daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Ugur inceman sen nekadar ezik yetersiz bi insansın lan adamdan calimi yicegin belli utanmaz herif ben hayatımda bukadar bariz penaltı görmedim. Toroman bile yeter artık cekme herıfı dıye seslendi herife. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zokarto Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 maçın hakkı bu değil, gs'nin verilmeyen en az 6-7 tane daha penaltısı var, yazık oldu gsye valla. ayrıca hakemin golden sonra holosko'yu da oyundan atması gerekiyordu, bir an ümitlendik ama atmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 eagle_dnz said: Masquerade said: Ahuahuau NTV'yi açın. Rıdvan süper saçmalıyor. ne dediki Hala hakemi kurcalıyor. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 gs harbiden ezdi geçti skibe maça yatmasaydı dahada fark olurdu.Sabri yi çok geç aldı,Allah tan Tello kötü oynadıda pek etkili olamadı Beşiktaş o kanattan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: CthuLhu said: arda kart istiyor diye spiker dedi arda pardon pardon yok bir şey faul yok evet gibisnden bir işaret yaptı hakeme, aldatmaya yönelik hareketten sar görmemek için. ilk önce okusaydın? Mayhem said: o pozisyondan bahsetmiyorum ki. yamulmuyorsam 55. dakikada bizim sahamızda olan bir pozisyondu. böyle çığırmanıza gerek yok. sakin. tekrar izleyin özeti pls. sonra bunuda oku bakim. Mayhem said: ..sizin o at gözlüklerini çıkarmadan izlediğiniz maçın gerçeklerini görmek için lütfen özetini tekrar izleyiniz. zaten bahsettiğim pozisyon uzunca tartışılır. sonra gelin burada hadi kola kapağı biriktir, maçla alakan yok falan diyin. ha ondan sonra ben size ne derim bilemem tabi hehe. Masquerade said: Mayhem said: çok heyecan yaptınız. rofl. edit: yamulmuyorsam lafı dakikayı hatırlayamadığım içindi. kusura bakmayın. gerçekten bu kadar telaşa gerek yok. yendiniz, oynayın, sevinin. fakat sizin o at gözlüklerini çıkarmadan izlediğiniz maçın gerçeklerini görmek için lütfen özetini tekrar izleyiniz. zaten bahsettiğim pozisyon uzunca tartışılır. sonra gelin burada hadi kola kapağı biriktir, maçla alakan yok falan diyin. ha ondan sonra ben size ne derim bilemem tabi hehe. Senin bahsettiğin pozisyonla aynısında bahsediyoruz. Bjk yarı alanında taç çizgisine yakın yerde olan olay işte. Kart istemedi arda orda. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Bir de besiktasın kazandıgı derbilerle oyun standardi negatif korelasyona sahip. Nekadar igrenc oynarsa okadar basarili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Masquerade said: eagle_dnz said: Masquerade said: Ahuahuau NTV'yi açın. Rıdvan süper saçmalıyor. ne dediki Hala hakemi kurcalıyor. :/ 2. penaltıdan dolayı ve servetin gölünden dolayı normal biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Mayhem said: birazdan youtubea falan düşer koyarım baps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bu maç nonda nın gidişidir ayrıca.hakkaten adam 0 dı ya.skibbe nondayı küsmesin die oyunda tuttu bence.ama adam kıçını kaldıramadı maç boyunca.yavaşlattı bizi.nonda olmasa daha farklı olurdu tek olumlu hareketi topun ustunden atladı.onu bende yapardım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ben yapcam,ben de merak ettim çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 2 kararı da doğru. hayır diyen, soccer for dummies okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ilk gole faul verebilirdi hakem onun dısında hakemin oyuna mudahalelerinde yanlıs yok. arda da her bjk macında oldugu gibi bu macta da ortalıgın bi tarafına koydu, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi maçı izleyemedim. yok mu şöyle hakemli makemli yorumlu güzel bir spor programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bazı beşiktaşlılar, takımlarının yetememesinden şikayet ediyor, kendilerini tebrik ediyorum. bazıları, takımlarının yetememesi nedeniyle bilinçsiz ve bilgisizce etrafa saldırıyor, onlara acıyorum. ama bir de galatasaray galibiyetini çekemeyip saçmalayan fenerbahçeli arkadaşlar var, onlara söyleyecek söz bulamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 aktif doğru düzgün açı yok ama rüştü dokunmadan daha uçarken vuruyor gibi..çözmeye çalışıyorum kare kare. http://www.ligtv.com.tr/VideoLig/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 ya hayla hakemi kurcalıyorsunuz servetin golü neyse tartışılabilir ama resmen ezildiniz.alışkanlık olmuş artık beşiktaşta her yenilgiden sonra hakeme saldırıyorlar. biri 2. penaltı yanlıştı demiş ona AHAHAHAHAHAHAH diyorum ve kendi takımından bir oyuncuya yapılsaydı ne derdi diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Estel_Anorien said: abi maçı izleyemedim. yok mu şöyle hakemli makemli yorumlu güzel bir spor programı? maraton var ligtv varsa yoksa gece ahmet cakar olur showda yarım gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 bLackcha0s said: Bunlar, böyle olacak işler değil. Yıllardır aynı muhabbet. Ya cidden tarafsız biri bi baksın irdelesin.Hakem hataları olur her maçta olur lehede olur aleyhede olur. Ama bu kadar mı olur ? Tamam "ulan beşiktaş çok iyi oynuyor sakın şampiyon olmasın bunlar decoder satamayız" modunda değiller elbette ki. Lakin lige karışılmıyorda değil. Ligtv tabi ki Beşiktaş ın şampiyonluğu yerine FB yi GS yi ister. Daha fazla taraftar var. Ben lig tv almıyorum evime. Kombinede almıyorum. Beşiktaş ın şampiyonluğundan umudum yok şu yönetimle. Fenerbahçe'li alıyor. Fenerbahçe'li şampiyon olamayınca iptal ettiriyor.Geçen sene fenerbahçe şampiyon olamadı diye kaç kişi decoder iptali yaptırdı var mı aranızda? Lig tablosuna bakıyoruz. Haklı olarak diyeceksiniz ki madem feneri istiyorlar fener neden bu kadar kötü durumda. Lig bitmedi böyle maçlarla potaya girecek fener. Bülent Uygun Sivas ın başında toplantıda söyledi. "Şampiyonluktan umudum yok bizi şampiyon yapmazlar" Haklı da. Yaparlar mı sizce Sivas ı şampiyon. Beşiktaş Luce zamanı yenilmeden gidiyordu. Erman Toroğlu çıkıp "Bu lig böyle gitmez, beşiktaş ligi domine etti" dedi mi demedi mi? Biraz futbolu takip eden adam bilir bunları. Beşiktaş bu söylemin ardından Diyarbakır maçında 5metre ofsayttan gol yedi. İsteyen araştırsın. 26. haftaydı. Hatalar saymakla bitmez. Ama bunlar bahane mi ? Değil. Beşiktaş takımının bunlara karşı daha çok hırslanması gerek. Yönetimin daha çok hırslanması gerek.İşte sorun burda başlıyor. Klupte Şerefli tek bir yönetici bulunmuyor.Hepsi ihale bağlamak için yönetimde.Beşiktaş a kazandırmak için değil kendilerine kazandırmak için oradalar. Takıma bakıyorsun. Formayı benimsemiş adam yok.Hırsıyla oynayan adam yok. İşte bu da modern futbolun sorunu.Artık Metin Ali Feyyazlar yetişmiyor. Futbol orospusu gibi yetişiyor futbolcular.O klupten bu klube.E adamın hiçbir renge inancı kalmıyor alacağa paraya bakıyor.Batuhan diye çocuk yetiştirildi.Alemcinin teki oldu çıktı.Hoş Sinan Engin de beşiktaş kültürüyle yetişti ama... Beşiktaş tüm tabularını yıktı. Beşiktaş ı asil kılan farklı kılan duruşuydu tutumlarıydı. Seba nın Beşiktaş ına bir bakın. Fener-GS türlü türlü oyunların içindeyken Beşiktaş sadece izliyordu. O yüzden tarihinde şike davası yok. Ergun Gürsoy gibi Şadan Kalkavan gibi adamları yok. Beşiktaş çok değişti. Benim çocukluğumda ki Beşiktaş değil artık. Ben ortaokul lise de maça gün sayardım. Şimdi inönüde içki arkadaş ortamı olmadığı zaman gitmiyorum.Kimi izleyeceksin ki? Çıkarcı yönetimin gurursuz futbolcularını mı? Yazılacak söylenecek çok fazla şey var.Ama hiçbir fayda etmez. Çarşı diyorsun. Çarşı ya bakıyorsun. Ben ortaokulda ilkokulda ne alen tanıdım ne başkası. Yılmaz vardı Optik vardı alen gibi tipler ortada yoktu.Amcam kapalıya götürürdü bir beşiktaş izlerdim.İzlerken yorulurdum.Tezahuratlar sırf Beşiktaş aydı.Haftaya fener maçı olur.Tribünden küfür gelmezdi.Çıkışta veya maç günü Çarşı da esnafta oturur kahve içerler sohbet ederlerdi.Gençler içki içerlerdi gizli gizli.Maç çıkışı hasbinin yerine gidilir kutlama yapılırdı. Beşiktaş kültürü buydu.Bu yüzden diğer takımlardan ayrılmıştır.Böyle alenmiş oynmuş buymuş tipler yoktu.Alen denilen adam otopark görevlisiydi fulyada. Şimdi kebapçıları var. Çıkarı olmayan adam kalmamış. Olan bizim gibilere oluyor işte.DVD çıkıyor.Reklam için çekildik deniyor.Olan bizim gibi Beşiktaşla büyümüş taraftara oluyor.Herkes oyuncu herkesin oyunu var. Ne söylesen boş. Her yıl aynı oyun. Sadece stresli hayatta oyalanalım diye izleyip izleyip duruyoruz.Umutlarla yıl geçiriyoruz.Daha çok umutlarla yıl geçiririz.Modern dünyada gelenekler , gurur şeref gibi kavramlar kalmamış. Beşiktaş şampiyon olsa ne olmasa ne bu taraftara... Tüm kavramlar gitmişken tabular yıkılmışken.Kongre fenerli dolmuş.Yöneticiler taraftar grupları çıkarcı.Çarşı ya bakıyorsun.Ulan adamın yemediği halt kalmadı.Yönetimi istifaya çağramıyor.Bedava kombine geliyorda ondan. ne yazsak boş... İnsanların yazdıkları yazacaklarıda boş.Zaten hiçbir tarafın birbirine saygısı kalmamış.Herkes birbirine ana bacı sövüyor.Kurulan 100yıllık tarihler bir sözle çamurlanıyor. Ülke de emin olun. Ne futbol oynanıyor , ne futbol konuşuluyor. Konuşulan tek şey birbirimizin aile saadeti. walloftext yaptık.umarım biri okur halimi anlar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 hala o kazandi bu haketti geyigindesiniz.. Turkiyede futbolun kalitesizligini goren yok.. Ne oluyor gb gs yi yeniyor allahin portekiz takimi geliyor ustunden geciyor zorlanmadan kosmadan.. GS yide bjk yide yendi metalist.. Bjk defansinda top yapmayi top cevirmeyi adam gormeyi bilen sadece zapo var onun disindaki adamlar top cevirmeyi dusunmuyor bile.. Ayni sekilde gs nin defansida 10 kisi kaldiktan sonra 5 tane pozisyon var tehlike olmadi ama yabanci bir takim en az 2 sini gol atardi. 1- bobonun gelisine vurdugu 2- ugur incemanin kontrol edemedigi.. Burda birbirinize laf atarak masturbasyondan baska birsey yapmiyorsunuz.. Sizi inandirmislar turk futbolu muthis tir fln diye digiturk te sadece 3 kanal ileri gidin ntvspor daki maci izleyinde futbol nasil oynaniyor nasil oynanmasi gerekir izleyin.. Haa hakkini yemeyelim gs yine turk takimlari arasinda yine en iyi durumda olani ama oda iste bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 gellidus said: hala o kazandi bu haketti geyigindesiniz.. Turkiyede futbolun kalitesizligini goren yok.. Ne oluyor gb gs yi yeniyor allahin portekiz takimi (BENFİCA mı oluyo bu?)(metalist çok ayrı bi konu) geliyor ustunden geciyor zorlanmadan kosmadan.. GS yide bjk yide yendi metalist.. Bjk defansinda top yapmayi top cevirmeyi adam gormeyi bilen sadece zapo var onun disindaki adamlar top cevirmeyi dusunmuyor bile.. Ayni sekilde gs nin defansida 10 kisi kaldiktan sonra 5 tane pozisyon var tehlike olmadi ama yabanci bir takim en az 2 sini gol atardi. 1- bobonun gelisine vurdugu 2- ugur incemanin kontrol edemedigi.. Burda birbirinize laf atarak masturbasyondan baska birsey yapmiyorsunuz.. Sizi inandirmislar turk futbolu muthis tir fln diye digiturk te sadece 3 kanal ileri gidin ntvspor daki maci izleyinde futbol nasil oynaniyor nasil oynanmasi gerekir izleyin.. Haa hakkini yemeyelim gs yine turk takimlari arasinda yine en iyi durumda olani ama oda iste bu kadar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 o metalist gruptan 10 puan topladı ve 1. oldu yanlız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 abi dekodere kadar girmişsiniz.ağlamanın başka boyutları.ahahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 niye gaza geldin ki boyle? mac baslıgı burası, yagmur atacan ve pınar altug ciftinin dunyaya getirecekleri bebegi mi tartısalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 metalist iyi futbol oyandigindan degil yani, gs ve bjk cok kotu oldugu icin yenildiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathl0rd Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 21, 2008 benfica falan da yenildi o kötü metalcilere ya ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar