Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Ya nefret ediyorum salak gibi ventrilo kullandım oyun için sonuç ne oldu şuanda kota sınırına geldim bile ki daha 12 gün var aileme neti açtırmaya zor ikna ettim ki bi fatura 33 ytl geldi die çok taklıyosuna çıkmıştı adım 4ytl farktan dolayı şimdi 12-13 gün var kim bilir kaç gb geçicek ailemde netimi öss zamanı diyerekten kesicek :( Neti sınırsız olan arkadaşlar siz siz olun onun değerini bilin insan kaybettiğinde anlıyor onun hayatında ne kadar önemli bi yeri olduğunu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 12-13 gün nete girme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Olmuyo bağımlılık bide Online oyun oynayınca hiç bi şekilde bırakamıyosun tek tesellim bu yılbaşından önceki 2 doğum günü partisi ve + 2 cumartesini dışarda geçirmem onun dışında hep evde olucam :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kotasız internet herzaman iyidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Evet ama işte öss zamanı ailenin 3.sene olmasından dolayı yaptığı baskı eklenince sonuç bu oluyo ben vericem sınırsız yapayım desemde dinletemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ilk senemde girdim üniye 19 yaşında 2. sınıfta olmak çok garip bi duygu yani bizim okul için öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 ben 19da inş giricem.Geçen sene 3 puanla kaçırma duygusunu 1senenin 2 soruyla gitme duygusunu yaşadım... yaşamalıydın yaşamamışsın güzel bi duygu hay ben bu sistemin die başlayan bir sürü güzel cümle kuruyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Dartanian said: Evet ama işte öss zamanı ailenin 3.sene olmasından dolayı yaptığı baskı eklenince sonuç bu oluyo ben vericem sınırsız yapayım desemde dinletemiyorum :S bence neti tamamen kapattırman senin yararına olacaktır.ama diyosan ki ben dersimi çalışıyorum net engel diğil ozmn tepe tepe kullan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 oyun oynama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 boşver olm 2012 de ölcez hepimiz zaten kasma git hayatını yaşa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 eet orhan 2012 de yok olcak o zippolar o yüzden değer kaybediyo hadi 35den satıver hı? hı? hadi -.o hadi abisi şşş sat la hadi la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 hacı adam haklı.elinde patlayacak mallar :D sat kurtul.. ... @overseer hacı komisyonumu isterim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 birini sana versem bile kâr ediyorum geri kalan 3 zippodan al senin olsun. aa tüh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 kapattır abi neti manyakmısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Açıkçası evet kapattırmam lazım haklısınız bakalım işte şimdi zaten geçince kapanır byük ihtimal kapanırsa kazanırım o da büüyk ihtimal :P Edit: :P bu arada kapanıyo zaten bu ay açtırmıcam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 yüzüme söyleyin yiyosa?!?!! 50ytl'ye alsanıza:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
InneR_ChaoS Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bi dakka oyun oynayinca kotadan gidiyo mu fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 İnternete internet demem sınırsız olmadıkça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adamınbiri said: ilk senemde girdim üniye 19 yaşında 2. sınıfta olmak çok garip bi duygu yani bizim okul için öyle 18 yaşımda 2. seneyi okumak daha bi garip bence. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ondan kazanmadım zaten :D bende 17de bitirdm bu sene 18im ilk sene kazansaydım senin gibi olcaktım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ailene de aradaki 20ytl farkı ben vericem kotasıza geçelim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 mokoko said: adamınbiri said: ilk senemde girdim üniye 19 yaşında 2. sınıfta olmak çok garip bi duygu yani bizim okul için öyle 18 yaşımda 2. seneyi okumak daha bi garip bence. :D evet o daha garipmiş:D 90lımısın yani sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Fortuna said: Ailene de aradaki 20ytl farkı ben vericem kotasıza geçelim de. 50 kere dedim öss olmasa yaparlar ama işte öss var :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 adamınbiri said: mokoko said: adamınbiri said: ilk senemde girdim üniye 19 yaşında 2. sınıfta olmak çok garip bi duygu yani bizim okul için öyle 18 yaşımda 2. seneyi okumak daha bi garip bence. :D evet o daha garipmiş:D 90lımısın yani sen? eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bende öyleyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar