aquila Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 combo break olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2010 Rasmon said: said: Yatağan, Google’la imzaladığı iş sözleşmesinde, her çalışanın hayalindeki yüksek maaşın yanı sıra motivasyon artırıcı ilginç maddeler olduğunu belirterek, “Örneğin, ofiste görevli masörler, gün içinde ihtiyaç duyduğunuz her an size masaj yapıyor. Tüm gün ve gece ofis içinde sınırsız yiyecek ve içecek imkanı sunuluyor. Hatta bu yiyecekleri evinize dahi taşıyabiliyorsunuz. Çalışma süresi boyunca her türlü konfor sunuluyor” dedi. http://photos-b.ak.facebook.com/photos-ak-snc1/v316/63/92/704703761/n704703761_705185_9875.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2010 nedanko said: Orasi oyle tabii sharky, neyse saglik olsun, bakarsin twitter olur askerden sonra :) Adamlar halen high load sorununu cozemedi, surekli patliyor siteleri, kaliteli adama ihtiyaclari var belli ki. Bone bu arada Turkiye'de bu sirketler temsilcilik duzeyinde bulunur, ar-ge yapmazlar, microsoft'ta oyledir. Sen de bilirsin gerci. Yani yapilsa bile cok kucuk oranda yapilir. MS de yapiyo bazen ama ornegin tr msn sitesi icin yapiyo, cogu zamanda outsource ediyor. Herhalde o 27 kisi ar-ge de calisanlar vs dir diye tahmin ediyorum. Yoksa google'da cayci olmakta google'da calisan statusunde olmaz gibi, olsa da haber niteligi tasimaz. (ikisini ayni kefeye koymuyom tabii) Microsoft Google Ericcsson vb. Türkiyede customization / localization yapıyor sadece. Japon Teknoloji devi NEC de aynı şekilde. Ar-Ge türkiyede ucuz değil, yüksek maaşlar ödemek zorundalar, e bu da efektif değil haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chokella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sharky sana bu sorulari telefonda mi sordular yoksa onsite mi? ben dun mulakata girdim telefonda (2 x 45 dakika) asiri kolay seyler sordular hepsini yaptim. Hos ben staj icin muhakata girdim belki sen direk is icin girmissindir. Bakalim red ederlerse yazarim bende sorulari ama onsite'a cagrilma ihtimalimi yuksek goruyorum. Otobuse kac top sigar, lagim kapagi neden yuvarlaktir gibi sacma sorularda sormadilar hic. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 sharky said: Sagol nedanko, ama yine de her ne kadar "talent drained" bir sirket de olsa, sirket Google. Dolayisi ile sirketin bana katacagi seylerden cok, benim derdim Google 'in complex yapisi ile ilgiliydi. Son 2-3 senede yeni bisey ogrendigimi soyleyemem ve Google'in complex sistemleri bana biseyler ogretebilirdi belki. Ama olmadi iste. Uzulmemek elde degil. Neyse, ben bi askere gidip gelim. :( Nese hayırlısı dielim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 chokella said: sharky sana bu sorulari telefonda mi sordular yoksa onsite mi? ben dun mulakata girdim telefonda (2 x 45 dakika) asiri kolay seyler sordular hepsini yaptim. Hos ben staj icin muhakata girdim belki sen direk is icin girmissindir. Bakalim red ederlerse yazarim bende sorulari ama onsite'a cagrilma ihtimalimi yuksek goruyorum. Otobuse kac top sigar, lagim kapagi neden yuvarlaktir gibi sacma sorularda sormadilar hic. Telefonda sordular, bir sonraki asama onsite mulakatti, nedense cagirmadilar ama. Muhtemelen 2-3 seyi yanlis soylemisimdir. www.google.com'un SRE ligi icin sormuslardi. Gerci sadece www.google.com icin degil, gmail, adsense falan hepsine servis verebilecek bir pozisyondu. Hayirlisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chokella Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2010 Soyle bir mail aldim ama cok guven vermedi , ozellikle there are no guarantees kismi korkutuyor biraz. Ben bide adamlara bostonda calismak istiyorum dedim 3 kere falan, butun formlarada Cambridge MA fln yazdim ama pek sallamadilar. Insallah sacma bir yer cikarmazlar. Alinirsamda gidemezsem uzulurum baya hos daha yol uzun. :) Hi Ali, We would like to thank you for taking the time to interview with us for a Software Engineering Internship position. I have good news for you. Your phone interviews went well and we will be moving forward with the next step. All of your information will be shared with potential intern hosts to review as we work to identify a project that is in line with your background and interests. Once a strong match is determined, I will contact you to set up a host interview. Please note that this process may require time and there are no guarantees. We will do our best to ensure that your opportunity is of the highest fit and caliber. We will make every effort to ensure your next interview is scheduled within the next 2 weeks. In the meantime, if you have any status changes or updates, please feel free to let me know. Regards, Brad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ilk paragraf 1. ve 2. telefon mulakatini gectigimde bana gonderilen formatin cok benzeri :) Netekim senin durumun biraz farkli tabii. Stajyer olarak calisabilmen icin once ortalikta stajyer e gereksinimi olan bir proje veya konu olmasi lazim. Dolayisi ile arastirmalari normal. ALU da da benzer bir durum vardi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 google da calısan bi nerd olarak hayatını sürdürmek cok kötü bişey bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 nerd olmak var, bir de is tatmini var. Google da calisan herkes nerd degil. 2 digitli sayilarda is tecrubeniz oldugunda ve hala teknik biseyler yapmak istediginizde, Turkiye'de ya da Dunya'da sizi tatmin edebilecek, zorlayacak yeni biseyler ogrecek COK AZ is ve sirket oldugunu farkediyorsunuz. Google'in sundugu bu iste. Bu yuzden bu kadar kaliteli Google in tum servisleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 HoeZ said: google da calısan bi nerd olarak hayatını sürdürmek cok kötü bişey bence. AHAHHAHAHAHAHAHHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Dunyadan haberi yok lan bunun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HoeZ Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hayalin mi yoksa ne gülmüşsün be lol araya diger bi googleda iş hayali olan biri gelmiş bu arada sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 evet "nerd" olamam belki de, googleda çalışsam gözüm açık gitmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Hakkatten nerd olmaz senden Sukru. Beceremiyosun bi turlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 hoez, git simit satsana sen beşiktaş iskelede. sosyal iş o da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 di mesaj kutun dolu yaw T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ractamainus said: hoez, git simit satsana sen beşiktaş iskelede. sosyal iş o da. cok kotu (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Ractamainus said: Penthesilea said: Ilk mulakatta sunu sormuslardi: 3 adet kavanoz var, 2sinin icinde 1 er gramlik, ucuncusunun icinde 1.1 er gramlik pennyler var. bir adet tartin var ama terazi degil, bizim uzerinde tartildigimiz tartilar gibi. ve tek bir tartim yapma hakkin var. 1.1 gramlik kavanozu nasil bulursun? Sly-One said: ilke soruyu nasi cozdun? 1 tane tartip sonra kalanlardan (kavanoz) agir olani mi seciosun :p bir kavanozdan 2, başka bir kavanozdan da 1 tane alıp tartıyorsun. 3 gr çıkarsa tartmadığın kavanoz 1.1liktir. 3.1 gr çıkarsa 1 tane aldığın kavanoz 1.1liktir. 3.2 gr çıkarsa 2 tane aldığın kavanoz 1.1liktir. ayrıca benim verdiğim linkteki mülakat daha bir kallavi sanki =) abi sen bu soruya bu cevabı verirsen almazlar seni. bizim tartıldıımız tartılar göstermiyor o kadar ince detayı. elektroniklerde error verir. olmaz kardeşim anlayamazsın demen lazım bu soruya. :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 1 2 değil 10 20 koyarsın o zaman, çıkarılıcak problem mi şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 smarthan said: Ractamainus said: bir kavanozdan 2, başka bir kavanozdan da 1 tane alıp tartıyorsun. 3 gr çıkarsa tartmadığın kavanoz 1.1liktir. 3.1 gr çıkarsa 1 tane aldığın kavanoz 1.1liktir. 3.2 gr çıkarsa 2 tane aldığın kavanoz 1.1liktir.=) abi sen bu soruya bu cevabı verirsen almazlar seni. bizim tartıldıımız tartılar göstermiyor o kadar ince detayı. elektroniklerde error verir. olmaz kardeşim anlayamazsın demen lazım bu soruya. :P 2'ye 1 oranında sayıyı arttırarak da ölçebilirsin. 200'e 100 gibi.. o zaman hassas olmayan tartılarda da işe yarar. önemli olan çözüm mantığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 sg-1 said: Dünyanın en büyük arama motoru Google, Avrupa’nın yazılım üssü İrlanda’daki çalışma ekibine genç dahi Murat Yatağan’ı da ekledi. 25 yaşındaki Murat Yatağan, dünyada Google genelinde çalışan 27 Türk arasına girmeyi başardı. http://www.hurriyet.com.tr/ege/15357177.asp o diil de ben bu elemanla beraber yüksek lisans yapıyordum la :/abi bu adamin ozelligi ne ben anlamadim, babasiyla hurriyet yazi isleri muduru kanka heralde sdfs. her yil buyuklere onlarca turk girmesini gectim, adam ne adam gibi okuldan mezun olmus (no ofens), ne mountain view kampusune gidiyor yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ya penthin dediği gibi bir durum ya da biz çok eziğiz abi. google 27. adamı soktuk diye bi biz sevinirz bir de kamçatka herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 biz zaten eziğiz abi, "lady gaga'nın klibinde bi türk'ün saçıyla yüzünün bi kısmı gözüktü!!!1bir" falan diye haberler çıkıyor arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 cumhurbaşkanının oğlu satde rekor kırmış bir milletiz biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar