Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

anneler günü yardımı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
anneme hediye alamadım.almak istiyorum,sevgi kabarcığı oldum.param yok,zaman yok =(
neyse her yıl böyle oluyor.anneme hediye aldığım bi yıl olmadı.hatta çiçeğim fln bile yoq.bu yıl bi değişiklik atraksiyon olsun istiyorum geç kaldım ama.
ne yapılabilir?çözüm warmı?[signature][hline]Life won't be both hell and bliss,
Or it can be nothing at all
TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL
Mesaj tarihi:
Hediye almadıysan Gec kalmıssın yapıcagın sey gıt sabah erken kalk bi cicek al en iyisi sen Almak lazim...[signature][hline]Godfather Of Speed

Icq=101549659
Mesaj tarihi:
robot al robot. çelik al bi tane.:D[signature][hline]I am a vision, I am justice
Never thought that I could love
Living in shadows, faded existence
It was never good enough

The first Levie of Paticik

Mesaj tarihi:
ben televızyon aladım mutfakta ızlesın dıye[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
hava atıyor insanlar=([signature][hline]Life won't be both hell and bliss,
TEŞHİRCİ TIKKY TUĞÇEGÜL
Mesaj tarihi:
Eh atçaklar tabi onlar hediye almış ve senin hediyen yok yani kabullen bazı şeyleri.[signature][hline]Dynamick'ten bombalar ve Azmodai'de katılıyor!
su cocuk biskuvileri varya eti bebe
hastayim
bende seviyorum
Antimodes 15 şubat 2004 Pazar Saat 04:21'de Irc'de demiş ki:
ben oğlancıyım
tunca hadi
Holy

Mesaj tarihi:
Bi mücevher firmasının reklamı var :
-Aaa ne gerek var canım bi öpücük yeter...
-Dese de inanmayın..![signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
hava atmak degıl annenın ne ıhtıyacı varsa babanla konus alın beraber yaratacı ol[signature][hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Bir Ülkede Küçük İnsanların Gölgeleri Büyüyorsa,O Ülkenin Güneşi Batıyor Demektir...
Mesaj tarihi:
Ben kıbrısta okudugum ıcın annem izmirde yanlız ve ancak telefonla haberlesebılıyoruz.Kendısıne elden bır hedıye vermem ımkansız gormem bıle ımkansız,gidin opun yeterlı olucaktır..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
aslında ona onu ne kadar sevdiğimi anlatmak istiyorum(off gazım işte yaw=)[signature][hline]Life won't be both hell and bliss,
TEŞHİRCİ TİKKY TUĞÇEGÜL
Mesaj tarihi:
haha orfilame temsilcisi olmanın iyi yanları
1- etrafındakileri bir hediye telaşı alır ve akıllarına ilk önce sen gelirsin (karlı iş)
2- yaptığım satış kotasından bana anneminm sevdiği parfüm hediye gelir üstüne de cilt bakım seti koyarsın süper bir hediye olur[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Mesaj tarihi:
bu zamana kadar annene birsey alamadiysan cozumler:
1) yarin sabah erken kalkip cicek al
2) sabah guzel kahvaltisi hazir olsun kalktiginda
3) onu ne kadar sevdigini anlatmak istiyorsan yazmayi dene, yada bir kart falan yap[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
valla bende aynı durumdayım.
cafe sahibiyle aklımıza parlak fikirler geldi.
cafenin oradaki yeşillikte bi sürü gül vardı.
bu gece operasyon yaptık yeteri kadar kestik aldık :p
iyide oldu. :)[signature][hline]Noir UO Shard açılmıştır.
ajdarın mp3'ünü yolladığım şansız brezilyalı arkadaşımız ve 10 saniye sonraki cevabı.

necr0potence. (01:11 AM) :
listening to new's song... WTF IS AJDAR?!?!?!? IT SUX
Mesaj tarihi:
said:
Llama, 09 Mayıs 2004 00:04 tarihinde demiş ki:
ben televızyon aladım mutfakta ızlesın dıye

hayırlı evlat gorun :)[signature][hline][b]never ask me systematic questions all you do is talk I am coming at you full speed walk on the sidewalk. I will smack your motherfucken face this is not a fucken race so don´t make me chase and place you in space and erase. Cut that fricken noise I sit on the white section with the black voice you don´t have a choice my rap destroys.
Mesaj tarihi:
Elini Öpmek Ve Bir çiçek götürmek yeterli olucaktır bence yani az ama hiç yoktan iydir "ben öle yaptım"[signature][hline]«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»
  • Yeni Oluştur...