Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TSL : Konyaspor - Fenerbahçe 19.12.2008 @ 20.00

PZero

Öne çıkan mesajlar

Yine ne varsa Beşiktaşta var.. Geçen sene Bursaspor - Beşiktaş maçından sonra hatırlarsanız egemen, serdar özkana tokat atmıştı. Bu maçtan sonra egemen disiplin kuruluna sevk edildi fakat Sinan Engin'in de isteğiyle Serdar kurula gidip tahrik ettim ondan tokat attı diye ifade vermişti ve Egemen ceza almamıştı. Bence bu tip davranışları yapmak çok zor , yani el ile attığın bir golden sonra ben elle attım golü demek herkesin yapıcağı iş değil. Şöyle de bi durum var serdar özkan'ın bu davranışı basında hiç konuşulmadı , hiç üstüne gidilmedi bence gayet fair playlik güzel bir davranıştı neyse.
Sosyal ağlarda paylaş

Baggio said:
Ayıp olmuş, keşke olmasaymış. Bildiğin elle gol yine. Deivid'in verilmeyen golünde demiştim, "keşke futbol öyle bir hale gelse ki kaleci verilmediğini görünce topu kendi soksa" diye, keşke Önder de gidip "hocam elle attım ne golü çüş" diyebilse. Olmuyor ve olmayacak tabii.

Baros olayı sadece GS'lilerden ağlama hakkını alan birşey olmalı, diğer takımlara elle gol atma özgürlüğü veren birşey değil. "Baros da attı, Deivid'in golü verilmedi" gibi savunmalar yapacağınıza hiç mesaj atmayın daha iyi, boşuna küçük düşürüyorsunuz takımımızı. O mantıkla gidersek Baros'unkini bize de verdiler, bir ara da girmeyen topumuzu gol saysınlar Deivid'inkini kapatalım o zaman, süper.

Ayakta alkışlıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sonuçta, önder o kadar yakın mesafeden, o kadar kısa sürede nasıl kasıtlı olarak elle oynamış olabilir ben onu merak ediyorum.

topun kaleciden ne yöne doğru döneceği (veya kaleciden dönüp dönmeyeceği) ancak yavaş çekimde belli oluyor, normal gözle izlendiğinde zaten topun gidişini seçme şansımız yok. önder kendini kalecinin önüne atıyor, kaleciden dönen top da çarpıp giriyor.

adam resmen topu ağlarda gördü, kaleciden ne zaman döndü de ne zaman kendine çarptı da girdi farkında bile değil...
Sosyal ağlarda paylaş

zokarto said:
sonuçta, önder o kadar yakın mesafeden, o kadar kısa sürede nasıl kasıtlı olarak elle oynamış olabilir ben onu merak ediyorum.

topun kaleciden ne yöne doğru döneceği (veya kaleciden dönüp dönmeyeceği) ancak yavaş çekimde belli oluyor, normal gözle izlendiğinde zaten topun gidişini seçme şansımız yok. önder kendini kalecinin önüne atıyor, kaleciden dönen top da çarpıp giriyor.

adam resmen topu ağlarda gördü, kaleciden ne zaman döndü de ne zaman kendine çarptı da girdi farkında bile değil...

Bu düşünceye göre herkes her şartta Maximum Kart reklamı gibi gezip "çarpma abi ne yapalım, ekmek parası" diyebilir ama. Niyet önemli orda, hava topuna o elle kolla çıkarsan "çarpar lan belki" peşindesindir diye elle oynamayı vermeli hakem.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...