Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 said: discovery channel serisinin en yenisi . hayatımızda gerçekleşen olayları yavaşlatılmış olarak gösterimleri yer alıyor . normalde kameralar saniyede 30-40 kare çekebilirken bu belgeseldeki kamera (yada başka bişi) 20.000 kare çekebiliyor ve bu nedenledir ki en küçük detaylar bile görülebiliyor . kesinlikle hd edinip izleyin çok iyi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 "müthiş" bir program tek kelimeyle Discovery nin en iyi işi bence. Brainiac ve bu. HD de merak ediyorum. bugun 3 balona kurşun sıkmaları süperdi. Çizgi filmlerde ki gibi su havada kaldı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2008 bLackcha0s said: bugun 3 balona kurşun sıkmaları süperdi. Çizgi filmlerde ki gibi su havada kaldı =) böyle kandırıyorlar işte seni :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben de denk geldikçe izliyorum. Baya hoş bir program. O kola içine mentos atıp çeşitli gösteriler yapan abilerin görüntüleri iyiydi dfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bi kaç vidyo filan koyulsa aslında güzel olur. aramaya üşendim edit: :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=X0-TbUUXDtM mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 oha çok iyiymiş hakkaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 brainiac did it Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 daha programın tanıtımını yaparlarken dikkatimi çekmişti, ilk yayınlanacağı güne alarm kurmuştum, iyi hoş olmuş izliyorum denk geldikçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben epeydir izliyorum hd olarak netten indirip. Ilk bolum cok iyidir, bu odunu tasi topragi eliyle yaran kareteci herifleri cikarip o 30 tane oduna vurunca vucuda olan seyleri detayla gostermisler falan... bayagi etkileyici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 things but very slow gibi. ama hangisi daha önce yapılmıştır fikrim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 hala reklamları 26 kasım çarşamba başlıyor diye veriyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 oo süpermiş. yutuptan izlerdim super slow motion videoları. hd olarak izleyelim madem, torrent ortamlarına akayım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2009 kesinlikle izlenmesi gerekiyor imkanınız varsa HD indirin böle olayları çok kral makinelerle kaydediyorlar sonra yavaş çekim çokçok yavaş çekim fln izletiyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar