Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 koyu tenli de soğuk iklimdekiler açık tenli.. yani mantıken ısıyı tutmak-kaybetmek için tam tersi olması gerekmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 güneşin yakıcılığından sanırım,sıcak iklimli yerde güneş daha yakıcı olduğu için teni bronzlaştırıo, soğuk bölgedede tam tersi heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 güneş ışınları daha dik açılı girdiği için atmosfere buralarda, uv ışınları vs. gibi zararlı ışınlar daha fazla geri yansımadan yere ulaşıyor. Bu yüzden oralarda yaşayan insanlar bu şekilde evrilmiş zaten... ısı koruma amaçlı değil de zararlı ışınlardan korunma amaçlı yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 iyi de koyu renk daha çok ışın soğurmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 o dediğiniz tekstil için öyle, insan teni için değil. çok açık tenlilerin yazın neden güneşin altında fazla kalamadıklarını veya kaldıklarında çektikleri ızdırabı düşünün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Cilt renginin amacı ışığı soğurarak ısıyı tutmak değil. Beyaz insanlarda cilt kanseri sıklığı, siyah ırka göre daha fazla. Yani güneş ışığının bol olduğu yerlerde siyah olmak iyi. Vücudun ısı üretme mekanizmaları daha farklı. Bunun için deri rengini kullanmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 aynen, doğrulamak haddime değil ama... beyaz tenli insanlar sıcak iklimlerde zorlanırlar, ölürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2008 abi naptin ya ölürler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ben misal daha sicak iklime gidiyorum bazen, izmir olsun, antalya olsun, cok zorlaniyorum. ama ordaki kavruk amcalar hic rahatsiz degil sanirsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 bembeyazım ama soğuk gerbertirkene sıcaktan hiç etkilenenmemç adam gibi terlemem bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 ben ruslardan memnunum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Beyaz insanlar güneşten yanınca acıdan ölebilir kızarırlar.Koyular kararır ve öyle çok bi acı olmaz. Peki ben niye böyle birşey dedim????? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funq Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 deriye rengi veren pigmentlerin iklim sebebiyle geçirdiği değişimin nesilden nesile aktarılmasıyla oluyo o iş bence. bilmeden böyle yorumlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Peki deri rengiyle penis buyuklugu arasindaki baglantiyi kim acikliacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sıcak ya.. sünüyo işte. mesela sen gidiyorsun afrika bi bakıyorsun sıcaktan sünmüş.. ama kuzeye gidiyorsun soğuktan bu sefer çekiyor, ufalıyor.. tabii bunu evde de deneyebilirsiniz. mesela; http://www.youtube.com/watch?v=1cUNNKzj_Nc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ardelen Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 sünme kelimesini bilime kazandırdığın için ne kadar teşekkür etsek az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2008 önemli deil.. http://www.youtube.com/watch?v=ysEHVhliosw&feature=related ahuahuahuah! "Like a frightened turtle!!!" zahuhzauhauza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 25, 2008 funq said: deriye rengi veren pigmentlerin iklim sebebiyle geçirdiği değişimin nesilden nesile aktarılmasıyla oluyo o iş bence. bilmeden böyle yorumlarım Yaşam boyu vücut genlerinde olan değişimler yeni nesle aktarılmaz. Sadece üreme organlarındaki değişimler aktarılır. Onlarda sıkı sıkı korunurlar zaten. Sıcak bir bölgedeki türün zamanla esmerleşmesi doğal seleksiyon ile olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2008 güneş abi yakar adamı... göçükken böyle cıbıldak cıbıldak kosustururdum günes altında sonra sırtım pert tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Kimileri evrim , kimileri yaratılış teorisi dediği hadise. netliği yok bildiğim kadarıyla bunun ama ben şey söylicem . renk analizi dersi alıyorum , siyah renk evet ışığı soğurur yani ondan kaçış yok , vücudunda ısı mekanizması ona göre farklı olabilir .tabi bu kadar hassas şeyler de zamanla evrimleşir falan yok "güçlü olan kazansın fight" mantığına tamamen uzak olduğumu söylemeliyim . o fikirde olan bilim adamları da var onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 bende sunu merak ediyorum neden sıcak iklim insanları daha kısaboylu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 abi eşek kadar araplarda var bilmiyorum da öyle bir genelleme yapabilir miyiz ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2009 Din nasil acikliyor bu irk farkliliklarini ben de onu merak ediyorum. Hic degismeden kalmistir deniyor cunku tum varliklar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar