraya nokta yerine kullanılan küfür) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar