adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 aldım. ama ne işime yarıycak şimdi bu araba yok barlara girerken sorun yok bana arabasını vericek kimse yok ehliyeti ben ne yapiyim şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kimliğin yerine taşıi kimlik çok büyük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 SUS LAN bi topiğini daha tröllemeye geldim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kaptır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 @pogodi kışt lahn kışt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 araba kiralarsın mahalleden arkadaşlarla şekil yaparsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 benim pek araba merakım yok valla bizimkiler zorladı geç olmadan al falan dediler tamam dedim aldım:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kamyon ehliyeti al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bende 27sinde sınava giricem peh babam arabayı yalnız vermez yanındayken verir bu sefer içkiden mahrum kalırım ki araba kullanma merakım benimde pek yok bu ne ya ehliyet bana zarar vercek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ehliyetini kaptıran arkadaşlarına kirala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 elbet bi gün işine yarar genç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 araba istedinde vermedik mi olm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Uçağa binerken kafa kağıdı yerine gosterirsin, daha karizmatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Cüzdanın içindeki o görünen saydam yere koyarsın ehliyeti polis yolda çevirip kimlik sorduğunda sivil polis ayağına yatıp 'buyur aslanım' der, cüzdanı hızlı bi şekilde açar kapatırsın... Tabi bunu niye yapasın? Hem polis milyon tane gördüğü ehliyeti görünce tanımayacak mı? Saçmaladınız iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 adamınbiri said: aldım. ama ne işime yarıycak şimdi bu araba yok barlara girerken sorun yok bana arabasını vericek kimse yok ehliyeti ben ne yapiyim şimdi? adamınbiri said: benim pek araba merakım yok valla bizimkiler zorladı geç olmadan al falan dediler tamam dedim aldım:D ahuaaha aynı durumdayız yaw :D bende pazartesi alıcamda ne araba war ne de kullanmak istiorm ztn annemin zoruyla aldım bende :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Voys said: araba istedinde vermedik mi olm audi kullanamam olm çok hızlı o :D 100le kalkış yapıyosun beni aşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 oha be özel şöförün olsa benim kadar cefanı çekmezdi ayıp lan sanki arabaya ihtiyacın var heryere birlikte gidiyoruz ben olmayıncada arabası olan birini buluyosun zaten:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 siz olayları birbirine karıştırdınız amir bey:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar