solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 işine yaramayan olduğunu nerden biliyosun wrathfull gladiotor neck falan taksam 5.7+ oluyo hepsi pve itemı ve arp veren itemlar aşşa yukarı gear kalitesini belirtmek için gs verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 sormak istediğim şey %55 arp den %80-90 a çıkınca gözle görülür bi single target dps artışı oluyomu uzun combatta 8-8.5k yı geçemedim terk targetta raidde 12-13k yapan nası yapıyo diye soruyorum sonuçta rotasyon belli hani yeteneksiz olsam diycem ama s&d hep aktif olup sinister ve evi spamlıyosun trinketin adrenalin rushın bladefuryni açıyosun killingspree atıyosun başka bi numara yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 barbu said: ben de burada sorayim. totc dan sonra oyunu bırakmıstım. gecen gene actirdim da alt filan kasıcam genelde. sadece arada pug raidlere giriyorum. ama sanirim talentlar ve rotasyon degismis. rupture cıkmıs combat rotasyonundan. combat talent (aslinda bunu yaptım gibi bisiler) ve yeni rotasyon nedir. arastırmaya kasamadim simdi zaten cok raid yapmicam ama gene de duzgun yapiyim yaptıgımda da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Darksorrow&cn=Edriel gear ve talent bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 abi su forumda yeni combat rogue rotasyonunu bilen kimse mi yok yapmayın yahu. kasmiyim dedim burdan hemen biri soyler dedim millletin iplediği yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Abi dummy'e gidip 10dk vursan anlarsın zaten hangisi daha iyi :P Ya da şu raid dpslerini gösteren siteden adamların max dpslerinde hangi skillerin hangi sırada olduğuna baksan kafanda birşeyler oluşur heralde. Onun dışında sinister spam rupture ya da evisct.ten başka birşey olamaz combat rotasyonu çünkü başka bir şey yok kullanabileceğin :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rupture kalktı deniyor iste. o sitelere girip kasmiyim demistim iste. ama mecbur bakcam heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
solidhammer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 arp yüksek olduğu için eviscrate iyi hasar veriyor o yüzden rupture a gerek yok dps artışı sağlamıyordu yakın zamanda rupture a crit eklendi ticklediğinde critliyebiliyo yani alternatif bir talentla rupture rotasyona sokulurmu bilmiyorum ama ben denedim dps artışı olmadı dummyde Talenttan Serrated Blade i de alıp denedim hem %9 armor ignore veriyo hemde %30 rupture dmg ama dps düştü yani combat+assassination yerine combat+sub denedim suck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rupture kalkmadi nerenizden uyduruyosunuz muti icin kalkti rupture gecen sayfada linkledim resmi var 12 bilmemkac kusur dps yapiyo rupture spec rogue tomkat said: combat vs muti thread acmaya usendim fight saurfang 25 hc sin benim=muti rogue li combat rogue benim spec cookie cutter muti arkadasin spec combat rupture ama arms warrior olmadigi icin wound poison kullanmak zorunda kaldi combat rogue o yuzden dusus var dpsde wound yerine instant kullansa beni de gecerdi dpsde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 bi de bana dummy demeyin rogue kendi basina bi bok yapamaz en raid buff/debuff dependent class rogue'dur 25m raidde 13.5k yaparken dummyde 6k yapamiyorum sen arms warrior, druid debuffsuz boktan dummyde denersen tabi rupture dandik dersin warlock bile benim dpsi hayvan gibi buffluyo dummydeki dpsniz bi bok anlamina gelmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 o zaman bana rupture kalktı diyen sıkmıs bi tarafından. zaten sacma gelmisti ama 3-4 kisiden duydum ben de bi soriyim dedim. baktim rotasyona da hala daha rupture kullanıyo millet o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 rupture olan spec var olmayan spec var Combat evis oynuyorum ben mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2010 benim gorduklerimin cogu rupture spec (hc 25 yapanlar ama evis spec target switch olan bosslarda ezer galiba muti oldugum icin tam bilemiycem ama iyi guildiniz yoksa ve pugla gidiyosaniz evis spec oneririm cunku cogu pug onune geleni aldigi icin optimal melee grubu cikmayabilir bi de rogue kendi basina inanilmaz dandik bi class tam 25 man raid class'i hem melee hem spell bufflardan yararlaniyoruz o yuzden dummy'de dandik dps yapiyorum diye aglamayin, hic bisey ifade etmiyo rogue icin dummy dps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogakan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 rupture vuracağıma rogue u silerim daha iyi nefret skill rupture, o yüzden muti ftw. Ama rupture bufflanınca mutilerinde blood spatter verip rupture vurmaları gerekiyomuş da falanmış.200-300 dps için ben uğraşamam. Bide rogue un elinde mace çirkinliği yetmiyomuş gibi balta da verdiler, yakında 2h, scythe falan da verirler. rogue dediğin fist, dagger kullanır o nası bir çirkinlik, combat rogue a bu yüzden de ısınamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 combat rog warrior gibi bişi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2010 combat dagger geri döndüğü gün direk respec yapıcam ama şu an fail durumda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 bu frost emblemlerle ne alabilirim muti roguea bir chest gordum set dısı başka yok gibi embelem var saadet yok illa dropmu beklicem eldiven kemer hep arp veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 t10 al işte 4 set bonusu resmen muti roguelar için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 valla bu hit exp dengesini tutturamam gibi geliyor baktımda t10lara ne verdigi belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Todesengel said: t10 al işte 4 set bonusu resmen muti roguelar için tavsiye etmiyorum rezil statlari var tierin muti icin glove+leg alsan yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Chesti gemiden alıyorsun expertise için birde tier legsi var + craft botu yaptırdınmı expertise sorunu kalmıyor ben 4 set bonus kullanıyorum bonusu hoşuma gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overlord Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 chest gemiden alamadım dusmedi daha leg aldım 264 bir tane hitli 491hit yaptım gerci trinket dandik bir ulduar trinketi var hitli ap acıyor diye baskada yok takıyom botu yaptırdım kemerde 10mandeki yok felan pfft dolu bişi var dorultmaya calısıyom resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 491 hit ne abi precision a verili değil herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2010 yıl 2010 hala wow oynayanlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neferon Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2010 Bugüne kadar hep assas takıldım... Şimdi bugun itibari ile Item Leveli 264 olan Bloodvenom Blade ve Scourgeborne Waraxe'i düşürdüm... Tüm gem slotlarım AP dolu doğal olarak... PvP için de bu silahları kullanıp Combatı denemeyi düşünüyorum... Needle-Encrusted Scorpion trinketi de mevcut... Gemsiz haliyle Itemlardan %20 ArP gelmekte.. PvP için AP gemleri yerine ArP mı takmalıyım yoksa o kadar fark yaratmaz mı.. Burdan danışayım istedim tam başlığı olmasada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar