Sam Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 8, 2009 bane of chaos ile birleştik, üyelerimiz hildegarde'a whisper ya da mail atarlarsa onlara da davet atacağım. p.s: sayfayı güncellemeden mesaj atmayın diye editlemiyorum, ibret olsun.
darkmerlin Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 şuanda guilde alım devam ediyormu oraya gelmek istiyoruz
Sam Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 10, 2009 guild birleştirdiğimizden beri birdenbire talep arttı ilginç bir şekilde. (:P) valla yeni guild artık bizim kendi yönetimimizde değil birleşmede küçük ortak olduğumuz için, bane of chaos düşük rank karakter kabul ediyor mu emin değilim doğrusu. sormam lazım, ancak kabul ederlerse bile guild chat ve ventrilo'nun ingilizce olduğunu belirteyim. bunlar size uygunsa sorarım.
Dwinz Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 Mesaj tarihi: Mart 11, 2009 bayadır ara verdiğimden beri değişmiş vallahi açıkta kalmışız :P neyse bu aralar tekrar gelmeyi planlıyorum umarım bulurum sizi.
OrcusTR Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 bane of chaos'la birleştiğimizden beri pek Türk göremiyorum?
Sam Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 17, 2009 benim nisan'da sınavlar var, önümüzdeki 2-3 hafta için ara verdim. sadece arasıra crypts'de chest'i düşürmek için girerim tahminimce. geri kalan arkadaşları bilemiyorum. eğer girmek isteyen olursa dediğim gibi mail atsınlar, beni friend list'e eklesinler, online görünce whisper atsınlar.
arcane Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Mesaj tarihi: Mart 18, 2009 Bu aralar zaman sorunum var ama buna rağmen giriyorum, inaktif değilim. 200 apothecary / 200 cultivation hizmetinizde. Bu arada geçen gün aramızdan birine tradeskills alma boşver falan demiştim ama öyle değilmiş, 1.2 ile cultivation pek bir hoş olmuş :)
kharan Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Mesaj tarihi: Mart 22, 2009 Selamlar. Ya ben haber veremedim kimseye :S Bu aralar mali krizde olduğumdan dolayı (ki evden oynamadığımı hatırlatırım) Oyuna girme olasılığım olamadı. Mali açıdan kendimi düzeltir düzeltmez devam ediyorum. haberiniz olsun.
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Epeydir WP altımla girmiyordum, guild masterlık epey el değiştirmiş eheh. Şimdi rosterda gördüm ki eskilerden tekrar online olan olmuş. Vertold ile Qui eğer bana veya Hildegarde'a ulaşırsanız sizi bulunduğumuz guilde davet edebiliriz, haberiniz olsun.
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2009 Vallaha bravo iyi takip ediyorsun :) K8P destro berbat vaziyette olunca yine arayışlara girdim. Oyuna girince mesaj atarım.
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 guild duruyomu, 2 gündür who çekiyorum gözükmüyo kimse
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Ahaha abi sen Comeback Kings'e mi who çekiyordun? Ben de diyorum nasıl online olmaz... Bıraktık Türk guildi falan aylar oldu. Yabancı guilde girdik. CK Teknik olarak duruyor gerçi, disband etmedik.
sardius Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Sparkcaster said: guild duruyomu, 2 gündür who çekiyorum gözükmüyo kimse senin ne işin var nornda bakim hım?
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 boş zonelarda bo dönmece oynamaktan sıkıldım, bide destronun olmaması sürekli ağlayıp bırakması da var
Jaruza Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2009 valla ya K8P ye transfer açılsada bizde artık yolumuza baksak geçsek başka servera fln destronun has elemanları bırakmış zaten keyfi kacmış serverın sanırım
Öne çıkan mesajlar