555 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 anneme hediye alamadım.almak istiyorum,sevgi kabarcığı oldum.param yok,zaman yok =( neyse her yıl böyle oluyor.anneme hediye aldığım bi yıl olmadı.hatta çiçeğim fln bile yoq.bu yıl bi değişiklik atraksiyon olsun istiyorum geç kaldım ama. ne yapılabilir?çözüm warmı?[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Hediye almadıysan Gec kalmıssın yapıcagın sey gıt sabah erken kalk bi cicek al en iyisi sen Almak lazim...[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659
eagle_dnz Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 kaderimiz aynı kolay gelsin[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!!
Bonus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Anneme hediye almadım, abimin sevgilisi aldı, ne hayırsız evladım ya[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken)
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hiç üzülme paran yok ise git öp yeterli olacaktır.[signature][hline][b]Email:[email protected] Amor [b]Ultima Zone Editoru Exile Game Master Amor Amor a.k.a Pawliger Anet Exile
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 robot al robot. çelik al bi tane.:D[signature][hline]I am a vision, I am justice Never thought that I could love Living in shadows, faded existence It was never good enough The first Levie of Paticik
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben televızyon aladım mutfakta ızlesın dıye[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
555 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hava atıyor insanlar=([signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Eh atçaklar tabi onlar hediye almış ve senin hediyen yok yani kabullen bazı şeyleri.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor! su cocuk biskuvileri varya eti bebe hastayim bende seviyorum Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki: ben oğlancıyım tunca hadi Holy
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Bi mücevher firmasının reklamı var : -Aaa ne gerek var canım bi öpücük yeter... -Dese de inanmayın..![signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 hava atmak degıl annenın ne ıhtıyacı varsa babanla konus alın beraber yaratacı ol[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 OFFFFFFFFFF bu topiği açanı elini ayağını öpiim tamamen unutmuşum.sakata gelioduk az kalsın of of of sağolun varolun paticik hayat kurtarır...[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ben kıbrısta okudugum ıcın annem izmirde yanlız ve ancak telefonla haberlesebılıyoruz.Kendısıne elden bır hedıye vermem ımkansız gormem bıle ımkansız,gidin opun yeterlı olucaktır..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Daesu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ben anne olsam cocuklarım hatırlasa yeter yani hediye istemem.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..." Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
gellidus Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 2 tane mumluğun ortasına çerceveden olan bir set aldım. Ev zaten kilise gibiydi benimde bir katkım olsun dedim
555 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 aslında ona onu ne kadar sevdiğimi anlatmak istiyorum(off gazım işte yaw=)[signature][hline]Life won't be both hell and bliss, Or it can be nothing at all TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 pek hayırlı evlat Lege'den dersler; ders1: onun için önemi-anlamı olan resimlerden bir albüm hazırlayın. Mümkünse albüm kapağı kalpli falan birşey olsun.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all
Myrto Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Harbiden çakıomus vala!.. :D[signature][hline]CoMinG SoOn?!:-o
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 haha orfilame temsilcisi olmanın iyi yanları 1- etrafındakileri bir hediye telaşı alır ve akıllarına ilk önce sen gelirsin (karlı iş) 2- yaptığım satış kotasından bana anneminm sevdiği parfüm hediye gelir üstüne de cilt bakım seti koyarsın süper bir hediye olur[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
edi Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bu zamana kadar annene birsey alamadiysan cozumler: 1) yarin sabah erken kalkip cicek al 2) sabah guzel kahvaltisi hazir olsun kalktiginda 3) onu ne kadar sevdigini anlatmak istiyorsan yazmayi dene, yada bir kart falan yap[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Faust Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 valla bende aynı durumdayım. cafe sahibiyle aklımıza parlak fikirler geldi. cafenin oradaki yeşillikte bi sürü gül vardı. bu gece operasyon yaptık yeteri kadar kestik aldık :p iyide oldu. :)[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır. ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı. necr0potence. (01:11 AM) : listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 said: Llama, 09 Mayıs 2004 00:04 tarihinde demiş ki: ben televızyon aladım mutfakta ızlesın dıye hayırlı evlat gorun :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Zagg Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Elini Öpmek Ve Bir çiçek götürmek yeterli olucaktır bence yani az ama hiç yoktan iydir "ben öle yaptım"[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
kingpin Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 bazen bir öpücük bin hediyeye bedeldir..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan Müslüm Gürses: Yumurtaya can veren Allah'ım yeşil biberi nasıl yarattın ?
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Zira öpüp uyandırdım kendilerini, sevgi dolu annem benim. - Anneler günün kutlu olsun *mujx*. - Ay canım, bidibidibidibidi.[signature][hline]Bıdı?
Öne çıkan mesajlar