Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Comeback Kings - Order - Karak-Norn

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bane of chaos ile birleştik, üyelerimiz hildegarde'a whisper ya da mail atarlarsa onlara da davet atacağım.

p.s: sayfayı güncellemeden mesaj atmayın diye editlemiyorum, ibret olsun.
Mesaj tarihi:
guild birleştirdiğimizden beri birdenbire talep arttı ilginç bir şekilde. (:P)

valla yeni guild artık bizim kendi yönetimimizde değil birleşmede küçük ortak olduğumuz için, bane of chaos düşük rank karakter kabul ediyor mu emin değilim doğrusu. sormam lazım, ancak kabul ederlerse bile guild chat ve ventrilo'nun ingilizce olduğunu belirteyim. bunlar size uygunsa sorarım.
Mesaj tarihi:
benim nisan'da sınavlar var, önümüzdeki 2-3 hafta için ara verdim. sadece arasıra crypts'de chest'i düşürmek için girerim tahminimce. geri kalan arkadaşları bilemiyorum.

eğer girmek isteyen olursa dediğim gibi mail atsınlar, beni friend list'e eklesinler, online görünce whisper atsınlar.
Mesaj tarihi:
Bu aralar zaman sorunum var ama buna rağmen giriyorum, inaktif değilim.

200 apothecary / 200 cultivation hizmetinizde. Bu arada geçen gün aramızdan birine tradeskills alma boşver falan demiştim ama öyle değilmiş, 1.2 ile cultivation pek bir hoş olmuş :)
Mesaj tarihi:
Selamlar. Ya ben haber veremedim kimseye :S
Bu aralar mali krizde olduğumdan dolayı (ki evden oynamadığımı hatırlatırım) Oyuna girme olasılığım olamadı. Mali açıdan kendimi düzeltir düzeltmez devam ediyorum. haberiniz olsun.
  • 4 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Epeydir WP altımla girmiyordum, guild masterlık epey el değiştirmiş eheh.

Şimdi rosterda gördüm ki eskilerden tekrar online olan olmuş. Vertold ile Qui eğer bana veya Hildegarde'a ulaşırsanız sizi bulunduğumuz guilde davet edebiliriz, haberiniz olsun.
Mesaj tarihi:
Ahaha abi sen Comeback Kings'e mi who çekiyordun? Ben de diyorum nasıl online olmaz...

Bıraktık Türk guildi falan aylar oldu. Yabancı guilde girdik.

CK Teknik olarak duruyor gerçi, disband etmedik.
Mesaj tarihi:
valla ya K8P ye transfer açılsada bizde artık yolumuza baksak geçsek başka servera fln destronun has elemanları bırakmış zaten keyfi kacmış serverın sanırım
  • Yeni Oluştur...