throne_eins_meister Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bana bir zamanlar dost görünenleri şimdilerde bulamıyorum ( DVD yolladığımda bana da DVD yollama sözü olan eski bir "değerli" arkadaş vardı buradan ona selam yolluyorum laf gelmişken ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 bi kız vardı, yıktı gitti onu bulamıyorum. eksik olan herşeyi buldum bi o kaldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 dasaaa said: haber verince naapacanız ki? 7kişi birleşip kıza mı gireceniz!ahahahahhahaaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2008 akıllı güzel ve Adam akıllı sevmeyi bilen bi kız.. Ama ümidi kestim yok.olsa bile kapmışlardır bu saate kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastise Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Odamdan çıkma isteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 yıllardır aradığım şeyin ne olduğunu bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 KENDİMİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 vah vah:(:( kinekslerimi bulamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 A piece of cake with hot coffee and a little peace for my spirit. yea i m imosdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2008 ideal kız, ideal gaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yıllardır arayıpta bulamadığım şey suda yaşıyıpta nasıl kuru kaldıklarını çözemediğim su samurları anmfpıg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 495 gündür tatil gününü bulamıyorum. İç huzurumu bulamıyorum. Sakinliğimi bulamıyorum. İstemediğim herşeyide bulmaya başladım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Ders çalışma azmimi arıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trigger Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yok öyle bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 düzen,hayat düzeni.yıllardır arıyorum yok hala yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Dynun said: içimdeki hırsı bulamıyorum. yüksekleri hedefleyip, olmayınca. olsun hacı bu da iyi deyip yine aza kanaat etmiş oluyom. feci bişey aslında benim de buna benzer,yüksekleri hedefleyip bu hedefler için çalışmıyorum.sonra doğal olarak bu hedeflere ulaşamayınca "amaan boşver" diyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eisenheim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 huzur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 _ILuVaTaR_ said: Dynun said: içimdeki hırsı bulamıyorum. yüksekleri hedefleyip, olmayınca. olsun hacı bu da iyi deyip yine aza kanaat etmiş oluyom. feci bişey aslında benim de buna benzer,yüksekleri hedefleyip bu hedefler için çalışmıyorum.sonra doğal olarak bu hedeflere ulaşamayınca "amaan boşver" diyorum :p Ben aza da kanaat edemiyorum. Sinirleniyorum, moralim bozuluyor. Bütün dengem alt üst oluyor, uyuyamıyorum. Sindirim sistemime kadar saçmalıyorum. Hastaneye gidiyorum hastayım galiba diye, stresten diyor doktor. İlaç ver diyorum, vermiyor. Sonra atlatıyorum. Bu sefer böyle olmayacak deyip, tekrardan yükseği hedefliyorum. Çalışabilirsem bir şeyler oluyor, çalışamazsam yine başa dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yıllardır değil de işte bi süredir arayıp bulamadığım bi şey.. patinin eski tadımı yok ne. böle patileri yalayınca... yok o değil burası için dediydim. mesela bi daesu vardı, hem güzel resim yapardı şafak hemi de hoşsohbet bi genç idi. mesela bi pediculus vardı.. salak saçma geyik çevirme potansiyeli ökzü gibin yüksekti (gerçek adı nedir kimdir bilmiyorum) vs.. lan buraları eskiden dutluk muydu yoksa biz içinde bulunduğumuz mahalleyi bööle dev bi dünya olarak mı görüyorduk hacı.. şimdilerde zaten dertliyim bi bakıyom herkeş dertli.. olmuyıır ahanda buldum mesela.. salak saçma bi başlık, süper salak saçma dialoglar. bayağı da eğlenceli süper aptalca bişi.. güzeldi.. http://forum.paticik.com/read.php?62,1949451,page=1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Askerden kaçma yöntemi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mage in imba oldugu ranged based bi mmo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bana huzur verecek derecede yoğunluk katıcak dost,sevgili , eş .Aramak derken içten içe arıyorum =) aranmaz sanırım böyle şeyler pek . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 tutarlılık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smash Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 huzur-bulmuştum yine kayboldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 gelir geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar