Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıllardır arayıp bulamadığınız şey

Hatred

Öne çıkan mesajlar

_ILuVaTaR_ said:
Dynun said:
içimdeki hırsı bulamıyorum. yüksekleri hedefleyip, olmayınca. olsun hacı bu da iyi deyip yine aza kanaat etmiş oluyom. feci bişey aslında

benim de buna benzer,yüksekleri hedefleyip bu hedefler için çalışmıyorum.sonra doğal olarak bu hedeflere ulaşamayınca "amaan boşver" diyorum :p

Ben aza da kanaat edemiyorum. Sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bütün dengem alt üst oluyor, uyuyamıyorum. Sindirim sistemime kadar saçmalıyorum. Hastaneye gidiyorum hastayım galiba diye, stresten diyor doktor. İlaç ver diyorum, vermiyor.

Sonra atlatıyorum. Bu sefer böyle olmayacak deyip, tekrardan yükseği hedefliyorum. Çalışabilirsem bir şeyler oluyor, çalışamazsam yine başa dönüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yıllardır değil de işte bi süredir arayıp bulamadığım bi şey..
patinin eski tadımı yok ne. böle patileri yalayınca... yok o değil burası için dediydim. mesela bi daesu vardı, hem güzel resim yapardı şafak hemi de hoşsohbet bi genç idi. mesela bi pediculus vardı.. salak saçma geyik çevirme potansiyeli ökzü gibin yüksekti (gerçek adı nedir kimdir bilmiyorum) vs..

lan buraları eskiden dutluk muydu yoksa biz içinde bulunduğumuz mahalleyi bööle dev bi dünya olarak mı görüyorduk hacı..

şimdilerde zaten dertliyim bi bakıyom herkeş dertli.. olmuyıır

ahanda buldum mesela.. salak saçma bi başlık, süper salak saçma dialoglar. bayağı da eğlenceli süper aptalca bişi.. güzeldi..
http://forum.paticik.com/read.php?62,1949451,page=1
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...