Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ben de aynı düşüncedeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 yemişim beşiktaşı tek korkum nobre. Adam 7 maçta bize gol attı 6 sını kaybettik birinde berabere kaldık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Zegna said: bjk yener gibi, 2 takımda kotu gerci belli olmaz. Funnier than Jim Carrey movies! Amazing. - NY Times Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 3 - 1 alacağımızı düşünüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 fede said: 3 - 1 alacağımızı düşünüyorum benimde düşüncem 3-0 olur.sora maç 3-1 olur.son dakikada 4 leyebiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dennis Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 7-1. Evet neden bilmiyorum icimden boyle yazmak geldi. Ama mantıklı dusunursek 2-1 gs alır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Masquerade said: Zegna said: bjk yener gibi, 2 takımda kotu gerci belli olmaz. Funnier than Jim Carrey movies! Amazing. - NY Times 2 takımda cok iyi top oynuyor galba bu sezon? nerenizle izliyosanız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 bjk son haftalarda oyununu bozdu biraz ama bana yarın dişe diş bi maç geçicek gibi geliyor umarım seyirci avantajıyla kazanırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Gözümüzle. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 O değil de, fener çok kötü bi takım bence. İçimden geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 1-1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 son saniye oldugu nerden belli işin içinde belki hakemde var ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 GS ile GS Paf takımı karşılaşacağı için pek bir sıkıcı geçecek olan maçtır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 ahaha o diilde face de dolanan peşindeyiz her yerde videosundan sora tam maç moduna girdim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 nasıı bişi ki o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 peşindeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 0-0 beraberlik INSALLAAAAAAAAAAAAAAAH. sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2008 Eralp said: O değil de, fener çok kötü bi takım bence. İçimden geldi. benim espirilerimi ve trazimi taklit edenler hakkinda hukuki mucadele baslatacagim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Azmodai said: benim espirilerimi ve trazimi taklit edenler hakkinda hukuki mucadele baslatacagim. İtiraf ediyorum, taklit ettim evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 berabere kalın da bi işe yarayın (LAN!). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Eralp said: O değil de, fener çok kötü bi takım bence. İçimden geldi. tespit dogruda adamlar kazaniyolar valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2-2 biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 o değilde gökhan zan oynicak sanırsam. 1-0 malüp başlıyoruz maça. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 DRaGoN_SLaYeR said: berabere kalın da bi işe yarayın (LAN!). hakemler yeterince çalışmıyorlarmı size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 adamınbiri said: kutsal ittifak! hiç kendinizi kandırmayın beyler birbirinize yardım etmezseniz hersene fenerbahçe şampiyon olucak bunu biliyosunuz daha geçen sene gs adasında bjk,ts ve gsnin başkanları yemek yemedi mi? artizlik yapmayın alaşağa ederim alayınızı size yemek vermedik diye mi küstün :) herkes fenere karşıysa sorun sizdedir niye başka tarafa bok atıyosun anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar