Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ben uçuşu için diil konuşu için istiorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darti Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Ben dun ZG tiger i 4 farkla kacırdım.. 3 kisi girmistik.Adamlar 3 k para teklif etmislerdi pass gecmem icin need ledik kaybettik. : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 En temizi uçan halı. Mis valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Gangren said: Bunu söylemekten hiç sıkılmicam :p Swift Flight Form > all ben de katılmadan geçemiyeceğim tek mountum 100% lük kaplan =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 swift flightın rahatlığı hiçbir mountta yok, 2buçuk saatte basinde level 76nın 17 barını doldurdum. tek %100 mountum rivendare's deathcharger. daha nolsun. swift flight form > red drake > blue drake, katılıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 red proto her türlü ownz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Red drake, taurenler için en iğrenç ejder. Bütün ekranı kaplıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Bende bugün torba açtım ayı çıktı lawl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 pekaziz said: Red drake, taurenler için en iğrenç ejder. Bütün ekranı kaplıyor. /console cameradistancemaxfactor 6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Abi o zaman da inince iki saat mouse scroll olayını yapmak gerekiyor, veya kuş olunca görünmüyorsun ekranda :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 ee bise begenmiyosun sen de :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Yok bronze-drake'i beğeniyorum, o güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ad3m said: Bende bugün torba açtım ayı çıktı lawl. ya öf be :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 The oractles a rep kasıyorum egg in içinden green drake çıkcak buna inanıyorum fısdısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 aynen geçen gün birinde gördüm o gün çıkmış daha adama hüff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 daha 77 olup normal flying mountuma palto alamadim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeppelin Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ad3m said: Bende bugün torba açtım ayı çıktı lawl. ehueh =P yarın öbür gün yumurtadan green-drake çıktı dicek birisi o zaman /lol yerine /bow yapcaz. şansınız bol olsun orası ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 aquila said: daha 77 olup normal flying mountuma palto alamadim ben. Neden bilmiyorum çok güldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yaw o yumurta şeyinden çıkabilecek şeylerin sayısı 3-4 tane bide junk item/boş çıkma ihtimali var, 7 gün süresi var. 1 ay içinde alırsınız zate binek kesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 abi ne demek kesin? haftada 1 adet alabiliosun ve 7 gün sonnuda içinden junk çıkabilio item bu: http://www.wowhead.com/?item=39878 çıkan da bu: http://www.wowhead.com/?item=44707 çıkma oranı wowhead e göre %4 hummm bana bu orana göre çıksa mesela 25. yumurtada.... 6 ay eder :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 item, yumurtayi aldiktan 1 hafta sonra mi cikiyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yes öyle biliorum hani olgunlaşıo gibi fln sora çatlıo işte :D edit: When the seven day long "cool down" on Mysterious Egg (gained from Oracle rep vendor at revered) completes it becomes a Cracked Egg, which can contain one of the following items. Aged Yolk The first possibility is a "failure" because nothing actually hatches, like the flavor text suggests. The other known possible outcomes are mini pets and include: - Cobra Hatchling - Proto-Drake Whelp - Tickbird Hatchling - White Tickbird Hatchling All mini pet items are tradeable. There is a rare chance to obtain a Green proto-drake from the oracle egg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 sonra yenisini mi aliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 aynen öyle abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sevenos Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Gangren said: Dworgian said: dün yine rüyamda aldım time lost Bunu söylemekten hiç sıkılmicam :p Swift Flight Form > all aynen.. instant bi kere daha ne olsun, herkesden once ucmaya baslamakta guzeldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar