sys64738 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ya buraya sorayım dedim konu dışına falan değil , merak ediyorum kanyak nedir, nasıl birşeydir, güzelmidir? çikolata ile karıştırıldımı iyi gider diye okudum,çikolata şurubu ile karıştırısak nasıl olur deneyen varmı? başka ne ile iyi olur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 pekmezle öksürüğe iyi gelir bi de dağda kayarken içersin içini ısıtır başka bi işe yaramaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 neyini merak ettin ki kanyağın? hayvan gibi ısıtır içini işte bi de güzel çarpar öyle alayım lakır lakır içeyim diyemezsin başka şeyler gibi. çikolata şurubuyla içersen de kusma ihtimalin yüksek benim o şuruba garezim var midem kaldırmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kanyak montumun iç cebinde olan bişey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sys64738 Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 hmm, anladığım kadarıyla öyle içki olarak olsun diye içilen birşey değil, damıtılmış şarap falan diye okuyunca o tarz bişi bekliyodum, daha cok ısınmak için içiliyo demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kahveyle iyi gider. Okulda takılırken içerdik eskiden =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Becherovka > kanyak, ic isitma konusunda ozellikle, tad olarak da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 tadı viski'ye benziyor. hatta kalitesiz bi viski tadında. içtiğinde yüksek alkolü hissediosun dilinde boğazında heryerinde. sonra o his git gide ısınıyor yakmaya başlıyor içini. kanyak budur. tutup öyle abuk subuk şeylerle karıştırırsan ne içtiğinin tanıdını alırsın ne de miğden kaldırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kickapoo Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Kahve + Kanyak (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bi arkadaş okula getirmişti 2 yudum aldım sınavdan önce vitamin niyetine yok arkadaş verem etti sınavı sıcaktan gevşedim iyice yayıldım kaldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yazın bira, kışın kanyak içilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben de çok merak ederim. hiç içmedim. st bernardlar karda mahsur kalanlara falan içiriyolar çizgi filmlerde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Oha ya ekşi sözlükte bu başlığa bakıyordum, güncel başlıklarda önüme fırladı resmen. İlahi bi mesaj olmalı. Bildiğimiz tekel bayiilerinde bulabiliyor muyuz kanyak= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bulursun heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Büyük bütün tekel bayilerinde olur. En son 15 lira civarındaydı adını hatırlayamadığım klasik kanyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 en gereksiz içkilerden.. baba, hatta dede içkisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Laraken said: YTL 9.90 bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İşte bu Laraken. Off canım çekti :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 kanyakla konyak arasındaki farkı bılmeyenlere, konyak adı fransadaydı sanırım tescilli isim oldugu ıcın, bizim tekel kanyak adıyla kullanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 pekaziz said: İşte bu Laraken. Off canım çekti :P hazırlıktayken kışın buz gibi havada servisi kaçırmıştık. kar da lapa modunda olunca beklerken kanyak içelim dedik aldık bundan işte. ulan çarptı sırıta sırıta okula gittim yeminle sora. garip bi kafası var bu meretin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Küçüklüğümden beri çizgi filmlerde st. bernard cinsi köpeklerin karlı bi ortamda soğuktan donan adama içinin ısınması ve onu kurtarmak için boynunda matara gibi şeyin içinde getirdiği sıvıya kanyak(konyak) denir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kanyak + soguk kola + cikolata Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 kola + cikolata yı çıkar, olayı bu kanyağın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2008 of ulan 5 oldu kaynak diye okuyup giriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar