Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Son gunlerde cok yazılıp cızılmesıne karsın kesın bır bılgı edılemedı.Muzzi ile prensipte anlasıldı ama kesın sonuc bellı degıl.Sizce Gelirmi Mustafa İzzet?[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Abi KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts olayı nedir senin? Bu yıl için mi? :)[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Ben anlıyaman bu taraftarı!![signature][hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Hanı bı ara bı arkadas baslatmıstı bu kampanyayı bende devam ettırıyorum bu sezonluk bole[signature][hline][b]¦¯`¤²¤†§yßrô†¤²¤`¯¦| †GaLaTa§aRaY† | ¯¯¬§¢howNôMér¢Y¬¯¯ [b]KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Gelmesin zaten 30'una kopru atmi$ oyuncu cokta iyi bir futbolcu degil, bize ne yarari olur diye du$unuyorum, bir $ey gelmiyor aklima. Onun yerine cok daha saglam orta saha'lar var, bize dinamik, suratli, oyun kurucu, zeki adamlar lazim, ah ah nerdesin Georghe Hagi![signature][hline]- never too old to learn! Quaxis | Dmx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 hagi takımın başında[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir. Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki: Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ra_d Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 iyi oyuncu değil dediğiniz adam premier lig'in en fazla gol pası veren adamı.tamam yavaş falan ama kötü değil yani. zaten alınırsa hagi yerine değil tugay yerine alınacak.[signature][hline]Mazhar Alanson-Cem Yılmaz: Bir zamanlar fırtınalar estirirdim Galiba tekrar estireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Fransua, 07 Mayıs 2004 21:58 tarihinde demiş ki: Hanı bı ara bı arkadas baslatmıstı bu kampanyayı bende devam ettırıyorum bu sezonluk bole lol ba$kasının $eyiyle gerdege girilmez ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Bırak Muzziyi Yıldırayı alsınlar bence[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: SilphatosIce_, 07 Mayıs 2004 21:49 tarihinde demiş ki: Abi KaLßimizde Gs , Aklımızda Ts olayı nedir senin? Bu yıl için mi? :) Evet bu yıl icin hatta son 2 hafta icin :P[signature][hline]Godfather Of Speed Icq=101549659 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2004 said: Bathory, 07 Mayıs 2004 22:34 tarihinde demiş ki: lol ba$kasının $eyiyle gerdege girilmez ki lol abicim yazı yazmayı yeni ogrenipde ilkokul muhabetini spor bolumune tasıyan 2-3 kişiden biri zaten neyin muhabetini yapıyosun ki :)[signature][hline]Grandmaster Hamburger evim evim güzel evim :) Sabaha kadar int olmayacakmış söylentisi üzerine GE-TA, 30 Nisan 2004 21:56 tarihinde demiş ki: Kovalara internet dolduralim o vakit. :-P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deedstyger Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Mustafa Izzet kimki ne ki? Yıldıray Baştürk varken Izzet'i alsak ne değişecek? Bu takımı sadece Emre + Yıldıray kurtarabilir. Orta saha çökmüş durumda. Ah bir de Gökdeniz'le Jardel tarzı attığını sokan bir striker gelse 2. UEFA gelir, onu biliyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 gelmesi kötü olur 2. de boer faciası gibi bişi olur... bu arda o kampanyayı bn başlttım ve hala arkasındayım...link..[signature][hline]when a man lies he murders some part of the world these are the pale deaths which man miscall their lives all these i cannot bear to witness any longer cannot the kingdom of salvation take me home :rock:To LiVe iS To Die:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: Deedstyger, 08 Mayıs 2004 11:46 tarihinde demiş ki: Mustafa Izzet kimki ne ki? Yıldıray Baştürk varken Izzet'i alsak ne değişecek? Bu takımı sadece Emre + Yıldıray kurtarabilir. Orta saha çökmüş durumda. Ah bir de Gökdeniz'le Jardel tarzı attığını sokan bir striker gelse 2. UEFA gelir, onu biliyorum ben sadece. oh suyundan da koy! hocam bu saydıkların hangi takımda olursa uefa gelir[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Galatasaray kıçına bi don alsın Sonra tesisin önündeki bakkala borcu kapasın muzzy belki gelir o zaman...[signature][hline]Düşünmemeyi düşünür müsünüz?Düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı" düşünür müsünüz? Düşünmemeye çalışmamayı düşünmemeye çalışırken "düşünmemeye çalışmayı düşünme" diye düşünür müsünüz?Sonra düşünmeden duramadığınızı düşünür müsünüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 said: blackchaos, 09 Mayıs 2004 02:01 tarihinde demiş ki: Galatasaray kıçına bi don alsın Sonra tesisin önündeki bakkala borcu kapasın muzzy belki gelir o zaman... muzzy adam mı ki[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 * don lastiği satılır *[signature][hline]Ra Unlive Online Gaming Center Ultima Online & Counter Strike Herkez kendi kaderinin efendisidir, bize katıl kendi tercihlerinin hükümdarı ol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 ucuzsa alınır ancak bence iyi bir futbolcu değil gayet sıradan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar