suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Yine ne varsa Beşiktaşta var.. Geçen sene Bursaspor - Beşiktaş maçından sonra hatırlarsanız egemen, serdar özkana tokat atmıştı. Bu maçtan sonra egemen disiplin kuruluna sevk edildi fakat Sinan Engin'in de isteğiyle Serdar kurula gidip tahrik ettim ondan tokat attı diye ifade vermişti ve Egemen ceza almamıştı. Bence bu tip davranışları yapmak çok zor , yani el ile attığın bir golden sonra ben elle attım golü demek herkesin yapıcağı iş değil. Şöyle de bi durum var serdar özkan'ın bu davranışı basında hiç konuşulmadı , hiç üstüne gidilmedi bence gayet fair playlik güzel bir davranıştı neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ama aynı beşiktaş maçta rakibine yumruk atıp ceza almayan tello yu cezalandırmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Aynı Beşiktaş en formda zamanında taraftarın sevgilisi Nouma'yı şortunun içine elini soktu diye kadro dışı da bıraktı ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 kendi kadro dışı bırakmasa federasyon bırakıyordu zaten... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Saçmalık , kimse kimseyi o sebepten kadro dışı bırakamaz. Kurallar açık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nouma olayı ise federasyon ceza vermişti noumaya bjk da yolladı işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 evet abi 5 veya 6 ay vermişti ceza yuh ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Baggio said: Ayıp olmuş, keşke olmasaymış. Bildiğin elle gol yine. Deivid'in verilmeyen golünde demiştim, "keşke futbol öyle bir hale gelse ki kaleci verilmediğini görünce topu kendi soksa" diye, keşke Önder de gidip "hocam elle attım ne golü çüş" diyebilse. Olmuyor ve olmayacak tabii. Baros olayı sadece GS'lilerden ağlama hakkını alan birşey olmalı, diğer takımlara elle gol atma özgürlüğü veren birşey değil. "Baros da attı, Deivid'in golü verilmedi" gibi savunmalar yapacağınıza hiç mesaj atmayın daha iyi, boşuna küçük düşürüyorsunuz takımımızı. O mantıkla gidersek Baros'unkini bize de verdiler, bir ara da girmeyen topumuzu gol saysınlar Deivid'inkini kapatalım o zaman, süper. Ayakta alkışlıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ss or didn't happen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 sonuçta, önder o kadar yakın mesafeden, o kadar kısa sürede nasıl kasıtlı olarak elle oynamış olabilir ben onu merak ediyorum. topun kaleciden ne yöne doğru döneceği (veya kaleciden dönüp dönmeyeceği) ancak yavaş çekimde belli oluyor, normal gözle izlendiğinde zaten topun gidişini seçme şansımız yok. önder kendini kalecinin önüne atıyor, kaleciden dönen top da çarpıp giriyor. adam resmen topu ağlarda gördü, kaleciden ne zaman döndü de ne zaman kendine çarptı da girdi farkında bile değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 orda topa o şekil çıkarsan eller açılmış şekilde, hakemin el vermesi gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 zaten kasıtlı elle oynamıyor ama ellerini açarak şansını deniyor topta çarpıyor yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nasıl yendik ama ahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Deivid'in çizgiyi 70 cm. geçen şutu, Volkan'ın içerden çıkardığı top, Süleyman Abay'ın yanlış futbolcuyu oyundan atması, Tello'nun 'çizgiyi geçmedi' denen şık korner golü, Baros'un elinin yardımıyla fileleeri havalandırması... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 baros elle oynadıgı tum posizyonlarda yakalandı diye hatırlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 zokarto said: sonuçta, önder o kadar yakın mesafeden, o kadar kısa sürede nasıl kasıtlı olarak elle oynamış olabilir ben onu merak ediyorum. topun kaleciden ne yöne doğru döneceği (veya kaleciden dönüp dönmeyeceği) ancak yavaş çekimde belli oluyor, normal gözle izlendiğinde zaten topun gidişini seçme şansımız yok. önder kendini kalecinin önüne atıyor, kaleciden dönen top da çarpıp giriyor. adam resmen topu ağlarda gördü, kaleciden ne zaman döndü de ne zaman kendine çarptı da girdi farkında bile değil... Bu düşünceye göre herkes her şartta Maximum Kart reklamı gibi gezip "çarpma abi ne yapalım, ekmek parası" diyebilir ama. Niyet önemli orda, hava topuna o elle kolla çıkarsan "çarpar lan belki" peşindesindir diye elle oynamayı vermeli hakem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar